Uvijek kontra HRT
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Uvijek kontra HRT
Majko mila gleda li netko ovo sranje na televiziji??????
Balične na TV-u očekuje da se Norvežani njemu prilagođavaju::D:D:D:D:D
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Re: Uvijek kontra HRT
?gargamel0101 wrote:Majko mila gleda li netko ovo sranje na televiziji??????
Kermit-
2014-04-17
Našli nekog bosančerosa koji je u Norveškoj da govori kako on ima krizu indentiteta jer Norvežani imaju problema sa njegovim imenom. Ono teško za izgovorit i tako to. Pa on i neka ekipa na TV-u misle kako se Norvežani trebaju njemu prilagođavati.asilovski wrote:?gargamel0101 wrote:Majko mila gleda li netko ovo sranje na televiziji??????
2015-07-23
Pa onda onaj ljevičar kako će Marine Le Pen napraviti dar-mar po Francuskoj i tako to....
2015-07-23
Gledam reprizu i ovaj ljevičar govori kako se Europa treba humano ponašati zbog nekakve svoje prošlosti. Majko mila što mi sve plaćamo (HRT, razni društvenjačko-humanistički fakulteti).
2015-07-23
svašta, kad je bila emisija i kako se zove?gargamel0101 wrote:Našli nekog bosančerosa koji je u Norveškoj da govori kako on ima krizu indentiteta jer Norvežani imaju problema sa njegovim imenom. Ono teško za izgovorit i tako to. Pa on i neka ekipa na TV-u misle kako se Norvežani trebaju njemu prilagođavati.asilovski wrote:?gargamel0101 wrote:Majko mila gleda li netko ovo sranje na televiziji??????
Kermit-
2014-04-17
Emisija se zove Uvijek kontra i bila je sinoć, a jutros je bila repriza. Uglavnom, toliko me je naživcirao ljevičar da sam sinoć prestao gledati. danas sam pokušao gledati reprizu ali jednostavno nije išlo.asilovski wrote:svašta, kad je bila emisija i kako se zove?gargamel0101 wrote:Našli nekog bosančerosa koji je u Norveškoj da govori kako on ima krizu indentiteta jer Norvežani imaju problema sa njegovim imenom. Ono teško za izgovorit i tako to. Pa on i neka ekipa na TV-u misle kako se Norvežani trebaju njemu prilagođavati.asilovski wrote:?gargamel0101 wrote:Majko mila gleda li netko ovo sranje na televiziji??????
2015-07-23
gargamel0101 wrote:Uglavnom, toliko me je naživcirao ljevičar da sam sinoć prestao gledati. danas sam pokušao gledati reprizu ali jednostavno nije išlo.
Ja i žena smo pokušali sinoć, ali ništa. Danas ujutro smo pokušali, i isto jednostavno nije išlo, tek poslije bez tabletice, ajde.
crvenkasti-
2014-04-17
Gledao sam emisiju baš ovo prijepodne i moram reći da su neki odlične stvari konstatirali, ali ovaj imbecil iz Norveške je slika i prilika retarda i sve što predstavljaju europske degenerirane vrijednosti zadnjih 50 godina.
Imbecil u tuđoj zemlji ide govori kako netko nešto treba njemu ugoditi, pa majku ti jebem... Tako bi isto trebali svi šefovi ugoditi svim radnicima a ne ih izrabljivati na najjače.
Čak me podsjetio na jednog forumaša koji zna govoriti kako se danas posebno osjeća ovim i onim, tj. ovisno kakav mu je dan on je Hrvat, Bosanac i Norvežanin.
Kakav slučaj za psihijatriju je taj tip, jebote život...
Imbecil u tuđoj zemlji ide govori kako netko nešto treba njemu ugoditi, pa majku ti jebem... Tako bi isto trebali svi šefovi ugoditi svim radnicima a ne ih izrabljivati na najjače.
Čak me podsjetio na jednog forumaša koji zna govoriti kako se danas posebno osjeća ovim i onim, tj. ovisno kakav mu je dan on je Hrvat, Bosanac i Norvežanin.
Guest- Guest
Zanimljivo je onaj proćelavi lik na startu komentirao da je cilj imigracije destrukcija Europe. Spuštao je glas i više to sebi u bradu promrmljao.
Guest- Guest
Zanimljivije je bilo da su prije nego što je išta rekao napomenili da on govori u svoje ime, a ne u ime organizacije za koju radi, a taj dio nisam ulovio jer su mi dica skakala po kućiLe Roi Soleil wrote:Zanimljivo je onaj proćelavi lik na startu komentirao da je cilj imigracije destrukcija Europe. Spuštao je glas i više to sebi u bradu promrmljao.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
mutava baštarda wrote:Zanimljivije je bilo da su prije nego što je išta rekao napomenili da on govori u svoje ime, a ne u ime organizacije za koju radi, a taj dio nisam ulovio jer su mi dica skakala po kućiLe Roi Soleil wrote:Zanimljivo je onaj proćelavi lik na startu komentirao da je cilj imigracije destrukcija Europe. Spuštao je glas i više to sebi u bradu promrmljao.
Mislio sam na Zokija (Kurelića), počeo je dobro ali na kraju mu je i Mandić spočitnuo "misliti je dr*k znati", ovaj kojeg su "odvojili" od institucije u kojoj radi je Boris Havel.
Guest- Guest
Čim sam vidio temu bilo mi je jasno da se radi o još jednom ispiranju mozga pa sam vrieme korisnije uporabio.
Tebi bi bio i NIKOLA TESLA slučaj za psihijatru jer je bio Srbin iz hrvatske a naturalizirani Amerikanac kao i milijuni Amerikanaca ..koji tako rado laprdaju o ljudskim pravima ..naravno za povlaštene :slowpoke:Fénix wrote:Gledao sam emisiju baš ovo prijepodne i moram reći da su neki odlične stvari konstatirali, ali ovaj imbecil iz Norveške je slika i prilika retarda i sve što predstavljaju europske degenerirane vrijednosti zadnjih 50 godina.
Sora- Posts : 23831
2014-04-29
HRT je posljednja iskra razuma u Hrvatskoj ... I dobro mi se cini da se forumaši ne slažu s takvim. Emisijama ... Dobro dobro ... Bravo za HRT
Nedjelja je moj dan za HRT.Sora wrote:HRT je posljednja iskra razuma u Hrvatskoj ... I dobro mi se cini da se forumaši ne slažu s takvim. Emisijama ... Dobro dobro ... Bravo za HRT
U 12 Dnevnik,zatim Plodovi zemlje,pa More ,Nu2,Labirint,Mir i dobro. fali mi još samo Zalepugin i Newdjeljom popodne,pa malo Brena,pa malo nogometni izvještaji.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Dobar je HRT. Kad uzmeš koja je to kuhinja u svijetu s tim lažima i kulturnim hegemonijama , nadmetanjima u glupostima tipa big bracera , HRT SE DOBRO DRZI.
Cak su davali i partizanske filmove I ruske povijesne !
Zato se bune ustasolfili... Na HRT. Mogu si pušiti .
Cak su davali i partizanske filmove I ruske povijesne !
Zato se bune ustasolfili... Na HRT. Mogu si pušiti .
Meni je najdraži PETI DAN . To ne Propuštam .i dobre filmove .
Peti dan je odlična emisija.Sora wrote:Meni je najdraži PETI DAN . To ne Propuštam .i dobre filmove .
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Kontra pederluku
» Soroš kontra Zuckenberga
» MI6 kontra Jacques Chiraca
» 24 Pakistanska aviona kontra 8 Indijskih
» Krmača i štraca kontra Trumpa
» Soroš kontra Zuckenberga
» MI6 kontra Jacques Chiraca
» 24 Pakistanska aviona kontra 8 Indijskih