Sretan dan proslave velike Srbije svim građanima RH ma gdje god da žive ( okačite zastave vani da taj podatak saznamo )
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Sretan dan proslave velike Srbije svim građanima RH ma gdje god da žive ( okačite zastave vani da taj podatak saznamo )
ma svi znamo, naravno...jedino ti brojiš drugačije, pa ajd gukni frajeru :)Pirate wrote:Ajde Noor, ne pravi se blesava, toliko si opsjednuta nama i sad kao neznas koliki je broj srpskih zemalja. Mucni malo tom lijepom glavicom.kaya wrote:Pirat kenja isto ko' i crveni. Oni bi najrađe da ju i tu okače al ne smiju.Noor wrote:Pirat ih broji, on će objasnitikaya wrote:A koje su to slobodne srpske zemlje pod broj jedan?
Ok, hr je neslobodna, tu dignu zastavu i dobiju po p.
Imam zastavu i jedino sam ju nosio na Kajmakcalan, a ovo kacenje, prvo nemam di, drugo i da ju nekako okacim, ne bi ju nitko vidio jer mi je dvoriste zavuceno, trece, kacenje zastava po kucam nije moj djir, malo mi je to seljacki.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Re: Sretan dan proslave velike Srbije svim građanima RH ma gdje god da žive ( okačite zastave vani da taj podatak saznamo )
A koliki je broj srpskih zemalja. Prosvijetli nasPirate wrote:toliko si opsjednuta nama i sad kao neznas koliki je broj srpskih zemalja.kaya wrote:Pirat kenja isto ko' i crveni. Oni bi najrađe da ju i tu okače al ne smiju.Noor wrote:Pirat ih broji, on će objasnitikaya wrote:A koje su to slobodne srpske zemlje pod broj jedan?
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
A kako ne znate koliko Srbi imaju zemalja. Pa bar je to jednostavno.
Upišite ortodox crkve mapa. Imaš juridskciju SPC koju je ista dobila 1920.
Dakle Slovenija , Hrvatska , BiH , Cg , Kosovo naravno i sjeverna Makedonija.
Upišite ortodox crkve mapa. Imaš juridskciju SPC koju je ista dobila 1920.
Dakle Slovenija , Hrvatska , BiH , Cg , Kosovo naravno i sjeverna Makedonija.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Zato su oni i skočili jer ovi dole u Cg oće svoju crkvu itd ta priča.
Ostat će bez srpske zemlje.
Ostat će bez srpske zemlje.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
evo mu i muzička kulisa, da dobro razmisli šta će napisatiRingo10 wrote:A koliki je broj srpskih zemalja. Prosvijetli nasPirate wrote:toliko si opsjednuta nama i sad kao neznas koliki je broj srpskih zemalja.kaya wrote:Pirat kenja isto ko' i crveni. Oni bi najrađe da ju i tu okače al ne smiju.Noor wrote:Pirat ih broji, on će objasnitikaya wrote:A koje su to slobodne srpske zemlje pod broj jedan?
marcellus wrote:crvenkasti wrote:kic wrote:
srbi srbuju
niš' nova
Počelo je. Nisu doživjeli katarzu.
Znali smo mi.
polako, budete. Ak ne od prvog nato bombardiranja, onda od drugog, trećeg... ko i njemci jebiga i njima je trebalo dvaput po pički dat, drugi put malo jače, da se skockaju i odustanu...
Je, i Kinezi šiju patike za šaku riže.
crvenkasti-
2014-04-17
Zavisi, tuda po forumu se Srbija cijepa na atome, sandzake, Vojvodine i sta ti ja znam, stoga broj srpskih zemalja varira zavisno od fantazija forumasa.Ringo10 wrote:A koliki je broj srpskih zemalja. Prosvijetli nasPirate wrote:toliko si opsjednuta nama i sad kao neznas koliki je broj srpskih zemalja.kaya wrote:Pirat kenja isto ko' i crveni. Oni bi najrađe da ju i tu okače al ne smiju.Noor wrote:Pirat ih broji, on će objasnitikaya wrote:A koje su to slobodne srpske zemlje pod broj jedan?
Pirate- Posts : 1512
2019-09-06
Srbija je toliko jaka
Koliko su ostali slabi i razjedinjeni
Pa to je ok
Čisti socijaldarvinizam
Koliko su ostali slabi i razjedinjeni
Pa to je ok
Čisti socijaldarvinizam
Boze sveti zar opet traze da ih pomlatimo.
Steta sto 1995 nismo zavrsili posao.
Tudjmane idiote.
Steta sto 1995 nismo zavrsili posao.
Tudjmane idiote.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
info iz Vu, niti jedna srpska zastava se nije pojavila.kaya wrote:A koje su to slobodne srpske zemlje pod broj jedan?
Možda konačno dolaze pameti.
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Vučic pozvao Srbe u Hrvatskoj da 15 rujna otkače srpske zastave gdje god da žive
» Đukanović: Oživjele su ideje o uspostavi velike Srbije, velike Albanije i velike Hrvatske
» Srebija će dati državljanstvo svim građanima RS-a, neovisno o etničkoj pripadnosti
» Francuska uvodi obavezno isticanje zastave u svim školskim učionicama
» Mapa: Gdje žive iseljenici iz regije
» Đukanović: Oživjele su ideje o uspostavi velike Srbije, velike Albanije i velike Hrvatske
» Srebija će dati državljanstvo svim građanima RS-a, neovisno o etničkoj pripadnosti
» Francuska uvodi obavezno isticanje zastave u svim školskim učionicama
» Mapa: Gdje žive iseljenici iz regije
Page 2 of 2