Umro Jean Paul Belmondo
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Umro Jean Paul Belmondo
Noor wrote:...ili Bekim Fehmiumutava baštarda wrote:Više Dragan Nikolić...vuksadinare wrote:Usporedio bi ga sa glumcima sa ovih prostora borisom dvornikom i draganom nikolicem
auuu,
belmondo je svetska faca
za bekima.
pizzon- Posts : 5017
2020-04-21
upravo to..zato sam rekao...nije glumac klasicnog francuskog stiha kao gaben,delon,reno...imao je mediteransko balkanski stih....njegovi filmovi su bili mjesavina zajebancije,ozbiljnosti...fakinski pristup filmu..osobno najbolji francuski glumac je jean gaben...ali najpopularniji svakako belmondo...niels wrote:Neka mu je laka zemlja.
Promijenio je francuski film svojim likovima, bio je uvjerljiv i ultrarealističan.
Bio je popularan ovdje koliko i u Francuskoj, možda baš zato što je imao taj jedan “balkanski” štih u svojem nastupu, u pozitivnom smislu. Mangup u kožnoj jakni koji bi našamarati lokalnog vijećnika, a smilovao se na nepoznatu ženu.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:upravo to..zato sam rekao...nije glumac klasicnog francuskog stiha kao gaben,delon,reno...imao je mediteransko balkanski stih....njegovi filmovi su bili mjesavina zajebancije,ozbiljnosti...fakinski pristup filmu..osobno najbolji francuski glumac je jean gaben...ali najpopularniji svakako belmondo...niels wrote:Neka mu je laka zemlja.
Promijenio je francuski film svojim likovima, bio je uvjerljiv i ultrarealističan.
Bio je popularan ovdje koliko i u Francuskoj, možda baš zato što je imao taj jedan “balkanski” štih u svojem nastupu, u pozitivnom smislu. Mangup u kožnoj jakni koji bi našamarati lokalnog vijećnika, a smilovao se na nepoznatu ženu.
za mene a.delon
moj favoriT
posebno jer smo rodjeni
istog dana i meseca :)
2020-04-21
...i za nikolica isto, al ne pricamo o svetskoj faci, nego tipu glumcapizzon wrote:Noor wrote:...ili Bekim Fehmiumutava baštarda wrote:Više Dragan Nikolić...vuksadinare wrote:Usporedio bi ga sa glumcima sa ovih prostora borisom dvornikom i draganom nikolicem
auuu,
belmondo je svetska faca
za bekima.
bar ja.
DA, dobri filmovivuksadinare wrote:Profesionalac...covjek iz ria..covjek iz hong konga..Šandor Winnetou wrote:Zanimljivo, njega se sjećam do detalja na licu ali se ne mogu sjetiti niti jednog njegovog filma !?
U svakom slučaju neka počiva u miru :)
Posebno sam volio Čovjek iz Ria
Bio je popularan kad sam bio mlad.
Često nije koristio dublera u opasnim scenama
R.I.P.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Da, nekad su bili vrlo popularni...ali Holivud je ubio sveveber wrote:šteta kaj je francuski film zapostavljen, kao i talijanski,
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Merci,Paul
» Preminuo Paul Sorvino
» paul bradbury popu pop bobu bob
» Ron Paul: "fake news" je vladina propaganda, ne moj sajt
» Merci,Jean Michel Nicolier
» Preminuo Paul Sorvino
» paul bradbury popu pop bobu bob
» Ron Paul: "fake news" je vladina propaganda, ne moj sajt