Goljp,Documenta,B.a.b.e,Kontra u panici..gdo bu nas financiral?
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Goljp,Documenta,B.a.b.e,Kontra u panici..gdo bu nas financiral?
tebi branitelji baš trn u oku?v_vlado wrote:A šta sa braniteljskim udrugama,njih ima ohoho i sve pune para. ..
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Ujediniti i smanjiti troskove i njima. Svi moraju podnijeti svoj dio nosenja kriza.v_vlado wrote:A šta sa braniteljskim udrugama,njih ima ohoho i sve pune para. ..
abraham-
2014-04-14
udba wrote:aha, moš mislit šta će udruga građana "Dinamo" ostat brez para.vuksadinare wrote:Oglasile su se i tzv.nevladine udruge i da zabrinutoscu pitaju 'da nije donesen plan za 2016 o financiranju iz drzavnog budzeta nevladinih udruga',te izrazavaju bojazan da to tek sada mozda nece biti moguce posto su na vlast dosli oni koji su u predizbornoj kampanji najavili ukidanje financijskih dotacija iz drzavnog budzeta udrugama sto bi se moglo odraziti na demokraciju u Republici Hrvatskoj.hina.hr
privatizirat
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
kako mislis ujedinit 1 000+ braniteljskih udruga ?abraham wrote:Ujediniti i smanjiti troskove i njima. Svi moraju podnijeti svoj dio nosenja kriza.v_vlado wrote:A šta sa braniteljskim udrugama,njih ima ohoho i sve pune para. ..
svaka ima svoj mikro segment koji drzava ne pokriva , ne mozes imati jednu veliku udrugu branitelja sastavljenu od branitelja uzgajivaca skrbnika cuvatelja revolucije zakupa prostora i sl.
istina da je manje tastine/novca svele bi se brojke na neku razumnu cifru
pa pedera ima par udruga a ne 1 000 pobogu
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
A vidi kod mene jedan moj poznanik otvorio kafić i sve mu financirala udruga ,bespovratni kredit,a on siše 8k. mjesečno bez dana ratišta ...ja za običnu trgovinu moram 2 god.skupljat pare ...baš kapitalistički ili komunistički???!!veber wrote:tebi branitelji baš trn u oku?v_vlado wrote:A šta sa braniteljskim udrugama,njih ima ohoho i sve pune para. ..
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
prijavi ga!v_vlado wrote:A vidi kod mene jedan moj poznanik otvorio kafić i sve mu financirala udruga ,bespovratni kredit,a on siše 8k. mjesečno bez dana ratišta ...ja za običnu trgovinu moram 2 god.skupljat pare ...baš kapitalistički ili komunistički???!!veber wrote:tebi branitelji baš trn u oku?v_vlado wrote:A šta sa braniteljskim udrugama,njih ima ohoho i sve pune para. ..
2014-12-30
Pa ti ga prijavi....ako imas dokaze pravev_vlado wrote:A vidi kod mene jedan moj poznanik otvorio kafić i sve mu financirala udruga ,bespovratni kredit,a on siše 8k. mjesečno bez dana ratišta ...ja za običnu trgovinu moram 2 god.skupljat pare ...baš kapitalistički ili komunistički???!!veber wrote:tebi branitelji baš trn u oku?v_vlado wrote:A šta sa braniteljskim udrugama,njih ima ohoho i sve pune para. ..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ahaha,kome??? Kad mu to dali ovi njegovi a meni naplate 10 t.kazne s porezne jer me na kasi operater prijavio bez kvaćice.....ajte molim vas....vuksadinare wrote:Pa ti ga prijavi....ako imas dokaze pravev_vlado wrote:A vidi kod mene jedan moj poznanik otvorio kafić i sve mu financirala udruga ,bespovratni kredit,a on siše 8k. mjesečno bez dana ratišta ...ja za običnu trgovinu moram 2 god.skupljat pare ...baš kapitalistički ili komunistički???!!veber wrote:tebi branitelji baš trn u oku?v_vlado wrote:A šta sa braniteljskim udrugama,njih ima ohoho i sve pune para. ..
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Sve te Vladine i nevladine udruge bih pustio da krepu od gladi..odnosno paraziti koji su po njima ukljuceni
Guest- Guest
Crkva ima i previše. A ostalim vjerskim zajednicama,tu ne znam na koje misliš? Jehovci, Mormoni,Adventisti 7 dana,istočnjačke gnoze,Hare Krišna,razni mazi i gurui...Zašto bi se i njih financiralo???marcellus wrote:crkvi i vjerskim zajednicamadebotoijusto wrote:treba mijenjati zakone i napraviti dobar mix zapadno e. i USA zakonaepikur37 wrote:Država nema što financirati nevladine udruge, a treba zabraniti i financiranje iz inozemstva.
Rusija, mađarska i druge slobodne zemlje već uvode tu praksu.
dakle poticati donacije
Ti danas za 50 Kuna možeš registrirati vlastitu vjersku zajednicu i biti guru.
I zašto bi netko poticao da se tebe i tvoju vjersku sektu donira???
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
treba mu za servis auta.
2014-12-30
veber wrote:treba mu za servis auta.
imaš dobrog za japance, ovlašteni nije nekaj a skup je ko da je ferrari?
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Ni Honda u Prečkom nije neko ludilo samo nisu tolko skupi...
Nego, treba dati vise sredstava udrugama gdj je clanica mala od jednog Puhovskog.Naime , mala je malo podebja pa kada jase organizavija mora unajmiti jace konje, deve, kamile ili sto a to vise kosta. Osim toga "mala" jase po egzoticnim zemljama a ne recimo po Bosni jer bi onaj mali bosanski konjic lipso pod njom nakon deset metara. Tako da treba i to imati u vidu. Uzeti branniteljima a dati maloj od Puhovskog.
2014-04-14
bumo in vivo.marcellus wrote:Ni Honda u Prečkom nije neko ludilo samo nisu tolko skupi...
2014-12-30
Eto,ja bi ove parazite dao na volju Weberu da se zbrine za njih...
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Documenta ostala bez love
» Uvijek kontra HRT
» Kontra pederluku
» MI6 kontra Jacques Chiraca
» Soroš kontra Zuckenberga
» Uvijek kontra HRT
» Kontra pederluku
» MI6 kontra Jacques Chiraca
» Soroš kontra Zuckenberga