Korona novosti i spoznaje
Page 39 of 50
Page 39 of 50 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
veber wrote:strava i užas.Hektorović wrote:epikur37 wrote:
pa koliko si imao jbt, bio si debel?
Pa sad sam na 75-77, bio sam na oko 90.
imaooo si 90?
užas.
imaš metar i pol?
i žmehke si se dizao od compa?
185
Imao sam i 96.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
vili40 wrote:
baštarda iz ZD za slobodu došao u zg
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Pa tamo je sve izgradjeno, zar ima jos prostora na tom dijeluepikur37 wrote:dijagram wrote:sad kad sredis papire i krenu radovi, ima da se utegnes ko celicno uze peljeskog mosta:)epikur37 wrote:AssadNaPodmornici wrote:ja sam isto ovo ljeto skinio par kg masti oko struka.. sada mi se lipo nadziru trbušni.. nadziru.. trebalo bi još 4-5kg masti riješiti za 6pack..
budem to ove zime ako bude sve po planovima..
e fala kurcu ja se nisam deblja u koroni.. putovao sam i radio po cijelom jadranu, čak i van RH , u RH , trenira kada bi mogao, isusami ovih godinu ipo dana nikada zanimljiviji život nisam ima nego za vrijeme lockdowna..
a nažlost znam hrpu ljudi koji su se zaključali i tresli kao pičkice od ovih vijesti a mladi, zdravi i u naponu snage..
i opet su ćapali koronu.. i naravno lagano se prošetali i tek onda se normalizirali
Ja uvijek preko ljeta malo dobijem: stres,a koji onda gasim masnom i brzom hranom te povećanim unosom sedirajućih alkoholnih opijata, za trening nemam vremena.
Tako da s normalnih i vitkih 80 dođem na 83-85.
No sad od 1.10. uzeo sam poorodiljni dopust, lipo bablje ljeto, sezona gotova,lovica na mjestu, vrt zasađen...
e narednih 8 mjeseci lagano po špači i po guštu, trčim, jedem uredno i po tablici plivam...odmaram
i tako se dovedem u top formu i zdravstveno na maksimum do u lipanj
a o ndqa opet izgorim kroz ljeto
i opet ponovo sve
puf-pant :)
aj kad dođeš javni se da vidiš lokaciju, ugljanska ulica 500 od tc relja
Znam dobro gdje je to, cesto bio u app maruna:)
dijagram-
2015-08-09
E tu odmah ispod , 100 metara prema tc reljadijagram wrote:Pa tamo je sve izgradjeno, zar ima jos prostora na tom dijeluepikur37 wrote:dijagram wrote:sad kad sredis papire i krenu radovi, ima da se utegnes ko celicno uze peljeskog mosta:)epikur37 wrote:AssadNaPodmornici wrote:ja sam isto ovo ljeto skinio par kg masti oko struka.. sada mi se lipo nadziru trbušni.. nadziru.. trebalo bi još 4-5kg masti riješiti za 6pack..
budem to ove zime ako bude sve po planovima..
e fala kurcu ja se nisam deblja u koroni.. putovao sam i radio po cijelom jadranu, čak i van RH , u RH , trenira kada bi mogao, isusami ovih godinu ipo dana nikada zanimljiviji život nisam ima nego za vrijeme lockdowna..
a nažlost znam hrpu ljudi koji su se zaključali i tresli kao pičkice od ovih vijesti a mladi, zdravi i u naponu snage..
i opet su ćapali koronu.. i naravno lagano se prošetali i tek onda se normalizirali
Ja uvijek preko ljeta malo dobijem: stres,a koji onda gasim masnom i brzom hranom te povećanim unosom sedirajućih alkoholnih opijata, za trening nemam vremena.
Tako da s normalnih i vitkih 80 dođem na 83-85.
No sad od 1.10. uzeo sam poorodiljni dopust, lipo bablje ljeto, sezona gotova,lovica na mjestu, vrt zasađen...
e narednih 8 mjeseci lagano po špači i po guštu, trčim, jedem uredno i po tablici plivam...odmaram
i tako se dovedem u top formu i zdravstveno na maksimum do u lipanj
a o ndqa opet izgorim kroz ljeto
i opet ponovo sve
puf-pant :)
aj kad dođeš javni se da vidiš lokaciju, ugljanska ulica 500 od tc relja
Znam dobro gdje je to, cesto bio u app maruna:)
a ima mjesta za nas nadobudne da se ugradimo blizu centra
veli mi arhitekt, to je pješačka zona poluotoka...na nogu sve :)
Kad nabijem cijene i pokrenem desetak jedinica :D
2015-08-06
Ako ima gradiliste to je ok, koliko m2
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:
cc 370 m2, izgradivost 30%
slično kao i ovdje, praktički ću nsličan projekt preslikati s istim arhitektom i izvođačem
2015-08-06
epikur37 wrote:dijagram wrote:
slično kao i ovdje, praktički ću nsličan projekt preslikati s istim arhitektom i izvođačem
onda ih mozes pozuriti, nema nekog kemijanja, sklapaj, printaj, uvezi i salji u proceduru
dijagram-
2015-08-09
ova se bacila u Manduševac pa ju je policija odvela u hitnuvili40 wrote:
vili40-
2015-08-02
epikur37 wrote:vili40 wrote:
baštarda iz ZD za slobodu došao u zg
Nisam Iša ovaj put. Nisam se uspio organizirati.
Nešto mi govori da će biti još žešćih prosvjeda ove zime.
ovisi o mjerama... iden pogledati bakićev model da vidim kako će se kretati tjek pandemije pa ćemo po tome znati da li će biti ukidanja mjera ili represije
AssadNaPodmornici wrote:ovisi o mjerama... iden pogledati bakićev model da vidim kako će se kretati tjek pandemije pa ćemo po tome znati da li će biti ukidanja mjera ili represije
Plenky ne planira represiju.
2018-04-10
dijagram wrote:epikur37 wrote:dijagram wrote:
onda ih mozes pozuriti, nema nekog kemijanja, sklapaj, printaj, uvezi i salji u proceduru
je da, ipak ću preinake..ovdje sam lupio dva apartmana...jebeš apartmane
samo sobe...sobe ubiše od posla.
soba ide po 55 EUR apartman neće za 65 :D
2015-08-06
epikur37 wrote:dijagram wrote:epikur37 wrote:dijagram wrote:
je da, ipak ću preinake..ovdje sam lupio dva apartmana...jebeš apartmane
samo sobe...sobe ubiše od posla.
soba ide po 55 EUR apartman neće za 65 :D
sto ti je empirija :)
dijagram-
2015-08-09
da , mi smo se "razmazili" normalnim životom(što je i normalno) - nitko više ne poštuje nikakve mjere, ali baš nikakve, većina ljudi mojih godina je prebolila , manjina se cijepila, stariji se barem 50% cijepili, ovih drugih 50% nevjeruju u to sve i sami su odgovorni za svoje..Hektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:ovisi o mjerama... iden pogledati bakićev model da vidim kako će se kretati tjek pandemije pa ćemo po tome znati da li će biti ukidanja mjera ili represije
Plenky ne planira represiju.
zanimljivo jedini koji su za mjere su neki luđaci.. primjetio sam gotovo svi novinari, i ekipa sa nižom razinom testosterona, .. gledam face onih indexovih korona fanatika, budem stavio neke slike.. bože sačuvaj.. problem je što su mediji utjecajni pa rade pritisak..
inače prema projekcijama, izgleda da će ovaj četvrti val biti u razini prošlogodišnjeg zimskog vala, ali sa dosta manjom smrtnosti.. uglavnom umrit će dio necijepljenih, i dio cijepljenih , starijih i to je to..
opet ostaje ona opasnost o kojoj je priča miha/gnječ/slovoslagar da ovaj virus zbog cijepiva i lockdowna - zapravo mutira u jebačku verziju koja više neće ubijati 0.3% zaraženih(i to većinom ljude koji su jednom nogom u grobu) nego koja će kao španjolska gripa ubijati 5-10% zaraženih(to je 20-30puta više) i to podjednako i mladih i starih..
a onda bi vidio odjedanput kako bi ljudi povlačili vezu za cijepiva(što je i logično) kako bi se izolirali, ne bi nitko treba natravati ih na mjere, itd.. što je i normalno..
inače hrpa ljudi je pristala na represiju jer su bili i dalje su uvjereni da je virus puno opasniji nego što jest.. mediji su obavili jebački posao, prvo one fake slike iz kine gdje se ljudi ruše na ulicama, a onda sve ankete su pokazale da gotovo većina ljudi misli da je virus puno opasniji nego što jest..
ludi ero je rekao da umire 3% zaraženih, što je 10puta više od realnog broja, to je pogotov čudno za njega, jer ja ovdje o realnim brojevima pišem od početka.. držim se brojke oko 0.3%, iako kada bi očistio tu brojku od umrlih SA i OD covida, lako moguće da bi pala na 0.1%..
sve jedno u nekim razgovorima sa korona vjernicima, većina ljudi ostane šokirana kada im kaže da umire 0.3% zaraženih, ne mogu doći sebi, misle da izmišljam brojke itd, svi dižu postotak na nekoliko %(dakle misle da je virus 1000% - 2000% opasniji nego što jest)
a pazi ludih australaca, bila anketa i znaš šta su australci rekli - da misle da umire pazi ovo -38% zaraženih.. ona kuga što je kosila civilizacije da se pojavi ne bi ubila toliko ljudi...
AssadNaPodmornici wrote:
opet ostaje ona opasnost o kojoj je priča miha/gnječ/slovoslagar da ovaj virus zbog cijepiva i lockdowna - zapravo mutira u jebačku verziju koja više neće ubijati 0.3% zaraženih(i to većinom ljude koji su jednom nogom u grobu) nego koja će kao španjolska gripa ubijati 5-10% zaraženih(to je 20-30puta više) i to podjednako i mladih i starih..
a onda bi vidio odjedanput kako bi ljudi povlačili vezu za cijepiva(što je i logično) kako bi se izolirali, ne bi nitko treba natravati ih na mjere, itd.. što je i normalno..
inače hrpa ljudi je pristala na represiju jer su bili i dalje su uvjereni da je virus puno opasniji nego što jest.. mediji su obavili jebački posao, prvo one fake slike iz kine gdje se ljudi ruše na ulicama, a onda sve ankete su pokazale da gotovo većina ljudi misli da je virus puno opasniji nego što jest..
ludi ero je rekao da umire 3% zaraženih, što je 10puta više od realnog broja, to je pogotov čudno za njega, jer ja ovdje o realnim brojevima pišem od početka.. držim se brojke oko 0.3%, iako kada bi očistio tu brojku od umrlih SA i OD covida, lako moguće da bi pala na 0.1%..
sve jedno u nekim razgovorima sa korona vjernicima, većina ljudi ostane šokirana kada im kaže da umire 0.3% zaraženih, ne mogu doći sebi, misle da izmišljam brojke itd, svi dižu postotak na nekoliko %(dakle misle da je virus 1000% - 2000% opasniji nego što jest)
a pazi ludih australaca, bila anketa i znaš šta su australci rekli - da misle da umire pazi ovo -38% zaraženih.. ona kuga što je kosila civilizacije da se pojavi ne bi ubila toliko ljudi...
To je i najveći problem, i zato je debilana ona 3. doza sa sve.
Jer onda bi de facto stvorio ovisnost o cijepljenju svakih 4-6 mjeseci, kao recimo kod industrijskog uzgoja peradi gdje su pretjerano cijepili pa stvorili monster viruse zbog kojih sad moraju držati konstatno visoke razine antitijela.
Ova zadnja preporuka FDA je na tom tragu.
Dosta štete su napravili kinezi sa svojom početnom reakcijom. U biti kad su mislii da je ovo povratak SARS-a.
2018-04-10
na kraju će luđak tipa ero i index i večernji i rtl doći na svoje..Hektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:
To je i najveći problem, i zato je debilana ona 3. doza sa sve.
Jer onda bi de facto stvorio ovisnost o cijepljenju svakih 4-6 mjeseci, kao recimo kod industrijskog uzgoja peradi gdje su pretjerano cijepili pa stvorili monster viruse zbog kojih sad moraju držati konstatno visoke razine antitijela.
Ova zadnja preporuka FDA je na tom tragu.
Dosta štete su napravili kinezi sa svojom početnom reakcijom. U biti kad su mislii da je ovo povratak SARS-a.
virus će lako mutirati u neko ozbiljnije sranje, a onda ovi luđaci zbog kojih je virus i mutira će svršavati na mrtvima, i svemu tome..
a usput će zanimljivo kriviti ne-cijepljene ili one koji su preboljeli i političare koji su bili protiv lockdowna, iako je istina totalno suprotno.
bolesno.. naravno to je onaj najgori scenarij, malo bolji scenarij jest da ovaj virus mutira u prehladu kao španjolska gripa koja je kao oblik prehlade preživjela do danas :)
AssadNaPodmornici- Posts : 22269
2018-06-14
Wannabe sekretar SKOJ-a bi zatvaranja iako 4. val u HR stagnira zadnjih dana, u Splitu čak opadaju hospitalizacije. Klaun.
"Nažalost, s obzirom na nerad, nemar i nekvalitetu rada vlade, danas moramo to napraviti. Moramo uvesti obvezne covid-potvrde, ali to što će vlada učiniti nije nešto čemu bi trebalo aplaudirati, bez obzira na to što to moramo u ovom trenutku zbog situacije podržati, nego je to pokazatelj neuspjeha i nerada", istaknuo je Grbin.
Grbin o covid-potvrdama: Moramo ih uvesti
Kada je pak riječ o uvođenju obveznih covid-potvrda u sustavima zdravstva i socijalne skrbi, Grbin je rekao je Hrvatska trenutačno po postotku cijepljenih u rangu Indije, Gvajane i Kolumbije, a ne skandinavskih zemalja, kako bi to on želio. Ocijenio je da zato vlada, umjesto da razmišlja o otvaranju, mora razmišljati o uvođenju nekih novih restrikcija."Nažalost, s obzirom na nerad, nemar i nekvalitetu rada vlade, danas moramo to napraviti. Moramo uvesti obvezne covid-potvrde, ali to što će vlada učiniti nije nešto čemu bi trebalo aplaudirati, bez obzira na to što to moramo u ovom trenutku zbog situacije podržati, nego je to pokazatelj neuspjeha i nerada", istaknuo je Grbin.
2018-04-10
AssadNaPodmornici wrote:na kraju će luđak tipa ero i index i večernji i rtl doći na svoje..
virus će lako mutirati u neko ozbiljnije sranje, a onda ovi luđaci zbog kojih je virus i mutira će svršavati na mrtvima, i svemu tome..
a usput će zanimljivo kriviti ne-cijepljene ili one koji su preboljeli i političare koji su bili protiv lockdowna, iako je istina totalno suprotno.
bolesno.. naravno to je onaj najgori scenarij, malo bolji scenarij jest da ovaj virus mutira u prehladu kao španjolska gripa koja je kao oblik prehlade preživjela do danas :)
Pa to je to. Čini mi se da neke doslovno strašno nervira što se relativno normalno živi a nema onih hladnjača koje drže mrtve po ulicama.
Virus evoulira, kad bi pred sobom imao konstantne hiper doze antitijela sasvim prirodno bi razvio ultra jaku varijantu kao što je delta varijanta probojna za kirurške maske jer se morala razvijati u tom smislu.
Maske itekako imaju smisla za stare i bolesne, i to oružje smo dijelom izgubili zbog pretjerane uporabe.
Last edited by Hektorović on 18/9/2021, 22:06; edited 1 time in total
2018-04-10
Page 39 of 50 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje