Slava u Srbiji
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Slava u Srbiji
https://informer.rs/hronika/vesti/634568/jezivi-detalji-porodicne-istorije-muskarca-koji-prebio-zenu-zablacu-kod-cacka
niels-
2021-04-26
Re: Slava u Srbiji
KUMA POZVAO NA SLAVU, PA GA ZAKLAO ZA STOLOM! Monstruozni detalji porodične istorije muškarca koji je pretukao suprugu u Zablaću kod Čačka!
Imao je tri sina i jedan od njih ga je i ubio, ali to nije moj pokojni suprug. Svi su generacijski tukli žene, pa sam dočekala i da me sin bije. Nema u ovoj familiji ništa dobro. Drugi sin mi je nesposoban. Ðavo je došao po svoje - kaže nesrećna žena.
Majka monstruma koji je ovakvo zlo počinio kaže za Kurir da ovo ne može da mu oprosti.
- Gledao je godinama kako me njegov otac tuče, branio me i bio moja desna ruka i nada u bolje sutra. Sve je srušio. Trideset godina trpim nasilje, prvo od njegovog oca, a sada sam i od njega dočekala da mi ne da mira. Odgajila sam ga od kilo mesa. Nema opraštanja dokle god se potpuno ne promeni, ako je to uopšte moguće.
Goran V, koji je u selu Zablaće kod Čačka brutalno prebio ženu pa je bacio pored kontejnera, unuk je Prvoslava V. koji je robijao 30 godina za ubistvo i sin čoveka koji je i sam terorisao porodicu
Moj svekar je bio zao čovek i svi ispaštamo zbog toga. Pričali su mi da je kuma zvao na slavu i da ga je zaklao za stolom. Bio je na robiji 12 godina, to je bilo pedesetih godina prošlog veka. A i kada se vratio s robije, činio je zla, da su im meštani gotovo rasturili kuću.Imao je tri sina i jedan od njih ga je i ubio, ali to nije moj pokojni suprug. Svi su generacijski tukli žene, pa sam dočekala i da me sin bije. Nema u ovoj familiji ništa dobro. Drugi sin mi je nesposoban. Ðavo je došao po svoje - kaže nesrećna žena.
Majka monstruma koji je ovakvo zlo počinio kaže za Kurir da ovo ne može da mu oprosti.
- Gledao je godinama kako me njegov otac tuče, branio me i bio moja desna ruka i nada u bolje sutra. Sve je srušio. Trideset godina trpim nasilje, prvo od njegovog oca, a sada sam i od njega dočekala da mi ne da mira. Odgajila sam ga od kilo mesa. Nema opraštanja dokle god se potpuno ne promeni, ako je to uopšte moguće.
niels-
2021-04-26
Hajde dobro, barem niko nije nikog pojeo, valjda.
Mnogo fina neka porodica.
niels-
2021-04-26
Pa nemoj biti previse siguran u to.niels wrote:Hajde dobro, barem niko nije nikog pojeo, valjda.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
niels wrote:Hajde dobro, barem niko nije nikog pojeo, valjda.
Navodno vole cevape najvishe od hrvata ali bez salate..Mislim ono kad donesesh vijest na jedan iskren nachin onda ovakve vijesti se i ne komentiraju kao ni ona svojevremeno iz Medjumurja kada je sestra svoju isjeckala i spremila je u hladnjak te tamo drzala godinu dana i to sve zbog nekog mushkarca..Gle sve mogu shvatiti a posebno da svugdje zive medju nama psihichki bolesnici ali ne mogu shvatiti ljude koji na to drkaju??Nije mi jasno tko su veci bolesnici oni koji su to djelo uchinili ili oni koji na to drkaju??Shvacash kaj sam shtel reci??
Ubiti nekoga zbog malo pichke ili kurca fakat mogu samo osobe koje su mentalno nedojebane..Dodushe poznajem i osjetio sam na sebi afektne situacije....davno mi se desilo da mi je prishla grupa Janjevaca i jedan od njih mi je odvalio samarchinu zato shto sam mu jebo kako on reche verenicu..Kod sebe sam imao Beretu..i automatski sam krenuo rukom da je potegnem i da ih sve pokokam ko pacove...ali moj dobar frend mi je spasio zivot a bogami i njima..Zahvalan sam mu do groba shto me je ulovio za nadlakticu i izvukao me iz tog Disko kluba .Poslije sam razmishljao o sebi i shvatio kolika sam debilchina bio.Bio sam spreman ubiti 5 mladih ljudi zbog neke kurave koja se bila napalila na mene pa sam je morao jebati na brzaka samo da je se rijeshimm.Ali kurac to je ustvari najvishe volila sex na brzaka pa joj se to dopalo i kad sam je pocheo izbjegavati u luku ona je svome dechku rekla da sam je jebo da mi se osveti shto nisam mogao toliko da popijem i da je opet kresnem..Dakle u to vrijeme bi bio naslov ..pozvao 5 Janjevaca na cuguu i sve ih pobio zbog pichke...Kuzish li ti ovu prichu koja je istinita mada ce mnogi reci da lazem...::)))
Fora je u tome...chime se vi hranite da chitate takve tabloide koje ne chita vecina normalnih srba a kamo li normalni hrvati..Shto zelish sugerirati da su svi srbi tako krvolochni..Mozda i jesu ali izgleda samo kad je pichka u pitanju..Kad volje volje a ne volje kolje...ne znam jedu to shipci ili hrvati ili muslimani ili hrvati...ali sam siguran u jedno da ih ima medju svima najmanje 1%..tak da...pizda mu materina ponovit cu svoju izreku koju ovdje chesto ponavljam...Nije sramota biti mlad i glup ali je svakako sramota biti star ,glup i pokvaren...Zar nije tak'/
Last edited by mentalitet on 6/9/2021, 06:19; edited 1 time in total
a da li ima tema o hrvatu koji
koliko juce pobio celu svoju porodicu
u sred hrvatske.
o jebenom domoljubu generalu,
kome je malo pobijenih srba pa je
krenuo da ubija i hrvate po svojoj ulici.
ne kenjaj vise !
u sred hrvatske.
ne kenjaj vise !
2020-04-21
kako misliš bio debilčina... pa i sad si debilčina
2015-08-08
Ovoliko bestijalnosti mogu samo komšije izvesti.niels wrote:Hajde dobro, barem niko nije nikog pojeo, valjda.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ovaj debil spominje frižider i miljanu. Ona nije nasjeckala sestru da ju pojede kao srbi nego je sakrila tijelo u škrinju. Što je jedan od gorih zločina u hr u zadnjih 30 godina.
Ovi kolju na slavi za stolom, bacaju gole žene kraj kontejnera. Jel bre kako ste tako bolesni u glavu?
Ovi kolju na slavi za stolom, bacaju gole žene kraj kontejnera. Jel bre kako ste tako bolesni u glavu?
2015-08-15
niels likes this post
Gdje ćeš to uspoređivati uopće.pizzon wrote:a da li ima tema o hrvatu koji
u sred hrvatske.
ne kenjaj vise !
General se nije htio predati policiji i pucao na njih .
Jel to isto po motivu kao ova bolest u susjedstvu?
Ima tu ubojstava, to su uglavnom ubojstva pištoljem zbog novca ili ljubomore. Tu i tamo motkom. Ali ovakvih bestijalnosti da nose gole mrtvace na smeće stvarno nema. Ili kolju za stolom uzvanike. Pa jebote stvarno ste za prašumu.
Last edited by kaya on 6/9/2021, 09:51; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
2015-08-15
pizzon- Posts : 5017
2020-04-21
Cuj kad su dva cetnicka popa koljaca za svece spc-a proglasili sto se cudis ondakaya wrote:Ovaj debil spominje frižider i miljanu. Ona nije nasjeckala sestru da ju pojede kao srbi nego je sakrila tijelo u škrinju. Što je jedan od gorih zločina u hr u posljednjih 30 godina.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
niels wrote:Hajde dobro, barem niko nije nikog pojeo, valjda.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Čekaj kolege iz Srbije se usplahirili na temu. Dakle, Serbinho je postao neku temu, pa je tamo stavio još par linkova, sve sa srpskih portala, kako mi deremo kožu s turista i šaljemo ih u Jasenovac, a u Srbiji otvaraju fabrike, autoputeve i morske obale :)
I eto naletio na vijest, prenio ovdje da imamo kompletnu sliku o životu u Srbiji, i nadigne se vile i baklje. Gore neki koji miješa korisnike je napisao post, odustao na sredini, pizzon se upinje da je u Hrvatskoj kriminalitet gori nego u Srbiji.
Dakle, tko je kriv za temu:
1) kreten koji je, između ostalog, zaklao kuma (nadajmo se i da je na tome i ostalo);
2) informer koji je kao i skoro svaki portal smeće koje traži senzaciju, ono, AV, Vulin, Đilas, vakcina, fabrike, poispadali komadi silikona, Farma, jahta u Hrvatskoj od nekog Rusa, i ove koljačine;
3) forumaši koji hoće malo provocirati, pa između ostaloga, neinteligentno linkaju portale u nadi da netko neće čitati ostale vijesti;
4) ja, koji nisam izmislio vijest, vidio ju na portalu koji mi je preporučio kolega ovdje na forumu, i korektno prenio, i link i tekst?
Ili moramo samo prenositi luđačke laži s srpskih portala i samo komentirati što je predsjednik komentirao o omjeru duga u Srbiji i Crnoj Gori, 2014 i danas? Na stranu što mudro šuti o tome kako je donedavno obećavao da će prijeći po nominalnom BDP-u RH koja ima duplo manje stanovnika, ali valjda su našli tamo nekoga tko ume s brojkama.
Ljudožderska država, sluđen narod od medija i precednik psihopata za koga kanibali ureduju po tribinama i gay povorkama.
I eto naletio na vijest, prenio ovdje da imamo kompletnu sliku o životu u Srbiji, i nadigne se vile i baklje. Gore neki koji miješa korisnike je napisao post, odustao na sredini, pizzon se upinje da je u Hrvatskoj kriminalitet gori nego u Srbiji.
Dakle, tko je kriv za temu:
1) kreten koji je, između ostalog, zaklao kuma (nadajmo se i da je na tome i ostalo);
2) informer koji je kao i skoro svaki portal smeće koje traži senzaciju, ono, AV, Vulin, Đilas, vakcina, fabrike, poispadali komadi silikona, Farma, jahta u Hrvatskoj od nekog Rusa, i ove koljačine;
3) forumaši koji hoće malo provocirati, pa između ostaloga, neinteligentno linkaju portale u nadi da netko neće čitati ostale vijesti;
4) ja, koji nisam izmislio vijest, vidio ju na portalu koji mi je preporučio kolega ovdje na forumu, i korektno prenio, i link i tekst?
Ili moramo samo prenositi luđačke laži s srpskih portala i samo komentirati što je predsjednik komentirao o omjeru duga u Srbiji i Crnoj Gori, 2014 i danas? Na stranu što mudro šuti o tome kako je donedavno obećavao da će prijeći po nominalnom BDP-u RH koja ima duplo manje stanovnika, ali valjda su našli tamo nekoga tko ume s brojkama.
Ljudožderska država, sluđen narod od medija i precednik psihopata za koga kanibali ureduju po tribinama i gay povorkama.
niels-
2021-04-26
pizzon wrote:a da li ima tema o hrvatu koji
u sred hrvatske.
ne kenjaj vise !
1) istine radi, nije Hrvat;
2) general nije ubijao “ljude na ulici”, barem se elementarno informiraj, ne sramoti se.
Uživaj u odmoru od Kanibalije.
niels-
2021-04-26
Ne idi sa srpsku slavu jer riskiraš da te tamo pojedu ko čips.kaya wrote:Ovaj debil spominje frižider i miljanu. Ona nije nasjeckala sestru da ju pojede kao srbi nego je sakrila tijelo u škrinju. Što je jedan od gorih zločina u hr u zadnjih 30 godina.
pizzon- Posts : 5017
2020-04-21
hvala, hocu.
ovo je krs od mob.
super je, hotel pored
mora u prvom redu.
soba, terasa prema moru.
dva velika kafica.
osoblje ok,
jedino me nerviraju
posteljinom, donose svakog
treceg dana :)
2020-04-21
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Na pomolu novi sluaj "Fiat" u Srbiji?!Etihad u gubitku,otpuštanja u Er Srbiji
» Proglasena uzbuna u Srbiji!Austro ugarska opet najavljuje rat Srbiji
» 'Petak 13' u Srbiji!Danas 10 mrtvih u srbiji,4 u prometnoj nesreći a 6 ih je ubijeno
» Užas u Srbiji: Rusi u Srbiji proizvode cjepivo protiv korone
» Leon Lučev nako 'revolvera pod rebra' u Srbiji:'Nisam više siguran da ću nešto snimati u Srbiji'
» Proglasena uzbuna u Srbiji!Austro ugarska opet najavljuje rat Srbiji
» 'Petak 13' u Srbiji!Danas 10 mrtvih u srbiji,4 u prometnoj nesreći a 6 ih je ubijeno
» Užas u Srbiji: Rusi u Srbiji proizvode cjepivo protiv korone
» Leon Lučev nako 'revolvera pod rebra' u Srbiji:'Nisam više siguran da ću nešto snimati u Srbiji'
Page 1 of 4