Senf:'Uf da sam znao da je ovo tezak posao...'
Page 1 of 1
Senf:'Uf da sam znao da je ovo tezak posao...'
https://www.jutarnji.hr/vijesti/zagreb/tomasevic-znao-sam-u-sto-se-upustam-ali-situacija-koju-sam-docekao-nije-normalna-15099880
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Senf:'Uf da sam znao da je ovo tezak posao...'
Znam...lakse je sjest na cestu i napisat parolu...ovdje treba radit a to je vec problem
2015-09-08
...ajde ti decko nije to za tebe..odi cibucit hasis...malo obilazi livade i propagiraj zelen svijet
2015-09-08
debotoijusto wrote:
to ga je i ohrabrilo da svoju ogranicenost razuzda do ekstrema
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
lik će prve četri godine vjerojatno samo čistiti govna što su bandić i njegovi rodijaci ostavili.. sređivati financije, zaustavljati krađe , mjenjati natječaje.. jebiga trebat će dva mandata da se dovede to u red..
neman sumnje da će lik vladati dva mandata, jer će imati ogromnu podršku medija jer mediji trenutno vole tu njegovu liberalno-lijevo-zelenu-socijalnu ideologiju.
jedine promjene što će građani ZGa osjetiti u prvom mandatu će biti trpačina iz afganistana i pederska propaganda :D :D :D :D
mislim žalosno je to , kada neki eko-boljševik mora uvoditi reda koliko su domoljubi popljačkali i razjebali.. doslovno su ostavili spaljenu zemlju..
neman sumnje da će lik vladati dva mandata, jer će imati ogromnu podršku medija jer mediji trenutno vole tu njegovu liberalno-lijevo-zelenu-socijalnu ideologiju.
jedine promjene što će građani ZGa osjetiti u prvom mandatu će biti trpačina iz afganistana i pederska propaganda :D :D :D :D
mislim žalosno je to , kada neki eko-boljševik mora uvoditi reda koliko su domoljubi popljačkali i razjebali.. doslovno su ostavili spaljenu zemlju..
vjeruj mi nije tako loše u zg i nije spaljena zemlja... do sad je bilo pokrade se 10 posto i sve funkcionira bez greške. Od sad će bit pokrade se samo 5 posto i sve je u kurcu i duplo skuplje.
opet sereš tipa;marcellus wrote:vjeruj mi nije tako loše u zg i nije spaljena zemlja... do sad je bilo pokrade se 10 posto i sve funkcionira bez greške. Od sad će bit pokrade se samo 5 posto i sve je u kurcu i duplo skuplje.
krao je ali i nama je dao.
kada to sora napiše sav se uzhjebeš.
ne radi se o 10% već oko 30-40%
ali tebe hrani partija pa moraš pisati po direktivi.
ovaj se malo uzjebao jer je računao nekih 15%
mlad i naivan.
vjerovatno je zamračenje pola.
veber-
2014-12-30
iskreno jebe me se jer nisam u ZGu, kako sam rekao, Bandić je bio katastrofa, umjesto biranja Nađija koji je dobio 2-3% glasova dobili su senfa.. aj lik najgore od svega i nije toliko loš barem što se tiče ukidanja lopovluka i pljačke od strane domoljuba...
ali cijenu ćete platiti sa trpačinom iz afganistana i pederskom propagandom u školama :D
jebiga kada desnica gura samo lopove sa niskim kvocjentom inteligencije.. onaj HDZovac u ZGu, Mihanović u Splitu sa telećom facom , Škoro u ZGu, evo sada će Penava :D
onda "moderna ljevica" uvali "poštenu inteligenciju", dakle neće krasti jer su to fanatici, ali zato ide pederska propaganda , antifa udruge, multikulturalizam po uzoru na slične gradove Zapada..
ali cijenu ćete platiti sa trpačinom iz afganistana i pederskom propagandom u školama :D
jebiga kada desnica gura samo lopove sa niskim kvocjentom inteligencije.. onaj HDZovac u ZGu, Mihanović u Splitu sa telećom facom , Škoro u ZGu, evo sada će Penava :D
onda "moderna ljevica" uvali "poštenu inteligenciju", dakle neće krasti jer su to fanatici, ali zato ide pederska propaganda , antifa udruge, multikulturalizam po uzoru na slične gradove Zapada..
AssadNaPodmornici wrote:iskreno jebe me se jer nisam u ZGu, kako sam rekao, Bandić je bio katastrofa, umjesto biranja Nađija koji je dobio 2-3% glasova dobili su senfa.. aj lik najgore od svega i nije toliko loš barem što se tiče ukidanja lopovluka i pljačke od strane domoljuba...
Pa to purgerija uglavnom i želi.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Hektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:iskreno jebe me se jer nisam u ZGu, kako sam rekao, Bandić je bio katastrofa, umjesto biranja Nađija koji je dobio 2-3% glasova dobili su senfa.. aj lik najgore od svega i nije toliko loš barem što se tiče ukidanja lopovluka i pljačke od strane domoljuba...
ma nije to nego raja ima komplekse
neće bit zaostali balkanski indijanci u rezervatu, oće bit progresivni
a onda će hvalit indijance kako su cool a ovi što su im donijeli progres zapravo zli.
jebo te bandićev i anemičarev progres u plačenićka usta, piskaralo.marcellus wrote:Hektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:iskreno jebe me se jer nisam u ZGu, kako sam rekao, Bandić je bio katastrofa, umjesto biranja Nađija koji je dobio 2-3% glasova dobili su senfa.. aj lik najgore od svega i nije toliko loš barem što se tiče ukidanja lopovluka i pljačke od strane domoljuba...
ma nije to nego raja ima komplekse
neće bit zaostali balkanski indijanci u rezervatu, oće bit progresivni
a onda će hvalit indijance kako su cool a ovi što su im donijeli progres zapravo zli.
tomašević s pravom govori o sustavu u kojem mora trpjeti bandićev kadar koji ga sputava u saniranju posljedica koje su bandić i taj isti kadar ostavili nakon gubitka izbora.
do sada nije bilo promjena u zagrebu pa se poslije svakih izbora nastavilo pljačkati dalje bez polaganja računa.
tvoje podcjenjivanje građana zagreba govori o tebi, ne i o njima, a najtragičnije je što si ti postao veći turčin od bandićevih poturica.
u svijetu piskarala za tebe se može reći: i korov je biljka, samo na krivom mjestu.
sitting_bull-
2015-09-28
vi sančosi imate stalni kompleks zagreba.Hektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:iskreno jebe me se jer nisam u ZGu, kako sam rekao, Bandić je bio katastrofa, umjesto biranja Nađija koji je dobio 2-3% glasova dobili su senfa.. aj lik najgore od svega i nije toliko loš barem što se tiče ukidanja lopovluka i pljačke od strane domoljuba...
i ako ćemo biti rasisti do kraja na ovom forumu sam samo ja zagrepčanin jer sam peta generacija rođen u zagrebu.
unatoč tome kaj sam po naciji u biti nijemac.
a svi vi imate taj kompleks zagreba.
pljujete po njemu ali se kao i herpes volite ugnijezditi.
bandić je barem pokušao postati zagrepčaninom.
ali iza njega su ostale jazovke lošeg poslovanja tako ne da kosturi ispadaju već masovne grobnice.
a, uhljebi se ne daju.
sve pobit i riješeno.
zaposliti druge ljude kasnije.
veber-
2014-12-30
Similar topics
» Balkanci u Irskoj: Zarada 500 € nedeljno, a posao nije težak
» PRODAJA STOLJEĆA: Francuzi korak do najvećeg ugovora za Rafale- posao težak 20 milijardi dolara!
» Senf:'Nisam ja majke mi.Kekin je'.Senf svalio svu odgovornost zbog murala na Ivanu Kekin.
» znao sam :)
» Nisam ni znao
» PRODAJA STOLJEĆA: Francuzi korak do najvećeg ugovora za Rafale- posao težak 20 milijardi dolara!
» Senf:'Nisam ja majke mi.Kekin je'.Senf svalio svu odgovornost zbog murala na Ivanu Kekin.
» znao sam :)
» Nisam ni znao
Page 1 of 1