Slava u Srbiji
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Slava u Srbiji
Imaju neku shemu, zakolju pijevca, onda piju krv dok se još koprca i poslije sa tom lešinom nešto mantrajumelkior wrote:To tamo po selima, ćukama, u Šumadiji.melkior wrote:Ima tamo u Srbiji i vampira. Pravih, autentičnih kao i u Transilvaniji.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
ebenica wrote:bokteiebo retardiranog. mogo si se komotno i popišat u usta svim pretučenim, silovanim ili ubijenim hrvaticama od strane partnera ili supruga.niels wrote: ali nevjerojatno zvuči da je za vrijeme rata npr. u Zagrebu broj prijavljenih kaznenih djela, u prvom redu seksualne, obiteljske i imovinske naravi bitno opao u odnosu na brojke iz 80-ih.
Te su brojke dalje padale, iako ima oscilacija na godišnjem intervalu.
mater ti iebem bezobranu bahatu.
di je ova krava megi da banira, baniraj me kravo pošto na ovakva sranja nećeš odgovorit mrtva.
E vidish to ti je taj mentalni sklop jer su odrasli u obiteljima gdje je otac bio bog i batina ..Tukao im mater a jebavao susjedu ili silovao kcerku.U tim dinaroidnim vukojebinama je to donedavno bilo normalno..Zato takav selektivan odnos adminice i njenog nadredjenog..Oni jednostavno ne znaju shto je to pravda i shto pravo..Evo ja nazovem onu bolesnicu kuravom jer je to ulichni sleng koji nju veseli i chini je pravom zenom jer da kazem da je dama ona bi me poslala u pichku materinu jer zna da to nikada ne moze biti zbog svog odgoja..Jebaji ga sve se vuce iz kuce a mozda 1% djece iz tih vukojebina uspije izaci iz zacharanog kruga..Nece ti ona reagirati na te podmukle i seljoberske uvrede jer su shovinistichko fashistichka ekipa koja se dopunjava i nasladjuje nechijim nesrecama jer tako opravdavaju svoje i umanjuju svoje nesrece i opravdavaju ih..Jebo te...zamisli zamrzne sestru u frizider i sad svatko bi bio idiot kada bi to pripisao svim hrvatima ali nedaj vraze onaj bolesnik na svadbi je isti kao i svi srbi...Jebesh im mater bolesnu kada nemaju ni malo logike ni osjecaja za neku univerzalnu pravdu i ljudske vrijednosti.Skraceno ...ljudska smeca..na koja se sve manje obazirem pa ih zaobilazim ko govno na cesti..
Ne seri. Da nisi cigan...mentalitet wrote:ebenica wrote:bokteiebo retardiranog. mogo si se komotno i popišat u usta svim pretučenim, silovanim ili ubijenim hrvaticama od strane partnera ili supruga.niels wrote: ali nevjerojatno zvuči da je za vrijeme rata npr. u Zagrebu broj prijavljenih kaznenih djela, u prvom redu seksualne, obiteljske i imovinske naravi bitno opao u odnosu na brojke iz 80-ih.
Te su brojke dalje padale, iako ima oscilacija na godišnjem intervalu.
mater ti iebem bezobranu bahatu.
di je ova krava megi da banira, baniraj me kravo pošto na ovakva sranja nećeš odgovorit mrtva.
E vidish to ti je taj mentalni sklop jer su odrasli u obiteljima gdje je otac bio bog i batina ..Tukao im mater a jebavao susjedu ili silovao kcerku.U tim dinaroidnim vukojebinama je to donedavno bilo normalno..Zato takav selektivan odnos adminice i njenog nadredjenog..Oni jednostavno ne znaju shto je to pravda i shto pravo..Evo ja nazovem onu bolesnicu kuravom jer je to ulichni sleng koji nju veseli i chini je pravom zenom jer da kazem da je dama ona bi me poslala u pichku materinu jer zna da to nikada ne moze biti zbog svog odgoja..Jebaji ga sve se vuce iz kuce a mozda 1% djece iz tih vukojebina uspije izaci iz zacharanog kruga..Nece ti ona reagirati na te podmukle i seljoberske uvrede jer su shovinistichko fashistichka ekipa koja se dopunjava i nasladjuje nechijim nesrecama jer tako opravdavaju svoje i umanjuju svoje nesrece i opravdavaju ih..Jebo te...zamisli zamrzne sestru u frizider i sad svatko bi bio idiot kada bi to pripisao svim hrvatima ali nedaj vraze onaj bolesnik na svadbi je isti kao i svi srbi...Jebesh im mater bolesnu kada nemaju ni malo logike ni osjecaja za neku univerzalnu pravdu i ljudske vrijednosti.Skraceno ...ljudska smeca..na koja se sve manje obazirem pa ih zaobilazim ko govno na cesti..
U potpisu jel
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Predsjednik i zamjenik predsjednika mog fan cluba su tu ;-D
Ovo je najsmjesnija tema na forumu do sada.
Srbi su ono ...kombinacija Jasona, Freddy Krugera, Jack Trbosijeka i papuanskog ljudozdera
Hahahahaha ...o jebo te krepo sam od smijeha
Srbi su ono ...kombinacija Jasona, Freddy Krugera, Jack Trbosijeka i papuanskog ljudozdera
Hahahahaha ...o jebo te krepo sam od smijeha
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
niels wrote:A Lesi se vratio kući... :)
Pa daj jebo mu bog mater imash toliko u dupetu a ponashash se kao moj papagaj...Mene bi bilo sram pred samim sobom biti toliko "originalan"Mada ja i dalje vjerujem da si ti onaj Dr.Mr. koji je pobjegao sa foruma zbog neke pichke koja te naganjala,,E vidish ,,samo pichkitze bjeze od pichki...Kuzish?
mentalitet wrote:niels wrote:A Lesi se vratio kući... :)
Pa daj jebo mu bog mater imash toliko u dupetu a ponashash se kao moj papagaj...Mene bi bilo sram pred samim sobom biti toliko "originalan"Mada ja i dalje vjerujem da si ti onaj Dr.Mr. koji je pobjegao sa foruma zbog neke pichke koja te naganjala,,E vidish ,,samo pichkitze bjeze od pichki...Kuzish?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Maggie19 wrote:Predsjednik i zamjenik predsjednika mog fan cluba su tu ;-D
A ti mi sve vishe lichish na onu glupachitzu Kaju..Em si neinventivna em si smotana sa svojim mislima em se ne znash izraziti na bilo koji nachin pa koristish odredjene sheme koje si vjerojatno pokupila sa FB i mislish da te entko dozivljava,,,Oduvijek sam tvrdio da su hrvatice deset puta inteligentnije od hrvata ali ti i ona fufitza me razuvjeravate skoro svaki puta kada se pojavim ovdje..
Da onoj budali ne odgovaram posebno jer se zakachi kao majmun na lijanu i misli da ima neku inteligenciju..Da cigan sam po dushi..imash shto protiv pizda ti materina..Namjerno sam izabrao nadimak takav da zagolicam te primitivne hrvatske mozgove koji u neodostatku srba pochnu skakati po ciganinma...Jadnice ..nadajuu se da ce skochiti na ciganski kurac i tako konachno dozivjeti pravi organ u svojoj frigidnoj pichki..Nadaju se da ce dozivjeti orgazam a pichka im je kao srpski opanak..I bog ti jebo mater shto ih vishe ponizavash one se vishe lijepe...pa jebo te da li je to normalno...Da sam zensko i da mi se netko ovako obraca,,,pa ne bi ga vishe kliknuo da je jedini na svijetu..Ali dzabe..nema samoposhtovanja i uzbudjuuje je samo onaj koji je tekstualno ponizava iako to ne zeli nego mu je cilj da mu se skine sa kurca i nestane..Pa ja to ne kuzim...ono nemash samoposhtovanja..Jebo te kad normalnu zensku poshaljesh u sto pizdi materinih iz ne znam kojih razloga takva se vishe ne pojavljuje i ne odgovara na tvoje postove...Dodushe davno sam dozivio jednu virtualnu ljubavnu aferu i nisam znao kako da se rijeshim jer nismo bili kopatibilni po nichemu osim po rijechima,,bila je mladja dosta od mene i luda tristo na sat..Da bi je otkachio od sebe za njeno dobro svashta sam joj napisao iako tako nisam mislio a ona me je zbog svoga ponosa i samoposhtovanja odjebala mada je pisala po forumu svasha ruzno o meni nisam joj zamjerio .Danas je josh vishe poshtujem i cijenim zato shto je imala svoje JA i konachno me odjebala za sva vremena.A vas dvije kokoshi niti imate samoposhtovanja niti inteligencije inache bi me odavno stavile na ignore..Pa zar je to teshko pizda mu materina?Ja vam garantujem svojim zivotom ...da ste jedine pichke na svijetu sa vama ne bi imao nikakvu vezu ...radje bi drkao nego shto bi svoga KINGA gurao u vashe pdvratne rupchage..Eto sad me opet mozesh kiknuti i dokazati da sam ti sjebao ego ..A ona druga bi me najvjerojatnije ukantala kada bi mogla iz chisto jednostavnog razloga ..Pa kako to da me nece ovaku glupu??Idi bre kod psihijatra i preprichaj mu ovo shto sam napisao pa ako onkaze da sam lud ja cu se javno spaliti ispred Sabora::))
mentalitet wrote:Maggie19 wrote:Predsjednik i zamjenik predsjednika mog fana cluba su tu ;-D
A ti mi sve vishe lichish na onu glupachitzu Kaju..Em si neinventivna em si smotana sa svojim mislima em se ne znash izraziti na bilo koji nacin pa koristish odredjene sheme koje su vjerojatno pokupile sa FB i mislish da te entko dozivljava ,,, Oduvijek sam tvrdio da su hrvatice deset puta inteligentnije od hrvata ali ti i ona fufitza me razuvjeravate skoro svaki put kada se pojavi ovdje ..
Da onoj budali ne odgovaram posebno jer se zakači kao majmun na lijanu i misli da ima neku inteligenciju..Da cigan sam po duši..imash što protiv pizda ti materina..Namjerno sam izabrao nadimak takav da zagolicam te primitivne hrvatske mozgove koji u neodostatku srba pochnu skakati po ciganinma ... Jadnice ..nadajuu se da će skočiti na ciganski kurac i tako konačno dozivjeti pravi organ u svojoj frigidnoj pički..Nadaju se da će dozivjeti orgazam a pička im je kao srpski opanak..I bog ti jebo mater shto ih vishe ponizavash one se vishe lijepe ... pa jebo te da li je to normalno ... Da sam zensko i da mi se netko ovako obraća ,,, pa ne bi ga vishe kliknuo da je jedini na svijetu..Ali dzabe..nema samoposhtovanja i uzbudjuje je samo onaj koji je tekstualno ponizava iako to ne zeli nego mu je cilj da mu se skine sa kurca i nestane..Pa ja to ne kuzim ...ono nemash samoposhtovanja..Jebo te kad normalnu zensku poshaljesh u sto pizdi materinih iz ne znam kojih razloga takva se vishe ne pojavljuje i ne odgovara na tvoje postove ... Dodushe davno sam dozivao jednu virtualnu ljubavnu aferu i nisam znao kako se rijesim jer nismo bili kopatibilni po nichemu osim po rijecima ,, bila je mladja dosta od mene i luda tristo na sat..Da bi je otkachio od sebe za njeno dobro svasta sam joj napisao iako sam tako nisam mislio a ona me je zbog svoga ponosa i samoposhtovanja odjebala mada je pisala po forumu svaša ružno o meni nisam joj zamjerio .Danas je josh vishe poshtujem i cijenim zato što je imala svoje JA i konačno me odjebala za sva vremena.A vas dvije kokoshi niti imate samoposhtovanja niti inteligencije inache bi me odavno stavile na ignore ..Pa zar je to teshko pizda mu materina? Ja vam garantujem svojim životom ... da ste jedine pičke na svijetu sa vama ne bi imale nikakvu vezu ... rađe bi drkao nego što bi svoga KINGA gurao u vaše pdvratne rupchage..Eto sad me opet mozesh kiknuti i dokazati da sam ti sjebao ego ..A ona druga bi me najvjerojatnije ukantala kad bi mogla iz čisto jednostavnih razloga ..Pa kako to da me nece ovaku glupu ?? Idi bre kod psihijatra i pripremiti mu ovo što sam napisao pa ako onkaze da sam lud ja cu se javno spaliti ispred Sabora: :))Pa kako to da me nece ovaku glupu? Idi bre kod psihijatra i pripremio mu ovo sto sam napisao pa ako onkaze da sam lud ja cu se javno spaliti ispred Sabora: :))Pa kako to da me nece ovaku glupu? Idi bre kod psihijatra i pripremio mu ovo sto sam napisao pa ako onkaze da sam lud ja cu se javno spaliti ispred Sabora: :))
2015-09-08
Mentalni..ti bi dao vlastitu guzicu za to da pojebes kaju i megi...pa tko ce tebe takvog smrdljivog,repatog punog smrada i znoja i pristeva
2015-09-08
niels likes this post
[quote="vuksadinare"]Mentalni..ti bi dao vlastitu guzicu za to da pojebes kaju i megi...pa tko ce tebe takvog smrdljivog,repatog punog smrada i znoja i pristeva
/quote]
Gle ..majmune..zasluzio si da ti jebem mater prvenstveno sbog tvoje "inteligencije" i kamenjarskog mentaliteta..pa te tako odjebem od sebe..ali dzabe se trudim jer si isti kao njih dvije,Ova me jedna banira misleci da ce tako privuci pznju..valjda je to danas u Hrvatskoj moderno traziti virtualno partnera sa zeljom da ima dosta love i da ce se lakshe udomiti ako slijedi hrvatsku matricu mushko zenskih odnosa da se prave vazne i zajebane jer takve vole oni slichni tebi..Ali necu to napraviti ni metaforichki jer nije jadnica kriva zato shto je rodila dete kretena..Shta se kamenko guzish kada te ne dozivljavam isto kao ni te dvije zenske spodobe koje za mene nemajuu nikakvu intelektualnu vrijednost jer moj mozak kada trazi pichku trazi prvenstveno inteligentnu zenu sa kojom mogu biti ravnopravan u svemu..Eto to mi je uzbudljivo pa tek onda njene sise i dupe.. Idi brale jebi ih obadvije samo neka mene ostave na miru..Meni je pun kurac takvih glupi zenetina..A sad budi ipak toliko fin pa ne jashi po mojim upisima jer cu ti ubuduce jebati sve zivo i mrtvo,,,Jasno?
/quote]
Gle ..majmune..zasluzio si da ti jebem mater prvenstveno sbog tvoje "inteligencije" i kamenjarskog mentaliteta..pa te tako odjebem od sebe..ali dzabe se trudim jer si isti kao njih dvije,Ova me jedna banira misleci da ce tako privuci pznju..valjda je to danas u Hrvatskoj moderno traziti virtualno partnera sa zeljom da ima dosta love i da ce se lakshe udomiti ako slijedi hrvatsku matricu mushko zenskih odnosa da se prave vazne i zajebane jer takve vole oni slichni tebi..Ali necu to napraviti ni metaforichki jer nije jadnica kriva zato shto je rodila dete kretena..Shta se kamenko guzish kada te ne dozivljavam isto kao ni te dvije zenske spodobe koje za mene nemajuu nikakvu intelektualnu vrijednost jer moj mozak kada trazi pichku trazi prvenstveno inteligentnu zenu sa kojom mogu biti ravnopravan u svemu..Eto to mi je uzbudljivo pa tek onda njene sise i dupe.. Idi brale jebi ih obadvije samo neka mene ostave na miru..Meni je pun kurac takvih glupi zenetina..A sad budi ipak toliko fin pa ne jashi po mojim upisima jer cu ti ubuduce jebati sve zivo i mrtvo,,,Jasno?
Zasto imam osjecaj da si papak kojeg zene gaze kao zohara kad prodju pokraj tebementalitet wrote:vuksadinare wrote:Mentalni..ti bi dao vlastitu guzicu za to da pojebes kaju i megi ... pa tko će tebe takvog smrdljivog, repatog punog smrada i znoja i pristva
/quote]
Gle ..majmune..zasluzio si da ti jebem mater prvenstveno sbog tvoje "inteligencije" i kamenjarskog mentaliteta..pa te tako odjebem od sebe..ali dzabe se trudim jer si isti kao njih dvije, Ova me jedna banira mislio da će tako privukli pznju..valjda je to danas u Hrvatskoj moderno traziti virtualno partnera sa željom da ima dosta love i da se ce lakshe udomiti ako slijede hrvatsku matricu musko zenskih odnosa da se prave vazne i zajebane jer takve vole oni slichni tebi..Ali necu to napraviti ni metaforički jer nije jadnica kriva zato što je rodila dete kretena..Shta se kamenko guzish kada te ne dozivljavam isto kao ni te dvije zenske spodobe koje za mene nemaju nikakvu intelektualnu vrijednost jer moj mozak kad trazi pičku trazi prvenstveno inteligentnu zenu sa kojom mogu biti ravnopravan u svemu ..Eto to mi je uzbudljivo pa tek onda njene sise i dupe .. Idi brale jebi ih obadvije samo neka mene ostave na miru..Meni je pun kurac takvih glupi zenetina..A sad budi ipak toliko fin pa ne jashi po mojim upisima jer cu ti ubuduce jebati sve zivo i mrtvo ,,, Jasno?
2015-09-08
vuksadinare wrote:Zasto imam osjecaj da si papak kojeg zene gaze kao zohara kad prodju pokraj tebementalitet wrote:vuksadinare wrote:Mentalni..ti bi dao vlastitu guzicu za to da pojebes kaju i megi ... pa tko će tebe takvog smrdljivog, repatog punog smrada i znoja i pristva
/quote]
Gle ..majmune..zasluzio si da ti jebem mater prvenstveno sbog tvoje "inteligencije" i kamenjarskog mentaliteta..pa te tako odjebem od sebe..ali dzabe se trudim jer si isti kao njih dvije, Ova me jedna banira mislio da će tako privukli pznju..valjda je to danas u Hrvatskoj moderno traziti virtualno partnera sa željom da ima dosta love i da se ce lakshe udomiti ako slijede hrvatsku matricu musko zenskih odnosa da se prave vazne i zajebane jer takve vole oni slichni tebi..Ali necu to napraviti ni metaforički jer nije jadnica kriva zato što je rodila dete kretena..Shta se kamenko guzish kada te ne dozivljavam isto kao ni te dvije zenske spodobe koje za mene nemaju nikakvu intelektualnu vrijednost jer moj mozak kad trazi pičku trazi prvenstveno inteligentnu zenu sa kojom mogu biti ravnopravan u svemu ..Eto to mi je uzbudljivo pa tek onda njene sise i dupe .. Idi brale jebi ih obadvije samo neka mene ostave na miru..Meni je pun kurac takvih glupi zenetina..A sad budi ipak toliko fin pa ne jashi po mojim upisima jer cu ti ubuduce jebati sve zivo i mrtvo ,,, Jasno?
Ti to izgleda mene navlachish da ti jebem mater pa cesh se ici zaliti onoj fufici da me kikne,,,E necu ti jebati mater jer sam vec rekao da nije zena kriva shto si dete kreten...ochito si povukao od cace ali ako imash shtogod mlado mogao bi ti zesnki dio obitelji uchiniti srecnijim nego shto zive i trpe takvog kretena..Kamenjarko nisi mi intresantan,,,zar ne shvacash odjebi u troskocima...
Ciganče, puno laješ i otvaraš gubicu sa sigurne distance.mentalitet wrote:Maggie19 wrote:Predsjednik i zamjenik predsjednika mog fan cluba su tu ;-D
A ti mi sve vishe lichish na onu glupachitzu Kaju..Em si neinventivna em si smotana sa svojim mislima em se ne znash izraziti na bilo koji nachin pa koristish odredjene sheme koje si vjerojatno pokupila sa FB i mislish da te entko dozivljava,,,Oduvijek sam tvrdio da su hrvatice deset puta inteligentnije od hrvata ali ti i ona fufitza me razuvjeravate skoro svaki puta kada se pojavim ovdje..
Da onoj budali ne odgovaram posebno jer se zakachi kao majmun na lijanu i misli da ima neku inteligenciju..Da cigan sam po dushi..imash shto protiv pizda ti materina..Namjerno sam izabrao nadimak takav da zagolicam te primitivne hrvatske mozgove koji u neodostatku srba pochnu skakati po ciganinma...Jadnice ..nadajuu se da ce skochiti na ciganski kurac i tako konachno dozivjeti pravi organ u svojoj frigidnoj pichki..Nadaju se da ce dozivjeti orgazam a pichka im je kao srpski opanak..I bog ti jebo mater shto ih vishe ponizavash one se vishe lijepe...pa jebo te da li je to normalno...Da sam zensko i da mi se netko ovako obraca,,,pa ne bi ga vishe kliknuo da je jedini na svijetu..Ali dzabe..nema samoposhtovanja i uzbudjuuje je samo onaj koji je tekstualno ponizava iako to ne zeli nego mu je cilj da mu se skine sa kurca i nestane..Pa ja to ne kuzim...ono nemash samoposhtovanja..Jebo te kad normalnu zensku poshaljesh u sto pizdi materinih iz ne znam kojih razloga takva se vishe ne pojavljuje i ne odgovara na tvoje postove...Dodushe davno sam dozivio jednu virtualnu ljubavnu aferu i nisam znao kako da se rijeshim jer nismo bili kopatibilni po nichemu osim po rijechima,,bila je mladja dosta od mene i luda tristo na sat..Da bi je otkachio od sebe za njeno dobro svashta sam joj napisao iako tako nisam mislio a ona me je zbog svoga ponosa i samoposhtovanja odjebala mada je pisala po forumu svasha ruzno o meni nisam joj zamjerio .Danas je josh vishe poshtujem i cijenim zato shto je imala svoje JA i konachno me odjebala za sva vremena.A vas dvije kokoshi niti imate samoposhtovanja niti inteligencije inache bi me odavno stavile na ignore..Pa zar je to teshko pizda mu materina?Ja vam garantujem svojim zivotom ...da ste jedine pichke na svijetu sa vama ne bi imao nikakvu vezu ...radje bi drkao nego shto bi svoga KINGA gurao u vashe pdvratne rupchage..Eto sad me opet mozesh kiknuti i dokazati da sam ti sjebao ego ..A ona druga bi me najvjerojatnije ukantala kada bi mogla iz chisto jednostavnog razloga ..Pa kako to da me nece ovaku glupu??Idi bre kod psihijatra i preprichaj mu ovo shto sam napisao pa ako onkaze da sam lud ja cu se javno spaliti ispred Sabora::))
Pusti ljubavne anegdote, ni megi ni ja nismo s ciganima imale posla, ne možeš ti kraj nas ni svojoj trokolici proći na cesti a kamoli se približiti.
Takve cige nisu ni smjele svugdje doći da se žene ne zgroze..
2015-08-15
Šandor Winnetou and niels like this post
Pa njega bi možda kakva ciganka sa svačićevog, potjerali ga ko đubar iz zagreba svojedobnovuksadinare wrote:Mentalni..ti bi dao vlastitu guzicu za to da pojebes kaju i megi...pa tko ce tebe takvog smrdljivog,repatog punog smrada i znoja i pristeva
2015-08-15
niels likes this post
Katran i perije i noga u guzicu.kaya wrote:Pa njega bi možda kakva ciganka sa svačićevog, potjerali ga ko đubar iz zagreba svojedobnovuksadinare wrote:Mentalni..ti bi dao vlastitu guzicu za to da pojebes kaju i megi...pa tko ce tebe takvog smrdljivog,repatog punog smrada i znoja i pristeva
mentalitet wrote:niels wrote:A Lesi se vratio kući... :)
Dobro, napričao si dalje fantazije, neću da te još i ja smetam, samo ti vjeruj za mene što hoćeš :)
Pozdrav i tebi i tvom momku s avatara, BLM i sa drogama vas dvoje samo rekreativno
niels-
2021-04-26
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Na pomolu novi sluaj "Fiat" u Srbiji?!Etihad u gubitku,otpuštanja u Er Srbiji
» Proglasena uzbuna u Srbiji!Austro ugarska opet najavljuje rat Srbiji
» 'Petak 13' u Srbiji!Danas 10 mrtvih u srbiji,4 u prometnoj nesreći a 6 ih je ubijeno
» Užas u Srbiji: Rusi u Srbiji proizvode cjepivo protiv korone
» Leon Lučev nako 'revolvera pod rebra' u Srbiji:'Nisam više siguran da ću nešto snimati u Srbiji'
» Proglasena uzbuna u Srbiji!Austro ugarska opet najavljuje rat Srbiji
» 'Petak 13' u Srbiji!Danas 10 mrtvih u srbiji,4 u prometnoj nesreći a 6 ih je ubijeno
» Užas u Srbiji: Rusi u Srbiji proizvode cjepivo protiv korone
» Leon Lučev nako 'revolvera pod rebra' u Srbiji:'Nisam više siguran da ću nešto snimati u Srbiji'
Page 4 of 4