Korona novosti i spoznaje
Page 46 of 50
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
Re: Korona novosti i spoznaje
Aha, ovo su sad neke vizualne analiticke diskusije. Veberove fotografije u ulozi Wittgensteinovog patkozeca. Ono sto vidimo nije promjena aspekta, kutka iz kojeg se fotografija promatra, vec promjena interpretacije. Veber nam zapravo ukazuje na analogiju s koronom i cjepivima. Potrebno je nabaviti nove pojmovne naocale.
Guest- Guest
I Noa je bio teoretičar zavjere dok nije počela padati kišaepikur37 wrote:I onda oni nisu poklonici teorije zavjera nego samo zdrava skepsa :)
da, daaaamutava baštarda wrote:I Noa je bio teoretičar zavjere dok nije počela padati kišaepikur37 wrote:I onda oni nisu poklonici teorije zavjera nego samo zdrava skepsa :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
mutava baštarda wrote:I Noa je bio teoretičar zavjere dok nije počela padati kišaepikur37 wrote:I onda oni nisu poklonici teorije zavjera nego samo zdrava skepsa :)
Vidis, i to je zgodan primjer tuljanomagarca.
Ne znam zasto je vecini ljudi ostalo u sjecanju da je Melita lagala. Zbog naslova? Ali ona uopce nije lagala. Ona je doista svijet vidjela na drugaciji nacin.
Last edited by violator on 19/9/2021, 21:55; edited 1 time in total
Guest- Guest
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
ako može udbaški krmak zaspamati svaku iole bitniju temu ne vidim razlog ne napraviti isto.violator wrote:Aha, ovo su sad neke vizualne analiticke diskusije. Veberove fotografije u ulozi Wittgensteinovog patkozeca. Ono sto vidimo nije promjena aspekta, kutka iz kojeg se fotografija promatra, vec promjena interpretacije. Veber nam zapravo ukazuje na analogiju s koronom i cjepivima. Potrebno je nabaviti nove pojmovne naocale.
s tom razlikom da ja kada dođem negdje obiđem povjesne građevine i sve ono što je obilježilo taj dio gdje sam bio.
sve te građevine me fasciniraju jer znam koje su se tehnologije koristile u kojem dobu.
zašto spam ne bi bio kulturno napredan?
zašto ne podijeliti vizure s drugima umjesto spamati s tablicama iz trećeg razreda osnovne škole?
veber-
2014-12-30
veber wrote:ako može udbaški krmak zaspamati svaku iole bitniju temu ne vidim razlog ne napraviti isto.violator wrote:Aha, ovo su sad neke vizualne analiticke diskusije. Veberove fotografije u ulozi Wittgensteinovog patkozeca. Ono sto vidimo nije promjena aspekta, kutka iz kojeg se fotografija promatra, vec promjena interpretacije. Veber nam zapravo ukazuje na analogiju s koronom i cjepivima. Potrebno je nabaviti nove pojmovne naocale.
s tom razlikom da ja kada dođem negdje obiđem povjesne građevine i sve ono što je obilježilo taj dio gdje sam bio.
sve te građevine me fasciniraju jer znam koje su se tehnologije koristile u kojem dobu.
zašto ne podijeliti vizure s drugima umjesto spamati s tablicama iz trećeg razreda osnovne škole?
Pa ja sam fino osmislila kontekst tvom spamanju. Ne pisi mi tim tonom! :D
Guest- Guest
imaš muzej srušenog kelna. 100m dalje u odnosu na zapadni portal.
i u kelnu sam otkrio muzej kolonjske vode i parfema.
i s 5 desetljeća na grbi povezao koln i cologne (francuski naziv) s vodicom.
ali za razliku od safeta ja priznam.
veber-
2014-12-30
čekaj da se zagrijem.violator wrote:veber wrote:ako može udbaški krmak zaspamati svaku iole bitniju temu ne vidim razlog ne napraviti isto.violator wrote:Aha, ovo su sad neke vizualne analiticke diskusije. Veberove fotografije u ulozi Wittgensteinovog patkozeca. Ono sto vidimo nije promjena aspekta, kutka iz kojeg se fotografija promatra, vec promjena interpretacije. Veber nam zapravo ukazuje na analogiju s koronom i cjepivima. Potrebno je nabaviti nove pojmovne naocale.
tek slijedi o essenu, najljepši grad u kojem sam živio.
ako mi se kćer odluči na studij u njemačkoj, pravac essen.
ali moram potrošiti koln i bonn pride.
veber-
2014-12-30
veber wrote:čekaj da se zagrijem.violator wrote:veber wrote:ako može udbaški krmak zaspamati svaku iole bitniju temu ne vidim razlog ne napraviti isto.violator wrote:Aha, ovo su sad neke vizualne analiticke diskusije. Veberove fotografije u ulozi Wittgensteinovog patkozeca. Ono sto vidimo nije promjena aspekta, kutka iz kojeg se fotografija promatra, vec promjena interpretacije. Veber nam zapravo ukazuje na analogiju s koronom i cjepivima. Potrebno je nabaviti nove pojmovne naocale.
Hajde nemoj. Zbog tih fotografija dobre ce stvari proci nezamijeceno. Recimo ovaj video kojeg je Gnjec postavio.
Sad ce i Aben doc' pa ispitivati mjere i tezinu drugih muskarca i, eto, vraze, novi Denki, odnosno gay party.
Guest- Guest
stvar je u tome da je yoda otvorio temu s najboljom željom bez notornog spamera koji si je sam otvorio remizu (debil ne zna da je remiza spremište vozila a ne zaključak nečeg).violator wrote:veber wrote:čekaj da se zagrijem.violator wrote:veber wrote:ako može udbaški krmak zaspamati svaku iole bitniju temu ne vidim razlog ne napraviti isto.violator wrote:Aha, ovo su sad neke vizualne analiticke diskusije. Veberove fotografije u ulozi Wittgensteinovog patkozeca. Ono sto vidimo nije promjena aspekta, kutka iz kojeg se fotografija promatra, vec promjena interpretacije. Veber nam zapravo ukazuje na analogiju s koronom i cjepivima. Potrebno je nabaviti nove pojmovne naocale.
Hajde nemoj. Zbog tih fotografija dobre ce stvari proci nezamijeceno. Recimo ovaj video kojeg je Gnjec postavio.
Sad ce i Aben doc' pa ispitivati mjere i tezinu drugih muskarca i, eto, vraze, novi Denki, odnosno gay party.
lik je bolestan i onda je počeo konstantno spamati.
pa se tema svela na to da je idiot, a ne covid i neki podaci ili razmjena mišljenja.
nemre on bez udbaškog razmišljanja. 40 godina je to radio.
pa onda ako spamamo zašto ne bi podijelio s ostatkom ekipe mjesta koja sam posjetio, živio u njima pokušao naučiti nešto o toj kulturi.
spamus culturus
veber-
2014-12-30
Ali ovdje se i dalje razmjenjuju info i misljenja. Ako ti to zelis Eri napakostit' useli mu gradjevine na Mars. :)
Guest- Guest
violator wrote:veber wrote:čekaj da se zagrijem.violator wrote:veber wrote:ako može udbaški krmak zaspamati svaku iole bitniju temu ne vidim razlog ne napraviti isto.violator wrote:Aha, ovo su sad neke vizualne analiticke diskusije. Veberove fotografije u ulozi Wittgensteinovog patkozeca. Ono sto vidimo nije promjena aspekta, kutka iz kojeg se fotografija promatra, vec promjena interpretacije. Veber nam zapravo ukazuje na analogiju s koronom i cjepivima. Potrebno je nabaviti nove pojmovne naocale.
darth_vader-
2014-04-17
Da, da, i ti si sad vec ondje dio stalnog postava. Samo ja sam kulturna i fina pa necu to isticat'. :p
Guest- Guest
Poznati financijski stručnjak i žestoki antivakser završio na respiratoru i umro. Prije toga je poručio: "Držite mi fige da se izvučem. Ovo je gadna bolest"
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:Poznati financijski stručnjak i žestoki antivakser završio na respiratoru i umro. Prije toga je poručio: "Držite mi fige da se izvučem. Ovo je gadna bolest"
74 godine
U bolnicama ima masa takvih i sa dvostrukim Pfizerom
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Hektorović wrote:epikur37 wrote:Poznati financijski stručnjak i žestoki antivakser završio na respiratoru i umro. Prije toga je poručio: "Držite mi fige da se izvučem. Ovo je gadna bolest"
74 godine
U bolnicama ima masa takvih i sa dvostrukim Pfizerom
I takodjer umiru.
Antivakser-covididiot, isti kurac.
dijagram-
2015-08-09
AssadNaPodmornici wrote:najgore ekipa se cijepila ne zato jer se boje bolesti, nego zato su im ovi na vrhu prehrambene piramide obećali "ako se cijepite makar vam i ne treba, vratit ćemo vam slobode" - i sve jedno cijepljeni moraju tražiti neke potvrde, i dalje moraju svugdje nositi maske(koje btw ne štite) , i dalje se moraju tstirati kada prelaze granice hahaha. jebeno. većina čak i tih što se cijepila je i požalila , jer su svjesni da su se zajebali, slušali su system a system ih naguzio.
ja svoje slobode ne molim nikoga, nisam slušao onu neudanu babu markolu i beroša koji je utekao kao pičkica i nije pomogao ranjenom policajcu iako nije bio ugrožen i novinare indexa, ne slušam ih. jer od početka znam šta je ovo sve - dio novog ekonomskog poretka koji se može sažeti u jednoj rečenici "you will own nothing and be happy"
Pa znam ih masu što su sad pozitivni, a dvostruko cijepljeni, još su ljuti jer kao zar nam nije obećano da će sve biti normalno.
Ne kuže da cjepivo uglavnom samo poboljšava šanse.
U Izraelu je kaos zbog toga.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
violator wrote:Da, da, i ti si sad vec ondje dio stalnog postava. Samo ja sam kulturna i fina pa necu to isticat'. :p
darth_vader-
2014-04-17
ovo je neka dobra država, saslušanje, objašnjavanje, prednosti, mane, opasnosti....Gnječ wrote:
kai kaže ovaj naš neurokirurg? kupili smo još 300 000 jer su kupili i drugi, treba se cjepit, jebemu mater.
stručnost a ne članska iskaznica.
Guest- Guest
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje