Bolivija i Srbija pune litija
Page 1 of 1
Bolivija i Srbija pune litija
Sad je malo jasnije zašto je njemački kapital zainteresiran za Srbiju.
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/svijet/srbija-i-bolivija-pune-litija-umjesto-ratova-zbog-nafte-imat-cemo-ih-zbog-metala-koji-je-osnovna-komponenta-za-proizvodnju-baterija-za-mobitele-laptope-automobile-1126811
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/svijet/srbija-i-bolivija-pune-litija-umjesto-ratova-zbog-nafte-imat-cemo-ih-zbog-metala-koji-je-osnovna-komponenta-za-proizvodnju-baterija-za-mobitele-laptope-automobile-1126811
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Bolivija i Srbija pune litija
Do jučer ne previše bitan al pojavom zelene tranzicije postao jako bitan za automobilsku industriju a znamo tko je u Europi ima. Pošto se ta njemačka vanjska politika vodi samo interesom krupnog kapitala ( vidi sjeverni tok 2 l odnos prema Poljskoj i drugima gore ) Hrvatska bi morala procjenit njemačku politiku na Balkanu u odnosu na Srbiju a onda kako to ide sve u odnosu na nas.
Ne bi se čudio ni da je ova pasivnost zapada a vezano uz događaje u Cg u osnovi na neki svoj način uvjetovana i ovim jer ne žele naljutit SPC jer onda ovog litija neće vidit ako stanu na žulj srpskoj crkvi.
Valjda se i zato zove litij , dolazi od riječi litije. Šalim se al se poklopilo ( litij , litije ).
Ne bi se čudio ni da je ova pasivnost zapada a vezano uz događaje u Cg u osnovi na neki svoj način uvjetovana i ovim jer ne žele naljutit SPC jer onda ovog litija neće vidit ako stanu na žulj srpskoj crkvi.
Valjda se i zato zove litij , dolazi od riječi litije. Šalim se al se poklopilo ( litij , litije ).
2014-04-11
U svakom slučaju Merkel jako dobro zna šta se događa u Cg i ipak dolazi u Beograd dakle imamo čistu podršku Vučicu u situaciji dok oni izvode to šta izvode dole.
To ti je ta njemačka vanjska politika i maske su pale nakon sjevernig toka 2 a ovo je samo isto to al na zapadnom Balkanu.
Srbija ima litja a CG nema i njima ne pada na pamet da idu protiv SPC i samo lova a vi se mislite.
Hrvatska mora na ovo obratit pažnju. Ne samo ovo vezano uz ovi litij nego način kako njihova vanjska politika funkcionira i da se mora to dobro vidit di će to jer oće prije ili poslije ugroziti naše interese.
Za sada litij me ne ugrožava al Cg svakako da. Rekao bi da mi i ide na ruku jer im je zbog ovoga manje bitno Sarajevo a više RS a to onda podrška konstitutivnosti a sarajevska mahala pedala.
To ti je ta njemačka vanjska politika i maske su pale nakon sjevernig toka 2 a ovo je samo isto to al na zapadnom Balkanu.
Srbija ima litja a CG nema i njima ne pada na pamet da idu protiv SPC i samo lova a vi se mislite.
Hrvatska mora na ovo obratit pažnju. Ne samo ovo vezano uz ovi litij nego način kako njihova vanjska politika funkcionira i da se mora to dobro vidit di će to jer oće prije ili poslije ugroziti naše interese.
Za sada litij me ne ugrožava al Cg svakako da. Rekao bi da mi i ide na ruku jer im je zbog ovoga manje bitno Sarajevo a više RS a to onda podrška konstitutivnosti a sarajevska mahala pedala.
2014-04-11
Situacija u kojoj njemački kapital prevrće stvari po Europi kako njemu paše realno ne odgovara nikome osim Njemačkoj. Sve je to divno krasno , suradnja ovo ono al ako se dvoje dogovore a ide na štetu trećega onda to nije to.
To ne odgovara nikome da su oni toliko jaki da mogu to tako radit i mislit da to prolazi.
Ne planiram to omogučit da njemački kapital šuruje s bilo kime a na štetu Hrvatske dakle općenito to nikome neću dopusti , konkretno da oni šuruju sa Srbijom , Mađarskom , Austrijom eventualno Italijom itd da sad ne nabrajam jer po ovoj definiciji to može biti bilo koja država na svijetu s kojom oni takve dogovore postić a na štetu mene.
To se neće desit. Možete pokušati al napad je najbolja obrana.
To ne odgovara nikome da su oni toliko jaki da mogu to tako radit i mislit da to prolazi.
Ne planiram to omogučit da njemački kapital šuruje s bilo kime a na štetu Hrvatske dakle općenito to nikome neću dopusti , konkretno da oni šuruju sa Srbijom , Mađarskom , Austrijom eventualno Italijom itd da sad ne nabrajam jer po ovoj definiciji to može biti bilo koja država na svijetu s kojom oni takve dogovore postić a na štetu mene.
To se neće desit. Možete pokušati al napad je najbolja obrana.
2014-04-11
jedan rece da je litijum pase
2020-04-21
Ova baba je velikih pizdarija napravila i dobro da ide
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
RayMabus wrote:Sad je malo jasnije zašto je njemački kapital zainteresiran za Srbiju.
Bez litija nema baterija pa se ti misli.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Similar topics
» Miss Bolivija
» Bolivija otvorila antiimperijalističku školu
» Bolivija: Na predsjednički izborima pomeo socjalist
» Čile najavio nacionalizaciju industrije litija
» Zapad će vojno okupirat Srbiju radi litija
» Bolivija otvorila antiimperijalističku školu
» Bolivija: Na predsjednički izborima pomeo socjalist
» Čile najavio nacionalizaciju industrije litija
» Zapad će vojno okupirat Srbiju radi litija