Crnogorci pred pri(na)silnim izumiranjem
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Crnogorci pred pri(na)silnim izumiranjem
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2303412
Bit ce tu svega jos.
:-,
Bit ce tu svega jos.
:-,
Re: Crnogorci pred pri(na)silnim izumiranjem
A šta će biti ?
Taj pisac priča.o tome a ni riječi o.školslom brodu Jadran koji je kulturno blago grada Splita i loji neće da vrate jer je crnogorski.
Neka ih malo Srbi jašu.
Taj pisac priča.o tome a ni riječi o.školslom brodu Jadran koji je kulturno blago grada Splita i loji neće da vrate jer je crnogorski.
Neka ih malo Srbi jašu.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Desava se kad nemas korijena
Pirate- Posts : 1512
2019-09-06
Zaboravili ste kako su išli na Unesco nama iza leđa proglasit bokeljsku mornaricu crnogorskom pa je Hrvatska reagirala
Brod neće da vrate nego tvrde da je njihov a nije i još razvili crnogorsku zastavu ko jarbol i da će put Venecije pa ih vratili jer je brod pod sporom
Tu oće ko banditi neki uzet crkvene nekretnine i stavit pod svoje jejr isto ko i nama tako i na račun Srba oće napravit crnogorsku al na silu.
Neš mi vratit brod nego tvrdiš da je tvoj jel ?
Onda nećeš imat državu.
Prosto ko pasulj
Ne radi se nacija na krađi tuđeg
Brod neće da vrate nego tvrde da je njihov a nije i još razvili crnogorsku zastavu ko jarbol i da će put Venecije pa ih vratili jer je brod pod sporom
Tu oće ko banditi neki uzet crkvene nekretnine i stavit pod svoje jejr isto ko i nama tako i na račun Srba oće napravit crnogorsku al na silu.
Neš mi vratit brod nego tvrdiš da je tvoj jel ?
Onda nećeš imat državu.
Prosto ko pasulj
Ne radi se nacija na krađi tuđeg
2014-04-11
Više ste vi njima ukrali ako ćemo gledat cetinjski manastir.Pirate wrote:Desava se kad nemas korijena
Al eto nek vide kako je to kad ti netko uzima nešto šta je tvoje i tvrdi da je njegovo.
2014-04-11
Šta imaš.ti s tim cetinskim manastirom il oni Srbin iz Zaječar a on lokalmi nema ?
Reci da je tvoj a nije njihov. Ajde da te čujem.
2014-04-11
RayMabus wrote:Više ste vi njima ukrali ako ćemo gledat cetinjski manastir.Pirate wrote:Desava se kad nemas korijena
Al eto nek vide kako je to kad ti netko uzima nešto šta je tvoje i tvrdi da je njegovo.
Kome ukrali? Manastir je podigao Ivan Crnojevic, gospodar Zete, posljednji srpski knez iz ere Nemanjica.
2019-09-06
Tako i on meni da to nije moj brod nego njegov. Jel tvoj ?
Živela Srbija
Eto
Živela Srbija
Eto
2014-04-11
RayMabus wrote:Šta imaš.ti s tim cetinskim manastirom il oni Srbin iz Zaječar a on lokalmi nema ?
Kakve ti veze imas sa Dudekom iz Cakovca ili Hektorovicem iz Bosne?
2019-09-06
Pirate wrote:RayMabus wrote:Više ste vi njima ukrali ako ćemo gledat cetinjski manastir.Pirate wrote:Desava se kad nemas korijena
Kome ukrali? Manastir je podigao Ivan Crnojevic, gospodar Zete, posljednji srpski knez iz ere Nemanjica.
I osnivač crnogorske države.
Poanta je da nemaš ti iz Zaječara tvdit da je to tvoje a nije njegovo koji tu živi.
2014-04-11
Nek malo uče duhovne istine. Ako je moj brod tvoj onda je i cetinjski manastir SPC a ne crnogorski.
Pa.ti vidi šta ti je draže , brod ili država.
Lijep pozdrav od generala GF s pet zvjezdica.
I nećete vi nigdi. Vojska mi je na Kosovu. Samo ću odsječ.vojsku Srbije koja tu pokuša upast u Cg.
I nećete vi nigdi. Vojska mi je na Kosovu. Samo ću odsječ.vojsku Srbije koja tu pokuša upast u Cg.
2014-04-11
RayMabus wrote:Nek malo uče duhovne istine. Ako je moj brod tvoj onda je i cetinjski manastir SPC a ne crnogorski.
A ta duhovna istina je :
Ne uradi drugome ono šta ne želiš da tebi netko učini.
2014-04-11
RayMabus wrote:Pirate wrote:RayMabus wrote:Više ste vi njima ukrali ako ćemo gledat cetinjski manastir.Pirate wrote:Desava se kad nemas korijena
Poanta je da nemaš ti iz Zaječara tvdit da je to tvoje a nije njegovo koji tu živi.
Kakve veze ima sto on zivi tamo, nike njegovo i nema nikakve veze sa time jer niti nije vjernik, kao da Ramiz i Mujo imaju vece pravo odlucivati o sudbini katedrale u Sarajevu od Epija koji zivi u Zadru iako potjece iz te zemlje i vjernik je te crkve za razliku od ove dvojice koji nemaju ama bas nikakve veze s njom.
2019-09-06
A pa to je sasma normalno u srpskom svetu. On čeka lastin autobus i ako treba leti ko metak na ta vekovna ognjišta gdje god bila da srbija bude malo veća, ako može.RayMabus wrote:Šta imaš.ti s tim cetinskim manastirom il oni Srbin iz Zaječar a on lokalmi nema ?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Već.san sve reka na jednoj drugoj temi. Država Cg ne može biti vlasnik toga ( nije sljedbenica kraljevine Cg nego sfr Cg ) a neke novoosnovane firme koje samo nose naziv ko ta prije sto godina pogotovo.Pirate wrote:RayMabus wrote:Pirate wrote:RayMabus wrote:Više ste vi njima ukrali ako ćemo gledat cetinjski manastir.Pirate wrote:Desava se kad nemas korijena
Kakve veze ima sto on zivi tamo, nike njegovo i nema nikakve veze sa time jer niti nije vjernik, kao da Ramiz i Mujo imaju vece pravo odlucivati o sudbini katedrale u Sarajevu od Epija koji zivi u Zadru iako potjece iz te zemlje i vjernik je te crkve za razliku od ove dvojice koji nemaju ama bas nikakve veze s njom.
Spc je vlasnik dok netko ne dokaže da je spajanje dviju crkava bilo nepravovaljano a i kad se to dokaže ako može onda spc nije više vlasnik al je mitropolija cetinje.
2014-04-11
A ako nemože onda se lud pravi..kaya wrote:A pa to je sasma normalno u srpskom svetu. On čeka lastin autobus i ako treba leti ko metak na ta vekovna ognjišta gdje god bila da srbija bude malo veća, ako može.RayMabus wrote:Šta imaš.ti s tim cetinskim manastirom il oni Srbin iz Zaječar a on lokalmi nema ?
Mi? Ma neee, moliti smo se došli, ono svetinje samo, to vjera
2015-08-15
Ko? Mi u kninu vikali ovo srbija?
Ma neee, to smo se molili, bio neki praznik
Ma neee, to smo se molili, bio neki praznik
2015-08-15
A jeste moderni u p materinu.Serbinho-3 wrote:
Daj krave još dovedite u dvoranu i pomuzite