Merci,Paul
Page 1 of 1
Merci,Paul
http://www.dnevno.hr/domovina/pokojni-jean-bi-bio-ponosan-brat-ubijenog-francuza-navijanjem-za-hrvate-odusevio-prisutne-1123733/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Merci,Paul
Lik je legenda...francuz je a ne moze trpjeti nepravdu...kako to...a to se uvijek predbacuje nasim stradalnicima i braniteljia zasto ne oproste srbima..paul je rekao u dokumentarcu o svom bratu da on srbima niksd nece oprostiti ..
2015-09-08
Brata mu sjebali Srbi a njega Francuzi. Ne znam mu za kevu. Verovatno neki Arapi na redaljci.
prc stanojko...Stanojko wrote:Moze Pol da ga cucla...
2015-09-08
pa ti crnji od njega...jel kad bi o arapima vec pricali...dzango wrote:Brata mu sjebali Srbi a njega Francuzi. Ne znam mu za kevu. Verovatno neki Arapi na redaljci.
2015-09-08
Laže te žena.vuksadinare wrote:pa ti crnji od njega...jel kad bi o arapima vec pricali...dzango wrote:Brata mu sjebali Srbi a njega Francuzi. Ne znam mu za kevu. Verovatno neki Arapi na redaljci.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
je zena..tssss.ne laze tvoj izgled..dzango wrote:Laže te žena.vuksadinare wrote:pa ti crnji od njega...jel kad bi o arapima vec pricali...dzango wrote:Brata mu sjebali Srbi a njega Francuzi. Ne znam mu za kevu. Verovatno neki Arapi na redaljci.
2015-09-08
Ne greši dušu. Nije ona kriva što je mislila da sam crnac. Hoće to kada udari u glavu.vuksadinare wrote:je zena..tssss.ne laze tvoj izgled..dzango wrote:Laže te žena.vuksadinare wrote:pa ti crnji od njega...jel kad bi o arapima vec pricali...dzango wrote:Brata mu sjebali Srbi a njega Francuzi. Ne znam mu za kevu. Verovatno neki Arapi na redaljci.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
to pavle Ustaso!a vidi mu majice kako mu mnogo lepo stoji...vuksadinare wrote:http://www.dnevno.hr/domovina/pokojni-jean-bi-bio-ponosan-brat-ubijenog-francuza-navijanjem-za-hrvate-odusevio-prisutne-1123733/
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Similar topics
» Preminuo Paul Sorvino
» paul bradbury popu pop bobu bob
» Umro Jean Paul Belmondo
» Ron Paul: "fake news" je vladina propaganda, ne moj sajt
» I Paul Krugman teška srca govori da je EU disfunkcionalna švapska prćija
» paul bradbury popu pop bobu bob
» Umro Jean Paul Belmondo
» Ron Paul: "fake news" je vladina propaganda, ne moj sajt
» I Paul Krugman teška srca govori da je EU disfunkcionalna švapska prćija