Vulin nikad direktniji:'Srpskog sveta' ce biti ili Srba nece'
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Vulin nikad direktniji:'Srpskog sveta' ce biti ili Srba nece'
To je budala čula od putina i ruskog svijeta.pizzon wrote:sta to znaci, srpski svet
to je negde nesto cuo
ali nije shvatio, samo mu
zvuci pametno.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ja ne kužim kako ta ameba uopće i diše a kamoli razmišlja. No jedno je sigurno a to je da srpskoj vladi treba vulgarni i priglupi trbuhozborac a kako vidimo s vulinom tu limita nema što se tiče ljigavosti, glupoći i neotesanstvu, tu je idiot kralj i teško će ga netko nadmašiti.kaya wrote:To je budala čula od putina i ruskog svijeta.pizzon wrote:sta to znaci, srpski svet
to je negde nesto cuo
zvuci pametno.
Mislim da je on pravi predstavnik današnje srbije i ne trebaju ga mijenjati.Šandor Winnetou wrote:ja ne kužim kako ta ameba uopće i diše a kamoli razmišlja. No jedno je sigurno a to je da srpskoj vladi treba vulgarni i priglupi trbuhozborac a kako vidimo s vulinom tu limita nema što se tiče ljigavosti, glupoći i neotesanstvu, tu je idiot kralj i teško će ga netko nadmašiti.kaya wrote:To je budala čula od putina i ruskog svijeta.pizzon wrote:sta to znaci, srpski svet
to je negde nesto cuo
zvuci pametno.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
fala kurcu da smo se mi velike većine gamadi rješili jer bi isto sranje pravili i kod nas.kaya wrote:Mislim da je on pravi predstavnik današnje srbije i ne trebaju ga mijenjati.Šandor Winnetou wrote:ja ne kužim kako ta ameba uopće i diše a kamoli razmišlja. No jedno je sigurno a to je da srpskoj vladi treba vulgarni i priglupi trbuhozborac a kako vidimo s vulinom tu limita nema što se tiče ljigavosti, glupoći i neotesanstvu, tu je idiot kralj i teško će ga netko nadmašiti.kaya wrote:To je budala čula od putina i ruskog svijeta.pizzon wrote:sta to znaci, srpski svet
to je negde nesto cuo
zvuci pametno.
Noor likes this post
Šandor Winnetou wrote:fala kurcu da smo se mi velike većine gamadi rješili jer bi isto sranje pravili i kod nas.kaya wrote:Mislim da je on pravi predstavnik današnje srbije i ne trebaju ga mijenjati.Šandor Winnetou wrote:ja ne kužim kako ta ameba uopće i diše a kamoli razmišlja. No jedno je sigurno a to je da srpskoj vladi treba vulgarni i priglupi trbuhozborac a kako vidimo s vulinom tu limita nema što se tiče ljigavosti, glupoći i neotesanstvu, tu je idiot kralj i teško će ga netko nadmašiti.kaya wrote:To je budala čula od putina i ruskog svijeta.pizzon wrote:sta to znaci, srpski svet
to je negde nesto cuo
zvuci pametno.
mi nikako da se oslobodimo
nase gamadi.
i prave sranja, samo nas zabole
stojko za njihove kenjaze.
2020-04-21
Pa sad ...vjerojatno da bi jer njima đavo mira ne da.Šandor Winnetou wrote:fala kurcu da smo se mi velike većine gamadi rješili jer bi isto sranje pravili i kod nas.kaya wrote:Mislim da je on pravi predstavnik današnje srbije i ne trebaju ga mijenjati.Šandor Winnetou wrote:ja ne kužim kako ta ameba uopće i diše a kamoli razmišlja. No jedno je sigurno a to je da srpskoj vladi treba vulgarni i priglupi trbuhozborac a kako vidimo s vulinom tu limita nema što se tiče ljigavosti, glupoći i neotesanstvu, tu je idiot kralj i teško će ga netko nadmašiti.kaya wrote:To je budala čula od putina i ruskog svijeta.pizzon wrote:sta to znaci, srpski svet
to je negde nesto cuo
zvuci pametno.
A ovo u Crnoj Gori je uglavnom stari unutar crnogorski problem. Ni sama Srbija tu nije toliko bitna dok Crnogorci sami ne riješe šta su i ko su
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Cao iz 'srpskog sveta'!Fruskogorski paroh:'Srpske zemlje su srpske i uvek ce biti'
» CIA : Srba uskoro neće biti
» Zašto Bajaga i 'bajagići' neće nikad biti Rambo Amadeus
» Serija 'bisera' srpskih vlastodržaca!Vulin:'Hrvati prestanite obilježavat Oluju pa neče te biti ustaše'
» Hrvatska od ponoći više nikad neće biti ista- SRETNA NOVA GODINA!
» CIA : Srba uskoro neće biti
» Zašto Bajaga i 'bajagići' neće nikad biti Rambo Amadeus
» Serija 'bisera' srpskih vlastodržaca!Vulin:'Hrvati prestanite obilježavat Oluju pa neče te biti ustaše'
» Hrvatska od ponoći više nikad neće biti ista- SRETNA NOVA GODINA!
Page 2 of 2