Na malu Crnu Goru su krenuli Vel8ka Srbija i Velika Rusija
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Na malu Crnu Goru su krenuli Vel8ka Srbija i Velika Rusija
Ne znam jel to točno al ako je onda to Rusija nije napravila kako bi ova ušla u NATO nego vjerojatno su mislila da će tako lakše uspostaviti svoju vlast tamo.Ringo10 wrote:Ovaj Jutarnji piše pizdarije
I upravo je Rusija svojevremeno upozoravala Srbiju da ne sprečava crnogorsko osamostaljenje
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Javio se i Dzihadi perica, prvo kmecanje za ISILom sad za MILom.
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2302086
Pirate- Posts : 1512
2019-09-06
Ringo10 wrote:Ovaj Jutarnji piše pizdarije
I upravo je Rusija svojevremeno upozoravala Srbiju da ne sprečava crnogorsko osamostaljenje
To je u biti više dokaz da je Jutarnji u pravu jer ako je već došlo do toga da se referendum održi onda je logike Moskve bila da je bolje da ih se pusti pa šta bude jer ako ne prođe ok a ako prođe Moskva će svojim utjecajem lako kontrolirati to i dobit vojnu bazu u Europi.
E sad kad su ovi ušli u NATO sad Moskva želi građanski rat tamo.
Jedino je nejasno šta Srbi imaju od svega ? Novu porciju batina ?!?!?!
2014-04-11
Srpski svijet.
NATO će sad detaljno ispitat kako je došlo do korištenja vojnih helikoptera na Cetinju da se najviši vrh SPC prebaci tamo.
Ne znam šta su zamisli al šta god su zamisli mogu zaboraviti da će Cg biti ruska vojna baza u Europi.
Prije će Europa spalit Srbiju.
NATO će sad detaljno ispitat kako je došlo do korištenja vojnih helikoptera na Cetinju da se najviši vrh SPC prebaci tamo.
Ne znam šta su zamisli al šta god su zamisli mogu zaboraviti da će Cg biti ruska vojna baza u Europi.
Prije će Europa spalit Srbiju.
2014-04-11
Ne želi tamo Moskva ništa niti ima nekog utjecaja na BalkanuRayMabus wrote:Ringo10 wrote:Ovaj Jutarnji piše pizdarije
To je u biti više dokaz da je Jutarnji u pravu jer ako je već došlo do toga da se referendum održi onda je logike Moskve bila da je bolje da ih se pusti pa šta bude jer ako ne prođe ok a ako prođe Moskva će svojim utjecajem lako kontrolirati to i dobit vojnu bazu u Europi.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
De Ringo ne seri majke ti. To je jedino šta Rusija tamo i želi.Ringo10 wrote:Ne želi tamo Moskva ništa niti ima nekog utjecaja na BalkanuRayMabus wrote:Ringo10 wrote:Ovaj Jutarnji piše pizdarije
Destabilizacija najnovije članice NATO-a , vađenje iste iz tog saveza i dovlaćenje ruske vojske tamo u srce Europe kako bi tako udarila kontru NATO savezu ako krene na Rusiju ( čitaj Krim ).
2014-04-11
Za sada im ide odlično. Sad fino prodat luku Bar Kini i onda i Kina tu svojim utjecajem i tako to.
Kokice.
Kokice.
2014-04-11
To bi bilo tako da je Amerika u pitanju...oni su majstori za prevrate i destabilizacije.RayMabus wrote:De Ringo ne seri majke ti. To je jedino šta Rusija tamo i želi.Ringo10 wrote:Ne želi tamo Moskva ništa niti ima nekog utjecaja na BalkanuRayMabus wrote:Ringo10 wrote:Ovaj Jutarnji piše pizdarije
Destabilizacija najnovije članice NATO-a , vađenje iste iz tog saveza i dovlaćenje ruske vojske tamo u srce Europe kako bi tako udarila kontru NATO savezu ako krene na Rusiju ( čitaj Krim ).
Rusija tu nema nista
CG je u NATOu. A sad je na vlasti prosrpska ekipa. I ne moze tu nista.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Boli me kita za crnu goru i tko će tamo biti na vlasti.
Zanimljivo odmah nakon Ww2, tipa 90% stanovnika crne gore se izjašnjavali kao crno gorci a zanimljivo sada su podijeljeni. Ugl jebe me se nisu moja posla, crno gorci su 91 izabrali Srbiju i to je to
Zanimljivo odmah nakon Ww2, tipa 90% stanovnika crne gore se izjašnjavali kao crno gorci a zanimljivo sada su podijeljeni. Ugl jebe me se nisu moja posla, crno gorci su 91 izabrali Srbiju i to je to
Pirate wrote:Javio se i Dzihadi perica, prvo kmecanje za ISILom sad za MILom.
Džihadi Perica, Bakir, Vuksadinare, koja ekipa :D
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Pirate likes this post
AssadNaPodmornici wrote:Boli me kita za crnu goru i tko će tamo biti na vlasti.
x
doslovno sukob dva mafijaška klana koji glume nacije nebili dobili nekakvu pomoć iz vana.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Ti irud mater....tssssss....
https://www.srbijadanas.com/vesti/region/ustolicenje-mitropolita-joanikija-cetinje-protest-na-cetinju-crna-gora-2021-09-07
https://www.srbijadanas.com/vesti/region/ustolicenje-mitropolita-joanikija-cetinje-protest-na-cetinju-crna-gora-2021-09-07
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
I usa amabasada sa pederskim zastavama i refugees welcomeHektorović wrote:Pirate wrote:Javio se i Dzihadi perica, prvo kmecanje za ISILom sad za MILom.
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Hektorović wrote:Pirate wrote:Javio se i Dzihadi perica, prvo kmecanje za ISILom sad za MILom.
Ekipa ko iz kakvog tarantinovog filma
Pirate- Posts : 1512
2019-09-06
Ringo10 wrote:Ovaj Jutarnji piše pizdarije
meni su srbi totalno fora
oni bi ratovali do zadnjeg rusa
Rusija od kada je cg ušla u nato politički tu nema više što tražiti i mislim da nema veze s helikopterskim desantom bradatog četnika na cetinje.
Ovo tipična igra srbije na nižoj razini. Za pola posto pobjedila je prosrpska opcija na izborima, srba ima puno u cg. Srbi ko srbi, negiraju crnogorcima nacionalnost a to izvode pomoću ovih svojih popova. Koji sleću u haljini na taj njihov manastir, centar crne gore. Prosto jednostavno žele reći da je tamo spc jedina crkva i da su svi tamo srbi.
Teritorijalne pretenzije za sada ne mogu ni sanjati jer bi ih opet bombardirali.
Ovo tipična igra srbije na nižoj razini. Za pola posto pobjedila je prosrpska opcija na izborima, srba ima puno u cg. Srbi ko srbi, negiraju crnogorcima nacionalnost a to izvode pomoću ovih svojih popova. Koji sleću u haljini na taj njihov manastir, centar crne gore. Prosto jednostavno žele reći da je tamo spc jedina crkva i da su svi tamo srbi.
Teritorijalne pretenzije za sada ne mogu ni sanjati jer bi ih opet bombardirali.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Pa u kninu su vukli onu svoju popadiju da viče da je knin koljevka srpstva i da su tamo došli sa amebama. A gdje ne bi u crnoj gori to radili.
2015-08-15
Tih pola posto ili par posto donio im je crnogorski sejdo sipac dritan..gdje citam da je albancima dopizdilo njegovo sejdiranje u korist prosrpske opcije sto znaci u doglednoj buducnosti kanapce o vratce...kao sto je bio slucaj s prethodna dva koji su prakticno 'umrli' u kratkom vremenu jedan za drugimkaya wrote:Rusija od kada je cg ušla u nato politički tu nema više što tražiti i mislim da nema veze s helikopterskim desantom bradatog četnika na cetinju.
Ovo tipična igra srbija na nižoj razini. Za pola posto pobjedila je prosrpska opcija na izborima, srba ima puno u cg. Srbi ko srbi, negiraju crnogorcima nacionalnost a to izvode pomoću ovih svojih popova. Koji sleću u haljini na taj njihov manastir, centar crne gore. Prosto jednostavno željeznički reći da je tamo spc jedina crkva i da su svi tamo srbi.
2015-09-08
A i taj dritan je malo veci 'intelekt' kad ne zna kako se placa izdaja u albanskim redovima a narocito ako izdas u korist srba i srbije
2015-09-08
Rusija nije ni približno glupa kao što bi to srbi htjeli da bude
2014-04-16
Rusija nije glupa međutim eu i nato malo je. Njima ako su popratili ovo uopće izgleda kao sljetanje nekog pomfritija i njegovog prijatelja jojbolija u haljini na krov neke crkve i mađijanje. Uglavnom neka crkvena stvar. Pa su im sastavili apel hrvati, kosovo, makedonci i bosanci i još poneko te objasnili nešto više o tom srpskom svetu i značenju ovog pada na glavu iz aviona na crkvu .mortal wrote:Rusija nije ni približno glupa kao što bi to srbi htjeli da bude
2015-08-15
Šandor Winnetou likes this post
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Rusija preuzima Crnu Goru
» Srbija ljuta na Đukanovića i Crnu Goru,on poručuje:"Baš me briga,draži mi je Tači"
» SRPSKE FANTAZIJE i VELIKA SRBIJA koju ce naravno stvorit RUSIJA
» Ruski pohod na Crnu Goru
» Priština tuži Crnu Goru
» Srbija ljuta na Đukanovića i Crnu Goru,on poručuje:"Baš me briga,draži mi je Tači"
» SRPSKE FANTAZIJE i VELIKA SRBIJA koju ce naravno stvorit RUSIJA
» Ruski pohod na Crnu Goru
» Priština tuži Crnu Goru
Page 2 of 3