navijaci dinama
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
navijaci dinama
https://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:869942-Provokacije-iz-Hrvatske-Navijaci-Dinama-ispred-transparenta-prete-Srbima-FOTO
Last edited by pizzon on 12/6/2020, 12:20; edited 1 time in total
pizzon- Posts : 5017
2020-04-21
Re: navijaci dinama
skinite nam se sa q
hvala
hvala
2020-04-21
drugo nisu rekli ubit nego jebati....stavili su se u ponudu
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
sta uzvratili
cemu
kome
kad
cemu
kome
kad
2020-04-21
keptn dragan,vulin..oli si zaboravio...drugo nisu nikom jebali mater nego d ahoce jebati...i izabrali srpske zene kao prioritet..vjerojatno je neki sa pedofilskim sklonostima nadodao ono i djecupizzon wrote:sta uzvratili
cemu
kome
kad
2015-09-08
sta k.dragan sta vulin
oni nisu navijaci
oni nisu navijaci
2020-04-21
jos gore...ovaj vulin je ministar ovi su obicnjaci..nesu na vlasti,obicni ulicari...njima treba biti dijelom oprosteno...uostlom nisu napisali,ubiti,silovati vec jebati..greska je sto su dozvolili nekom od njih pedofilskih sklonosti da napisu i djecupizzon wrote:sta k.dragan sta vulin
oni nisu navijaci
2015-09-08
uostalom..ovi mudrijasi koji ih kritiziraju sutra ce u masi na stadionu u delirijumu vikati ubij,gazi i slicno..pa shodno tome ovi decki s ebar ne skrivaju..i ne prosipaju licemjerje....cak se i nisu maskirali sto je uobicajno za ovakve ajmo reci prigode
2015-09-08
uostalom tko je autor napisa na transparentima 'nož,žica,srebrenica'
2015-09-08
I sad ti moraš biti ko i oni ?vuksadinare wrote:uostalom tko je autor napisa na transparentima 'nož,žica,srebrenica'
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
razlika je u sarzaju..ovi spominju jebanje,sex neugodno ej samo ono sto su ubacili djecu...a ovi spominju noz,zicu..dakle ubijanje,vezivanje..RayMabus wrote:I sad ti moraš biti ko i oni ?vuksadinare wrote:uostalom tko je autor napisa na transparentima 'nož,žica,srebrenica'
2015-09-08
naravno kriticarima jedini argument preostaje..'ne mo's jebati nikog ako on ne zeli pristati i pedofiliju'...
2015-09-08
inace nesto mi ej fascinantno kod kriticara navijaca...oni bi navijace ovak onako..a nitko se ne usudi ici to napraviti,mjenajti...nitko da ode u jezgro i kaze 'dosta'...onda slijede izgovori tipa..'pa ubili bi boga u meni'..od kud znas da bi?...ako nisi probao...najlakse se skrivati iza zavjese i ispruziti ruku i okrivljavati ali da te se ne primjeti...riskiraj mozda profitiras...inace ja takve tretiram licemjerima i šupcinama..koji bi mjenjali svijet iza tastaura i upiranjem prsta iza debelih zavjesa...gori su od ovih sto su napisali ili viknuli...oni slijede to...ali nisu zatvoreni...ja znam kritizirati ali ja i odem tamo koga treba kritizirati ili nesto promjeniti..i gle nikad nisam dobio po lampi..sve je zavrsilo na verbalnom prepucavanju i na rundi cuge...na kraju
2015-09-08
Šta.će ih tko minjat ? Doć će policija i piši prijavu. Šta imam s vakvima raspravljat.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
inace traje rat između hrvtskih i srpskih navijackih skupina ali malo toga izlazi u medijima uglavnom izađe nesto poput ovog...a to sto vecina ne zna da traje naijacki rat u pogranicnom djelu hrvatske i srbije i da se desavaju svakodnevne šore..premlacivanja...sacekuse..to medije ne interesira..tu i tamo neko prenese uglavnom neki ne bas previse poznati medij...
2015-09-08
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Izabran najbolji tim Dinama svih vremena
» Bivši igrači Dinama iz Zagreba stigli u Mačvu
» ŠVAJCARCI U ŠOKU ZBOG HRVATA: Navijači Dinama pravili haos po Bernu! Jezivo je kako su vređali Srbe, a policija nije reagovala! (VIDEO)
» Vrača se 'glava' u Dinamo..titula kuca na vrata Dinama!
» Mamic opet zajebo protivnike:'Od danas vise nisam izvrsni predsjednik Dinama vec klupski savjetnik'
» Bivši igrači Dinama iz Zagreba stigli u Mačvu
» ŠVAJCARCI U ŠOKU ZBOG HRVATA: Navijači Dinama pravili haos po Bernu! Jezivo je kako su vređali Srbe, a policija nije reagovala! (VIDEO)
» Vrača se 'glava' u Dinamo..titula kuca na vrata Dinama!
» Mamic opet zajebo protivnike:'Od danas vise nisam izvrsni predsjednik Dinama vec klupski savjetnik'
Page 1 of 3