Korona novosti i spoznaje
Page 18 of 50
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
Oboljeva se zbog aktivno zaraženih. Od tu dolaze hospitalizirani i dalje umrli. Bez obzira je li to u UK ili HR.michaellcmacha wrote:pazi lika koju on logiku zastupa... bolja je situacija u UK gdje imaju u ovom trenutku 1 305 000 aktivnih slučajeva od kojih će na tisuće završiti u bolnici od hrvatske situacije gdje imamo 5532 aktivna slučaja od kojih će možda par stotina završiti u bolnici... o kru te neće da neko može biti toliko sjeban, i još se kliberi ko nedozreo... a već ima kupljene zepe za vječnu horizontalu...
Povezao si dnevno novozaražene i taj dan umrle, a to nema blage veze jedno s drugim.
Moja "analiza" je bila samo dodatak tvom apsurdu. Bio je to najbolji način za ispravak krivog navoda.
Eroo- Posts : 78957
2016-07-22
Eroo wrote:Pogledaš gore, pa onda dolje i slika se odmah razbistri...
Iz 2 slična stanja 2 različita rezultata, kako to?
Krajnje lijevo je rezultat koji predlažu ortodoxi-antivakseri
a krajnje desno je ono šta predlažu cijepljeni.
A ovo su dokazi.
Krajnje lijevo je antivakserski kaos, a krajnje desno su rezultati odlično procijepljene države.
To su brojevi koji su svima dostupni, a na gornjim dijagramima se ih vidi i vizualno.
Sve drugo je blebetanje sebičnih i neodgovornih ljudi.
2016-07-22
Groblje je najprecizniji dijagram. A groblje kaže da je u Španjolskoj od siječnja ove godine stalno prisutan višak smrtnosti.Eroo wrote:Eroo wrote:Pogledaš gore, pa onda dolje i slika se odmah razbistri...
A ovo su dokazi.
Krajnje lijevo je antivakserski kaos, a krajnje desno su rezultati odlično procijepljene države.
To su brojevi koji su svima dostupni, a na gornjim dijagramima se ih vidi i vizualno.
opet nije točno... taj rezultat krajnje desno je zato što je već ogroman broj ljudi bio zaražen, i preživio zarazu zatim određen broj ljudi je bio cijepljen, i u konačnici je do sada ogroman broj ljudi koji je bio predisponiran da umre od ove bolesti i umro... ovo što ti radiš je daleko gore... ti u osnovi od paranoje u kojoj si sa zadesio nisi više uopće u stanju razumno prosuđivati... i na kraju vrlo je jednostavna računica, ovdje ima 30tak ljudi, od tih 30tak ti epi i marc svaki na svoj način drukate za cijepljenje, s tim da si ti jedini zaglibio do te mjere da je malo kome razumljivo zbog čega... niti si političar, niti si liječnik, pogotovo ne epidemiolog, a u konačnici niti te se tiče rasplet situacije, jer si 2xcijepljen i spreman za opetovanje, a pogotovo ne u hrvatskoj, jer nisi hr državljan i tvoj bitak ni u kojem segmentu ne ovisi o hrvatskoj...
2015-08-08
starije populacije... kroz tri godine i nadalje osiguravajuće kuće, zavodi, treći stupadžije će skupljati kajmak, zamisli na stotine tisuća inaktiviranih polica samaca koje nitko neće potraživati...mutava baštarda wrote:Groblje je najprecizniji dijagram. A groblje kaže da je u Španjolskoj od siječnja ove godine stalno prisutan višak smrtnosti.Eroo wrote:Eroo wrote:Pogledaš gore, pa onda dolje i slika se odmah razbistri...
A ovo su dokazi.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Rijetko koja zemlja nema višak smrtnosti. Što korona, što cijepivo, što plaćanje ceha zbog uvježbavanja plesne koreografije medicinskog osoblja. Ovaj zadnji čimbenik, uz cijepivo je i najveći razlog zašto smo na pola ove godine imali višak smrtnosti od 5000 osoba.michaellcmacha wrote:starije populacije... kroz tri godine i nadalje osiguravajuće kuće, zavodi, treći stupadžije će skupljati kajmak, zamisli na stotine tisuća inaktiviranih polica samaca koje nitko neće potraživati...mutava baštarda wrote:Groblje je najprecizniji dijagram. A groblje kaže da je u Španjolskoj od siječnja ove godine stalno prisutan višak smrtnosti.Eroo wrote:Eroo wrote:Pogledaš gore, pa onda dolje i slika se odmah razbistri...
A ovo su dokazi.
PS:
Nisu Šveđani blesavi cijepili su se, jer to razumiju kao svoju građansku dužnost.
Nisu Šveđani blesavi cijepili su se, jer to razumiju kao svoju građansku dužnost.
REkoše da su Šveđani za primjer kako se riješiti epidemije.
Trenutno imaju cca 924 novozaraženih na dan, a umrlih u prosjeku 1 na dan.
Masovno su se procijepili, čak i mladi. oko 70%.
2016-07-22
Eroo wrote:Oboljeva se zbog aktivno zaraženih. Od tu dolaze hospitalizirani i dalje umrli. Bez obzira je li to u UK ili HR.michaellcmacha wrote:pazi lika koju on logiku zastupa... bolja je situacija u UK gdje imaju u ovom trenutku 1 305 000 aktivnih slučajeva od kojih će na tisuće završiti u bolnici od hrvatske situacije gdje imamo 5532 aktivna slučaja od kojih će možda par stotina završiti u bolnici... o kru te neće da neko može biti toliko sjeban, i još se kliberi ko nedozreo... a već ima kupljene zepe za vječnu horizontalu...
Povezao si dnevno novozaražene i taj dan umrle, a to nema blage veze jedno s drugim.
Moja "analiza" je bila samo dodatak tvom apsurdu. Bio je to najbolji način za ispravak krivog navoda.
Šta postoje i pasivno zaraženi.?
Guest- Guest
Ne budi picajzla - aktivni slučajevi (active cases) zaraze, neaktivni su ili ozdravili ili umrli.Gnječ wrote:Eroo wrote:Oboljeva se zbog aktivno zaraženih. Od tu dolaze hospitalizirani i dalje umrli. Bez obzira je li to u UK ili HR.michaellcmacha wrote:pazi lika koju on logiku zastupa... bolja je situacija u UK gdje imaju u ovom trenutku 1 305 000 aktivnih slučajeva od kojih će na tisuće završiti u bolnici od hrvatske situacije gdje imamo 5532 aktivna slučaja od kojih će možda par stotina završiti u bolnici... o kru te neće da neko može biti toliko sjeban, i još se kliberi ko nedozreo... a već ima kupljene zepe za vječnu horizontalu...
Radije objasni čovjeku u čemu griješi, meni se na da više.
2016-07-22
Eroo wrote:Ne budi picajzla - aktivni slučajevi (active cases) zaraze, neaktivni su ili ozdravili ili umrli.Gnječ wrote:Eroo wrote:Oboljeva se zbog aktivno zaraženih. Od tu dolaze hospitalizirani i dalje umrli. Bez obzira je li to u UK ili HR.michaellcmacha wrote:pazi lika koju on logiku zastupa... bolja je situacija u UK gdje imaju u ovom trenutku 1 305 000 aktivnih slučajeva od kojih će na tisuće završiti u bolnici od hrvatske situacije gdje imamo 5532 aktivna slučaja od kojih će možda par stotina završiti u bolnici... o kru te neće da neko može biti toliko sjeban, i još se kliberi ko nedozreo... a već ima kupljene zepe za vječnu horizontalu...
E da ti znaš koja sam ja picajzla izbjegava bi me ko đava tamjan.
Tko griješi? Za sada i do sada jedini koji griješi si ti i objasni samom sebi jer meni se ne da više.
Guest- Guest
Brojevi sami po sebi ne mogu griješiti.Gnječ wrote:Eroo wrote:Ne budi picajzla - aktivni slučajevi (active cases) zaraze, neaktivni su ili ozdravili ili umrli.Gnječ wrote:Eroo wrote:Oboljeva se zbog aktivno zaraženih. Od tu dolaze hospitalizirani i dalje umrli. Bez obzira je li to u UK ili HR.michaellcmacha wrote:pazi lika koju on logiku zastupa... bolja je situacija u UK gdje imaju u ovom trenutku 1 305 000 aktivnih slučajeva od kojih će na tisuće završiti u bolnici od hrvatske situacije gdje imamo 5532 aktivna slučaja od kojih će možda par stotina završiti u bolnici... o kru te neće da neko može biti toliko sjeban, i još se kliberi ko nedozreo... a već ima kupljene zepe za vječnu horizontalu...
Tko griješi? Za sada i do sada jedini koji griješi si ti i objasni samom sebi jer meni se ne da više.
U mome profesionalnom životu kolegama sam obećao karton whiskey-a, ako mi pronađu grešku i na nju upozore.
Do danas nitko od njih nije uspio kod mene zaraditi karton whiskey-a. Evo i tebi nudim isto, potrudi se.
2016-07-22
Eroo wrote:Brojevi sami po sebi ne mogu griješiti.Gnječ wrote:Eroo wrote:Ne budi picajzla - aktivni slučajevi (active cases) zaraze, neaktivni su ili ozdravili ili umrli.Gnječ wrote:Eroo wrote:Oboljeva se zbog aktivno zaraženih. Od tu dolaze hospitalizirani i dalje umrli. Bez obzira je li to u UK ili HR.michaellcmacha wrote:pazi lika koju on logiku zastupa... bolja je situacija u UK gdje imaju u ovom trenutku 1 305 000 aktivnih slučajeva od kojih će na tisuće završiti u bolnici od hrvatske situacije gdje imamo 5532 aktivna slučaja od kojih će možda par stotina završiti u bolnici... o kru te neće da neko može biti toliko sjeban, i još se kliberi ko nedozreo... a već ima kupljene zepe za vječnu horizontalu...
U mome profesionalnom životu kolegama sam obećao karton whiskey-a, ako mi pronađu grešku i na nju upozore.
Do danas nitko od njih nije uspio kod mene zaraditi karton whiskey-a. Evo i tebi nudim isto, potrudi se.
Di se ti gasiš jebote...
...tu...tu...viski...tu
Guest- Guest
lagani , osvježavajući gin-tonic, tuš pa spavanje...Gnječ wrote:Eroo wrote:Brojevi sami po sebi ne mogu griješiti.Gnječ wrote:Eroo wrote:Ne budi picajzla - aktivni slučajevi (active cases) zaraze, neaktivni su ili ozdravili ili umrli.Gnječ wrote:Eroo wrote:Oboljeva se zbog aktivno zaraženih. Od tu dolaze hospitalizirani i dalje umrli. Bez obzira je li to u UK ili HR.michaellcmacha wrote:pazi lika koju on logiku zastupa... bolja je situacija u UK gdje imaju u ovom trenutku 1 305 000 aktivnih slučajeva od kojih će na tisuće završiti u bolnici od hrvatske situacije gdje imamo 5532 aktivna slučaja od kojih će možda par stotina završiti u bolnici... o kru te neće da neko može biti toliko sjeban, i još se kliberi ko nedozreo... a već ima kupljene zepe za vječnu horizontalu...
Di se ti gasiš jebote...
...tu...tu...viski...tu
2016-07-22
Eroo wrote:REkoše da su Šveđani za primjer kako se riješiti epidemije.
Odokativno Španjolska je usporediva sa Švedskom kada je cijepljenje u pitanju.
Španjolska vs Švedska
Policijski sat
Maske
Lock down
Vs
Život s virusom
Neka se doda da virus nije toliko zarazan koliko se mislilo i da je prirodni imunitet bolji od onog iz šprice i to je to...
https://www.index.hr/vijesti/clanak/primorac-oni-koji-su-preboljeli-koronu-imaju-stanicni-imunitet-i-zasticeni-su/2303506.aspx
evo znanstvenik koje su prjie kolege iz bosne hvalile kao njihovog zemu uspješnog i pametnog čija se istraživanja nesmiš dovoditi u pitanje jer je to onda rasizam ili malograđanštvina..
uglavnom lik je izjavio ono što ja govorim od prošle godine, a ovaj "luđak spamer" osporava, i sada će opet spamati i osporavati kada se probudi..
a to je da preboljeli imaju pun kurac jaču zaštitu, da oni koji su bili u kontaktu sa zaraženima a nisu razvili ništa, da i takvi imaju odličnu zaštitu, jer tijelo im je bilo u kontaktu sa virusom, samo se efikasno obranilo pa nije bilo nikakvih simptoma prehlade što smo mi ostali imali.. svi oni imaju zaštitu ne samo anti-tijela, nego postoji ono što sam ja govorio prije, pa onaj luđak se smija, zaštita u obliku T-stanica, gdje osoba ne mora imati anti-tijela a ima stanični imunitet, i te stanice ako opet dođu u kontakt sa virusom vrlo brzo proizvedu anti-tijela i eliminiraju virus.
postoje i istraživanja i testovi koji mogu potvrditi ima li osoba tu vrstu imuniteta.. i takvi testovi se rade.. uglavnom pročitajte link, nešto zanimljivo , za razliku od spamova sa indexa i "stožera" što će ovaj luđak zalijepiti ovdje pa spamati
evo znanstvenik koje su prjie kolege iz bosne hvalile kao njihovog zemu uspješnog i pametnog čija se istraživanja nesmiš dovoditi u pitanje jer je to onda rasizam ili malograđanštvina..
uglavnom lik je izjavio ono što ja govorim od prošle godine, a ovaj "luđak spamer" osporava, i sada će opet spamati i osporavati kada se probudi..
a to je da preboljeli imaju pun kurac jaču zaštitu, da oni koji su bili u kontaktu sa zaraženima a nisu razvili ništa, da i takvi imaju odličnu zaštitu, jer tijelo im je bilo u kontaktu sa virusom, samo se efikasno obranilo pa nije bilo nikakvih simptoma prehlade što smo mi ostali imali.. svi oni imaju zaštitu ne samo anti-tijela, nego postoji ono što sam ja govorio prije, pa onaj luđak se smija, zaštita u obliku T-stanica, gdje osoba ne mora imati anti-tijela a ima stanični imunitet, i te stanice ako opet dođu u kontakt sa virusom vrlo brzo proizvedu anti-tijela i eliminiraju virus.
postoje i istraživanja i testovi koji mogu potvrditi ima li osoba tu vrstu imuniteta.. i takvi testovi se rade.. uglavnom pročitajte link, nešto zanimljivo , za razliku od spamova sa indexa i "stožera" što će ovaj luđak zalijepiti ovdje pa spamati
AssadNaPodmornici- Posts : 22269
2018-06-14
Imunitet na SARS cov1 je bio prisutan nakon 17 godina, na Španjolsku gripu nakon 100 godina.AssadNaPodmornici wrote:https://www.index.hr/vijesti/clanak/primorac-oni-koji-su-preboljeli-koronu-imaju-stanicni-imunitet-i-zasticeni-su/2303506.aspx
Fauci nije napravio novi virus, nego samo malo napumpa postojeći. Znači 80% je ovaj virus sličan kao SARS cov1.
Čovjek za kojeg postoji velika vjerojatnost da je pripadnik udruženog zločinačkog pothvata koji stoji iza izrade virusa, a možda i puštanja.
Vodi epidemiološki borbu u Trumpovoj i Mumijinoj administraciji.
Pa da čujemo što je rekao 2019te.
Vodi epidemiološki borbu u Trumpovoj i Mumijinoj administraciji.
Pa da čujemo što je rekao 2019te.
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje