Korona novosti i spoznaje
Page 9 of 50
Page 9 of 50 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
Eroo wrote:@Miha, u ratu se ukidaju građanska prava i tada važe neka druga pravila.
A ovo je rat? Mislila sam da se borimo protiv virusa, a ne da ratujemo jedni protiv drugih. A nisi shvatio da se u svemu ovome odlucuje i daljnja sudbina onog najboljeg u nama?
Guest- Guest
Ovo je puno gore od rata, to ti mogu potvrditi naši ratnici s foruma. Ne internet ratnici, na njih nisam mislio.violator wrote:Eroo wrote:@Miha, u ratu se ukidaju građanska prava i tada važe neka druga pravila.
A ovo je rat? Mislila sam da se borimo protiv virusa, a ne da ratujemo jedni protiv drugih. A nisi shvatio da se u svemu ovome odlucuje i daljnja sudbina onog najboljeg u nama?
Drugo, i ovo do sada je trebalo je proizvesti ono najbolje u nama, a, nažalost, očigledno nije.
Što ja očekujem u nastavku?
Sve će ovisti o razvoju epidemiološke slike do Nove godine.
Obavezni covid-pass u nekim sektorima će se uvesti, u to ne sumnjam.
Hoće li se po istim sektorima uvesti i obavezno cijepljenje to će ovisiti
o uspješnosti samotestiranja (1x tjedno? teško da je dovoljno).
I još nešto što bi mi kao prosječni pučani trebali razumjeti: Obavezno cijepljenje nije i prisilno cijepljenje.
Protiv sam prislinog cijepljenja (Bože nas sačuvaj toga), to mi valjda nije ni potrebno posebno naglašavati.
Eroo- Posts : 78966
2016-07-22
najbolje sto se desilo ovom napacenom narodu 2021 je pfizer i pobjeda mozemoa
najbolje sto se dogodi uvodjenje € i treca doza
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Ni povremeno doziranje nije loše.debotoijusto wrote:najbolje sto se desilo ovom napacenom narodu 2021 je pfizer i pobjeda mozemoa
2016-07-22
Eroo wrote:Ovo je puno gore od rata, to ti mogu potvrditi naši ratnici s foruma. Ne internet ratnici, na njih nisam mislio.violator wrote:Eroo wrote:@Miha, u ratu se ukidaju građanska prava i tada važe neka druga pravila.
Drugo, i ovo do sada je trebalo je proizvesti ono najbolje u nama, a, nažalost, očigledno nije.
Što ja očekujem u nastavku?
Sve će ovisti o razvoju epidemiološke slike do Nove godine.
Obavezni covid-pass u nekim sektorima će se uvesti, u to ne sumnjam.
Hoće li se po istim sektorima uvesti i obavezno cijepljenje to će ovisiti
o uspješnosti samotestiranja (1x tjedno? teško da je dovoljno).
I još nešto što bi mi kao prosječni pučani trebali razumjeti: Obavezno cijepljenje nije i prisilno cijepljenje.
Protiv sam prislinog cijepljenja (Bože nas sačuvaj toga), to mi valjda nije ni potrebno posebno naglašavati.
Predlažem da se na tvoje postove i teme stavi DISCLAIMER jer za progutati ta tvoja sranja i prosere zaista moraš imati želudac inox.
Guest- Guest
Za one kojima još uvijek nije jasno što želim naglasiti,
evo 2 današnja rezltata: za UK i Rusiju
Usporedite broj aktivnih i kritičnih slučajeva -na desnoj strani, i broj danas umrlih
na lijevoj strani (u crvenom!). Kome ovo ni sad nije jasno, onda mu neće nikad biti jasno.
evo 2 današnja rezltata: za UK i Rusiju
Usporedite broj aktivnih i kritičnih slučajeva -na desnoj strani, i broj danas umrlih
na lijevoj strani (u crvenom!). Kome ovo ni sad nije jasno, onda mu neće nikad biti jasno.
2016-07-22
Gnječ wrote:
Predlažem da se na tvoje postove i teme stavi DISCLAIMER jer za progutati ta tvoja sranja i prosere zaista moraš imati želudac inox.
A na tvoje VIETATO.
2016-07-22
ti u partijskoj neukosti nemaš argument za kontrirati.Eroo wrote:michaellcmacha wrote:definiraj točan datum da to usporedimoEroo wrote:Na prethodni val.michaellcmacha wrote:u odnosu na kad im se povećala dnevna smrtnost... na koji dan...Eroo wrote:Samo da dodam dijagramima UK i HR, pa možemo ovaj dio privesti kraju.
Ispod je primjer slabo procijepljene Rusije.
Iako trenutno ima dnevno manji broj zaraženih nego u prethodnom valu
dnevna smrtost se im je povećala za 33%.
Samo mentalno ograničeni, ili slijepi, to neće primjetiti već na prvi pogled.
Imaš li i neku muzičku želju?
muzička se želja ispunjava kada se ide iz birtije.
ona putna, kao i škropec putni.
veber-
2014-12-30
Pa naš bosančeros je svakakov, ali ni glup. Čaviše, un žive u zadru, a ti u njemačkoj ili u zagrebu. Zoto kupi teren, učini si kućicu i uživoj ko čovik bar u ovoj fazi života, ka nisi dosa...veber wrote:zvao.aben wrote:3065/2epikur37 wrote:aben wrote:A, ča će ti zemlja?epikur37 wrote:aben wrote:Ča zvoni,epikur37 wrote:aben wrote:epikur37 wrote:aben wrote:epikur37 wrote:nego abene, ti si bodulče a vi imate ili ste imali lijepih parcela ovdje okolo mene
imal šta 400-500 kvadrata do 200/m2
Ne verujin, pogotovo ne za 200
nemoš vjerovati da je plovanija otišla na 200 +
E a, turizam.
Socijalizam iseljava ljude, ali hdzovci kupuju stanove za iznojmljivanje. Izmedju sasa i tebe na bagatovoj zemlji imo 17 novih zgrada u kima navečer nemo viti svitla.
I sas seli, i tote dolazu još tri luksuznije zgrade.
Drugin riječima, namesto industrije- industrija
da...
ali ludilo je, grabež za terene evo i9 danas non stop zvoni
Oli ti prodoješ?
Kupujem, ali zovu agenti...
No zovem i ja, direktno vlasnike i okolo. Napeto.
Danas sam našao nešto, ako bude sve ok, sutra potpisujem...
ali brzo plane dobra prilika, u petak mi ispred nosa pokupiše teren neka žena iz srbije prodavala na raskrižju, semafor prema bilom brigu...prilika top...ali ode
Dobar je teren nasuprot grofa, top pozicija, ono ka se od otp ispenješ do teniskih terenov, imo bi olimpijski bazen ispri kuće:)
Jo bi zamini stan u zadru i kuću na otoku za kuću u grodu, jedino me je stroh da mi se hći unda ne udo za vlaha ili bosanca, jer normalan svit žive jedino na puntamiki, a to je preskupo i ipak ni grod.
Bazen mi je ionako blizu ali to bi bilo još bliže. Gdje je to, koja KČ?
A ne znam, najbolje ti je ostati na otoku ili u stanu na Vošti, tam si među svojim.
Mene isključivo zanima grad, i ove manje zgradice graditi...
Stan mi je kod tebe, na plovaniji:)
Dobre su te manje zgradice. Bolje nego zgradurine i buduća narkolegla. Sa se jedna grodi na plovaniji nasuprot onoga ča uvika imo hrpu drva uza glovnu cestu, ako sa doš šoldi, moreš dobiti stan puno jeftinije
u pon moj frend će provjeriti izgradivost.
čisto da kupim prije bosanaca i komunjara, bugara, turaka i naravno hercegovanaca.
2014-04-16
epikur37 wrote:aben wrote:A, ti ćeš biti landlord.. Bilo bi zanimljivo viditi bi li podržo rent control:)epikur37 wrote:aben wrote:E, jedino neizgrodjeno iza cestu, na desno.epikur37 wrote:To u nikole tesle, ta drva kod barkajola gregova...?
Hvala na kč... Otišlo na provjeru... Uzimam sada ovaj mjesec pa je napeto.
Idem isto kao i ovo pr+2
Prizemlje imo vrtal, onaj na krovu taracu, a između siromasi. Samo, sa će to biti skupo za učiniti. Ne zun more li se zaroditi na tomu ko do sa.
zadar 3065/2
ovo je fin teren 512 kvadrata lijepo uz cestu, pravilan
sm zona
------------
a uvijek je jeftinije kupiti stan u gradnji..
ja ne bih ništa prodavao, sve što sagradim samo rentam niš ne prodajem
Ekonomijom se bavim praktično, filozofski aspekt sam velikodušno prepustio tebi :)
Kaj se mene tiče ako si zainteresiran suinvestirati što ok, a ako te zanima filozofija eto ti yoda i ostala libertarčad :)
Aki si protiv rent controle, i ako si za isto, unda se baviš filozofijon:)
Ali, lako za to, ako si protiv rent controla, unda si protiv svoje zajednice...
2014-04-16
lako se vama zajebavati... ja sam jučer dezinficirao sobu u kojoj je boravila cura koja je pozitivna, koja ima izražene simptome... koristim špricu pištolj na baterije i tekućinu zbog koje moram imati sva zaštitna sredstva ali ja to svedem na ffp3, šuškavac i zaštitne naočale... rukavice i zaštitno odijelo mi se ne da navlačiti...
evo da vidite kako izgleda prskalica protiv
korone..... :)
2015-08-08
jbt. postoji prskalica protiv korone a korone nema nego omanje hunjavice
svaka roba ima svoga kupca
2014-04-12
jebiga vi tu trkeljate, a ja se borim sa pošasti i to sa komorbiditetimadebotoijusto wrote:jbt. postoji prskalica protiv korone a korone nema nego omanje hunjavice
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
michaellcmacha wrote:lako se vama zajebavati... ja sam jučer dezinficirao sobu u kojoj je boravila cura koja je pozitivna, koja ima izražene simptome... koristim špricu pištolj na baterije i tekućinu zbog koje moram imati sva zaštitna sredstva ali ja to svedem na ffp3, šuškavac i zaštitne naočale... rukavice i zaštitno odijelo mi se ne da navlačiti...
Dobri ste, uglavnom se drugdje to svodi na ritualno prskanje Dezi-Cleanom
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
korona je slatka voda kolega @yoda je prebolio tri dana veslajuci bez spavatmichaellcmacha wrote:jebiga vi tu trkeljate, a ja se borim sa pošasti i to sa komorbiditetimadebotoijusto wrote:jbt. postoji prskalica protiv korone a korone nema nego omanje hunjavice
2014-04-12
nema zajebancije sa mojim gazdom... on sve po pe esu, jedino što ja dezavuiram...Hektorović wrote:michaellcmacha wrote:lako se vama zajebavati... ja sam jučer dezinficirao sobu u kojoj je boravila cura koja je pozitivna, koja ima izražene simptome... koristim špricu pištolj na baterije i tekućinu zbog koje moram imati sva zaštitna sredstva ali ja to svedem na ffp3, šuškavac i zaštitne naočale... rukavice i zaštitno odijelo mi se ne da navlačiti...
Dobri ste, uglavnom se drugdje to svodi na ritualno prskanje Dezi-Cleanom
2015-08-08
u nemačkoaben wrote:Pa naš bosančeros je svakakov, ali ni glup. Čaviše, un žive u zadru, a ti u njemačkoj ili u zagrebu. Zoto kupi teren, učini si kućicu i uživoj ko čovik bar u ovoj fazi života, ka nisi dosa...veber wrote:zvao.aben wrote:3065/2epikur37 wrote:aben wrote:A, ča će ti zemlja?epikur37 wrote:aben wrote:Ča zvoni,epikur37 wrote:aben wrote:epikur37 wrote:aben wrote:epikur37 wrote:nego abene, ti si bodulče a vi imate ili ste imali lijepih parcela ovdje okolo mene
imal šta 400-500 kvadrata do 200/m2
Ne verujin, pogotovo ne za 200
nemoš vjerovati da je plovanija otišla na 200 +
E a, turizam.
Socijalizam iseljava ljude, ali hdzovci kupuju stanove za iznojmljivanje. Izmedju sasa i tebe na bagatovoj zemlji imo 17 novih zgrada u kima navečer nemo viti svitla.
I sas seli, i tote dolazu još tri luksuznije zgrade.
Drugin riječima, namesto industrije- industrija
da...
ali ludilo je, grabež za terene evo i9 danas non stop zvoni
Oli ti prodoješ?
Kupujem, ali zovu agenti...
No zovem i ja, direktno vlasnike i okolo. Napeto.
Danas sam našao nešto, ako bude sve ok, sutra potpisujem...
ali brzo plane dobra prilika, u petak mi ispred nosa pokupiše teren neka žena iz srbije prodavala na raskrižju, semafor prema bilom brigu...prilika top...ali ode
Dobar je teren nasuprot grofa, top pozicija, ono ka se od otp ispenješ do teniskih terenov, imo bi olimpijski bazen ispri kuće:)
Jo bi zamini stan u zadru i kuću na otoku za kuću u grodu, jedino me je stroh da mi se hći unda ne udo za vlaha ili bosanca, jer normalan svit žive jedino na puntamiki, a to je preskupo i ipak ni grod.
Bazen mi je ionako blizu ali to bi bilo još bliže. Gdje je to, koja KČ?
A ne znam, najbolje ti je ostati na otoku ili u stanu na Vošti, tam si među svojim.
Mene isključivo zanima grad, i ove manje zgradice graditi...
Stan mi je kod tebe, na plovaniji:)
Dobre su te manje zgradice. Bolje nego zgradurine i buduća narkolegla. Sa se jedna grodi na plovaniji nasuprot onoga ča uvika imo hrpu drva uza glovnu cestu, ako sa doš šoldi, moreš dobiti stan puno jeftinije
u pon moj frend će provjeriti izgradivost.
čisto da kupim prije bosanaca i komunjara, bugara, turaka i naravno hercegovanaca.
ja bum kupio maslinik.
brod sam projektiram. baš brod.
ali sam u dvoumlju da poštujem kaiće. penta nutra. i brmbrmbrm.
kada upalim one mercuriye, baš nije ekološki.
ali je kull
veber-
2014-12-30
Ne ulazi u taj prostor barem 24 sata...i ostavi prozore otvorene. Virus ako i postoji raspast će.michaellcmacha wrote:lako se vama zajebavati... ja sam jučer dezinficirao sobu u kojoj je boravila cura koja je pozitivna, koja ima izražene simptome... koristim špricu pištolj na baterije i tekućinu zbog koje moram imati sva zaštitna sredstva ali ja to svedem na ffp3, šuškavac i zaštitne naočale... rukavice i zaštitno odijelo mi se ne da navlačiti...
Ma ...jebena situacija je...
2016-07-22
već sam ja to poprskao... ako u idućih 5 dana zakurim, jebiga nisam imo sreće... ko za krc ta mala od prvog dana kak je došla bila sva nikakva, i baš ju zapalo da bude u mojoj zgradi, u mom hodniku, druga soba od moje...Eroo wrote:Ne ulazi u taj prostor barem 24 sata. Virus ako i postoji raspast će.michaellcmacha wrote:lako se vama zajebavati... ja sam jučer dezinficirao sobu u kojoj je boravila cura koja je pozitivna, koja ima izražene simptome... koristim špricu pištolj na baterije i tekućinu zbog koje moram imati sva zaštitna sredstva ali ja to svedem na ffp3, šuškavac i zaštitne naočale... rukavice i zaštitno odijelo mi se ne da navlačiti...
Ma ...jebena situacija je...
2015-08-08
Evo i primjera Švabiji...
Sličan je onome u Portugalu: kombinacija precijepljivanja sa strogim mjerama.
Portugal je to radio tijekom turističke sezone, što je veoma loše za takvu zemlju.
Hrvatski Stožer je to bolje nastudirao i odradio... i evo, još uvijek vuče posezonu.
Sličan je onome u Portugalu: kombinacija precijepljivanja sa strogim mjerama.
Portugal je to radio tijekom turističke sezone, što je veoma loše za takvu zemlju.
Hrvatski Stožer je to bolje nastudirao i odradio... i evo, još uvijek vuče posezonu.
2016-07-22
al dobro, to mi je posao... tak da se nemam što žaliti...
2015-08-08
Page 9 of 50 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje