Na malu Crnu Goru su krenuli Vel8ka Srbija i Velika Rusija
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Na malu Crnu Goru su krenuli Vel8ka Srbija i Velika Rusija
Rusija nije glupa međutim eu i nato malo je. Njima ako su popratili ovo uopće izgleda kao sljetanje nekog pomfritija i njegovog prijatelja jojbolija u haljini na krov neke crkve i mađijanje. Uglavnom neka crkvena stvar. Pa su im sastavili apel hrvati, kosovo, makedonci i bosanci i još poneko te objasnili nešto više o tom srpskom svetu i značenju ovog pada na glavu iz aviona na crkvu .mortal wrote:Rusija nije ni približno glupa kao što bi to srbi htjeli da bude
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Šandor Winnetou likes this post
Budu se vama javili uskoro iz nato.Pirate wrote:Javio se i Dzihadi perica, prvo kmecanje za ISILom sad za MILom.
2015-08-15
kaya wrote:Budu se vama javili uskoro iz nato.Pirate wrote:Javio se i Dzihadi perica, prvo kmecanje za ISILom sad za MILom.
Heljp NATO heljp dzenosajd bucher serbs mejking grejt srbija agejn.
Pirate- Posts : 1512
2019-09-06
Ruku na srce, tako je dosta lakše.marcellus wrote:Ringo10 wrote:Ovaj Jutarnji piše pizdarije
I upravo je Rusija svojevremeno upozoravala Srbiju da ne sprečava crnogorsko osamostaljenje
meni su srbi totalno fora
oni bi ratovali do zadnjeg rusa
Slovoslagar-
2021-04-25
Pa nije nastala bzv ona 'nas i rusa dvesta miliona...'
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Rusi imaju svoje interese ali svakako se neće mlatiti ni za čije teritorijalne osvajačke pizdarije na Balkanu. Pa ni za srpske.
Nisu budale
Da su to htjeli prvo bi uzimali ruske teritorije koje su boljševici poklonili drugim republikama bivšeg SSSRa.
Tri četvrtine Bjelorusije, pola Ukrajine, Sjeverni Kazahstan...
A nisu ni to niti ih zanima. Izuzetak je Krim ali on je strateški super važno područje. Inače ne bi uzimali ni to.
Nisu budale
Da su to htjeli prvo bi uzimali ruske teritorije koje su boljševici poklonili drugim republikama bivšeg SSSRa.
Tri četvrtine Bjelorusije, pola Ukrajine, Sjeverni Kazahstan...
A nisu ni to niti ih zanima. Izuzetak je Krim ali on je strateški super važno područje. Inače ne bi uzimali ni to.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
mda...crnogorci jako žele popa spc jojokima i pomfritija i srpsku pravoslavnu crkvu u svojoj državi jer su oni svi srbi.Pirate wrote:kaya wrote:Budu se vama javili uskoro iz nato.Pirate wrote:Javio se i Dzihadi perica, prvo kmecanje za ISILom sad za MILom.
Heljp NATO heljp dzenosajd bucher serbs mejking grejt srbija agejn.
zato njihov duhovni poglavar joakimije dolazi ovako među mili puk da ih pričesti..
ako lažem ja ne laže slika...
2015-08-15
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Rusija preuzima Crnu Goru
» Srbija ljuta na Đukanovića i Crnu Goru,on poručuje:"Baš me briga,draži mi je Tači"
» SRPSKE FANTAZIJE i VELIKA SRBIJA koju ce naravno stvorit RUSIJA
» Ruski pohod na Crnu Goru
» Priština tuži Crnu Goru
» Srbija ljuta na Đukanovića i Crnu Goru,on poručuje:"Baš me briga,draži mi je Tači"
» SRPSKE FANTAZIJE i VELIKA SRBIJA koju ce naravno stvorit RUSIJA
» Ruski pohod na Crnu Goru
» Priština tuži Crnu Goru
Page 3 of 3