ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vlahovica vredjali navijaci Atlante

Go down

Vlahovica vredjali navijaci Atlante Empty Vlahovica vredjali navijaci Atlante

Post by Serbinho-3 12/9/2021, 21:17

https://www.telegraf.rs/sport/fudbal/3389869-dusan-vlahovic-rasizam-atalanta-fjorentina
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Vlahovica vredjali navijaci Atlante Empty Re: Vlahovica vredjali navijaci Atlante

Post by Serbinho-3 12/9/2021, 21:21

Toliko o Slovencima i Hrvatima, Evropi, kredibilitet sa susednom zemljom. Kada je ERO etiketirao Sloveniju da su Zapad a Srbija Balkan, replicirao sam mu da ih gledaju kao Istok, ali sam pogresio, obzirom da Hrvate i Slovence u Italiji gledaju kao Slavi Zingari. Jedino se glupi Srbi polomise oko istih. Da su Srbi bili komsije, druga bi bila prica.
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Vlahovica vredjali navijaci Atlante Empty Re: Vlahovica vredjali navijaci Atlante

Post by T. 12/9/2021, 22:32

Koga boli uvo kako ga digići doživljavaju?
A Atlanta je u sad-u...
T.
T.

2014-04-14

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 12/9/2021, 22:46

Realna slika vas i kredibiliteta, tj. koliko vredite i kako vas vide. Mislite da vredite a gledaju vas ko Cigane. Gledam Slovence u onoj nekoj selendraci, kada su blokirali put JNA, glume poslednje divljake. Srbi kao imaju neko misljenje o njima, vidis onaj video i skapiras koliko je sati. Vredjaju, gadjaju one iz JNA, gori od Cigana. Nasi Romi su Gospoda, nije slucajno, odrasli uz Beogradske snobove i pala emancipacija. Beograd je jedino mesto Civilizacije u bivsoj Jugi, kako sam i mislio. Veliki deo Zapada su takodje divljaci.
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 12/9/2021, 22:53

Ah da, sada sam se setio da su skandirali Slovenci onima iz JNA,"Cigani, Cigani... Navijaci Zvezde su isto dobili taj nadimak zbog Hrvata, koji su ih tako nazivali. Etiketirani od strane Italijana, sirili dalje frustracije, cisto da se zna pozadina. Naravno, toliko za sada, iako je prica dosta sira i kompleksnija a ja naravno sve analiziram i skupljam podatke, kako po Pakistanu, tako i po Italiji a i sire. Pakistanci me zovu Taliban, previse sam im sumnjiv sa propitkivanjem, pitaju se za koga radim
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by Hektorović 12/9/2021, 23:04

Serbinho-3 wrote:Ah da, sada sam se setio da su skandirali Slovenci onima iz JNA,"Cigani, Cigani... Navijaci Zvezde su isto dobili taj nadimak zbog Hrvata, koji su ih tako nazivali. Etiketirani od strane Italijana, sirili dalje frustracije, cisto da se zna pozadina. Naravno, toliko za sada, iako je prica dosta sira i kompleksnija a ja naravno sve analiziram i skupljam podatke, kako po Pakistanu, tako i po Italiji a i sire. Pakistanci me zovu Taliban, previse sam im sumnjiv sa propitkivanjem, pitaju se za koga radim

Što to radiš po Pakistanu :D
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Eroo 12/9/2021, 23:10

Serbinho-3 wrote:Toliko o Slovencima i Hrvatima, Evropi, kredibilitet sa susednom zemljom. Kada je ERO etiketirao Sloveniju da su Zapad a Srbija Balkan, replicirao sam mu da ih gledaju kao Istok, ali sam pogresio, obzirom da Hrvate i Slovence u Italiji gledaju kao Slavi Zingari. Jedino se glupi Srbi polomise oko istih. Da su Srbi bili komsije, druga bi bila prica.

S Talijanima smo takorekuć obitelj. Europska obitelj, jelda.
Radio sam nekoliko projekata u kojemu su sudjelovali i Talijani.
Moguće je da imaju početna razmišljanja, dok im ne položiš obe plećka na tla. :D
Naravno, radi se o ljudima koji imaju znanje i cijene one koji znaju više od njih.
Odlično sam surađivao s njima, uz obojestransko uvažavanje.

PS: I sa umnim Srbima sam odlično surađivao.  S nekima i danas surađujem...
     U struci ne poznajemo to o čemu ti pričaš.

Last edited by Eroo on 12/9/2021, 23:13; edited 1 time in total
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 12/9/2021, 23:11

Hektorović wrote:
Serbinho-3 wrote:Ah da, sada sam se setio da su skandirali Slovenci onima iz JNA,"Cigani, Cigani... Navijaci Zvezde su isto dobili taj nadimak zbog Hrvata, koji su ih tako nazivali. Etiketirani od strane Italijana, sirili dalje frustracije, cisto da se zna pozadina. Naravno, toliko za sada, iako je prica dosta sira i kompleksnija a ja naravno sve analiziram i skupljam podatke, kako po Pakistanu, tako i po Italiji a i sire. Pakistanci me zovu Taliban, previse sam im sumnjiv sa propitkivanjem, pitaju se za koga radim

Što to radiš po Pakistanu :D

Ovde od neke Paki ekipe.
Kompletno iz prve ruke o svemu.
Nesto sam im sumnjiv da me toliko sve zanima,
obzirom da ne zanimaju nikoga.
Prozvali me Taliban.
Zasto ne Mudzahedin, upitam ih.
Isto je to, rekose.
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 12/9/2021, 23:16

Jedan se moli Alahu preko najnovijeg Iphone, Apple Watch na ruci. Vidi on da ga cesto snimam, nije mu jasno zasto. Islamista klasican. Sta bi ti rekao Alah da te vidi sa tim Iphone, emancipacija? Nesto mi Alah i Iphone ne idu zajedno.
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by Eroo 12/9/2021, 23:20

Serbinho-3 wrote:Realna slika vas i kredibiliteta, tj. koliko vredite
Puno vredimo, više nego što misliš. Za malu zemlju i više nego što bi se to moglo očekivati.
U jednom trenutku smo (točnije Hrvatska) smo upravljali(koordinirali) s EU i upravljali  Vijećem Europe (gđa Pejčinović).
Dogodine Kolinda postaje šefica NATO alijanse. Pazite se! :D
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 12/9/2021, 23:20

Eroo wrote:
Serbinho-3 wrote:Toliko o Slovencima i Hrvatima, Evropi, kredibilitet sa susednom zemljom. Kada je ERO etiketirao Sloveniju da su Zapad a Srbija Balkan, replicirao sam mu da ih gledaju kao Istok, ali sam pogresio, obzirom da Hrvate i Slovence u Italiji gledaju kao Slavi Zingari. Jedino se glupi Srbi polomise oko istih. Da su Srbi bili komsije, druga bi bila prica.

Moguće je da imaju početna razmišljanja, dok im ne položiš obe plećka na tla. :D
Naravno, radi se o ljudima koji imaju znanje i cijene one koji znaju više od njih.

Da, ali kako i sam kazes, umnim. Pratim svaku rec, ne zaboravi a generalno si potpisao moj tekst.
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 12/9/2021, 23:25

Eroo wrote:
Puno vredimo, više nego što misliš. Za malu zemlju i više nego što bi se to moglo očekivati.
U jednom trenutku smo (točnije Hrvatska) smo upravljali(koordinirali) s EU i upravljali  Vijećem Europe (gđa Pejčinović).

Nisam nista rekao, samo slusam i pratim. Ne generalizujem ljude, tako da nemas razloga da mi se pravdas. Izgledas tako nesiguran na prvu loptu. 
Pravdanje je odraz licne nesigurnosti.
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by Eroo 12/9/2021, 23:28

Serbinho-3 wrote:
Eroo wrote:

Da, ali kako i sam kazes, umnim. Pratim svaku rec, ne zaboravi a generalno si potpisao moj tekst.
Pa uglavnom si ti generalizirao talijansko mišljenje.
Ja ti samo kažem, oni do čijeg mi je mišljenja stalo nemaju takvo mišljenje.
To su uličarska posla, o kojim pamrtnim ljudima ne pada na pamet raspravljati.
Upravo su se u Rijeci garbali navijači Hajduka i Rijeke, vašim riječnikom bi se reklo "Splićani" i "Riječani".
Naravno da to nema veze ni sa Splićanima niti s Riječanima.
Da su s druge strane bili srpski navijači, onda bi u vašim medijima bio naslov " Ustaše napale mirne srpske navijače" . :D
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo 12/9/2021, 23:37

Serbinho-3 wrote:
Eroo wrote:

Nisam nista rekao, samo slusam i pratim. Ne generalizujem ljude, tako da nemas razloga da mi se pravdas. Izgledas tako nesiguran na prvu loptu. 
Pravdanje je odraz licne nesigurnosti.
Koliko vidim pratiš beznačajne ljude, kao i taj tvoj Telegraf.
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics