Ministar Beroš: 'Uočava se trostruko veći broj djece među hospitaliziranima'
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Ministar Beroš: 'Uočava se trostruko veći broj djece među hospitaliziranima'
nisi mogao plaćati 3-5× više.Eroo wrote:Nekad sam plaćao 3-5x više, danas malo više od toga. Pustimo to, nije relevantno za ovu diskusiju.Noor wrote:France i Borut kažu da su uplaćivali 10x više od prosječnog, majke miEroo wrote:Noor wrote:nemoj reći?Eroo wrote:Oni koji su cijepljeni osigurani su kasko, a oni koji taj kasko nemaju ne mogu se liječiti na moj račun.Noor wrote:da, i? tko im brani da se liječe?Eroo wrote:Da, i?Noor wrote:Eroo wrote:Zanimljiv podatak:
Liječenje jednoga hospitaliziranog po jednom danu je 11,000 kuna,
a prosječno liječenje traje 20 dana.
Ukupna cijena liječnje po jednom pacijentu iznosi 220,000 kuna.
U to nisu uračuna naknadna bolovanja i izostanak s posla.
PS: Trenutno je hospitaliziranih 457.
da, i?
svi oni izdvajaju za zdravstvo iz plaće cijeli svoj radni vijek i većina nikad taj novac ne iskoristi (hvala Bpogu) ....
Izdvajaju i ostali, pod istim uvjetima.
Ako imaš unfal na cesti to plaćaš sam, osim ako si kasko osiguran, htjedoh reći cijepljen.
svi koji izdvajaju, izdvajaju da bi se mogli liječiti kad im zatreba, tako je koncipiran HR zdravstveni sustav, jel...znači plaćaju unaprijed, a većina to ne iskoristi nikad
a ako imaš unfal plaćaš u svakom slučaju, bilo to autoosiguranje, pa se namiriš iz druge police ili imaš kasko....isto kao i za zdravstveno osiguranje
jedina razlika je što zdravstvo ima zajedničku kasu
.
godinama si pušio ko turčin sve dok si pluća nisi doveo do propasti i završio na liječenju....na čiji račun? na račun nepušača koji su uplaćivali u zdravstvo, jel tako
znači kasko osigurani su svi (bili bolesni ili ne) koji iz svojih plaća izdvajaju doprionos za HZZO, i tako cijeli svoj radni vijek
tako da ti postane jasno da se nitko, ama baš nitko ne liječi na tvoj račun
eventualno onaj koji nema osiguranje, ali ne samo na tvoj, nego i na moj...i nemam ništa protiv, jer ako nema osiguranja, to samo znači da je u problemima
Ne, na svoj račun. Uplaćivao sam 3-5x više nego što to uplaćuje prosječni građanin.
i vele da si se liječio na nihov račun, jako su ljuti
Uglavnom kad sam se i liječio liječio sam se na svoj račun. Zubaricu, na primjer, imam u Zagrebu,
a i to sve je isključivo na moj račun.
nemoguće.
možeš plaćati dodatno, koje ovisi o razredu. tako da danas u hr nemreš platiti više od nekih 500€.
lažeš konstantno.
meni je brutto
bruto prihod: | 7.235,00 € | 86.820,00 € |
doprinos za socijalnu sigurnost: | ||
- mirovinsko osiguranje | 660,30 € | 7.923,60 € |
- Osiguranje za slučaj nezaposlanosti | 82,80 € | 993,60 € |
- njegu | 85,87 € | 1.030,39 € |
- zdravstveno osiguranje | 377,33 € | 4.527,90 € |
Ukupna socijalna sigurnost: | 1.206,30 € | 14.475,49 € |
poreza: | ||
- porez na dohodak | 1.212,33 € | 14.548,00 € |
- Solidarni dodatak | 0,00 € | 0,00 € |
- Crkveni porez | 0,00 € | 0,00 € |
ukupni porezi: | 1.212,33 € | 14.548,00 € |
neto: | 4.816,37 € | 57.796,51 € |
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Re: Ministar Beroš: 'Uočava se trostruko veći broj djece među hospitaliziranima'
To pitaj Beroša, ja sam samo prenio informaciju od njega.T. wrote:Čime ih liječe ako nema lijeka?Eroo wrote:Zanimljiv podatak:
11.000 kn na dan? Za što?
Daju im hrenovke i fitu kruha za ručak...
Moguće plesanje i snimanje videa za YT toliko košta?
Imaš gore i njegovu video izjavu.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
veber wrote:nisi mogao plaćati 3-5× više.Eroo wrote:Nekad sam plaćao 3-5x više, danas malo više od toga. Pustimo to, nije relevantno za ovu diskusiju.Noor wrote:France i Borut kažu da su uplaćivali 10x više od prosječnog, majke miEroo wrote:Noor wrote:nemoj reći?Eroo wrote:Oni koji su cijepljeni osigurani su kasko, a oni koji taj kasko nemaju ne mogu se liječiti na moj račun.Noor wrote:da, i? tko im brani da se liječe?Eroo wrote:Da, i?Noor wrote:Eroo wrote:Zanimljiv podatak:
da, i?
svi oni izdvajaju za zdravstvo iz plaće cijeli svoj radni vijek i većina nikad taj novac ne iskoristi (hvala Bpogu) ....
Izdvajaju i ostali, pod istim uvjetima.
Ako imaš unfal na cesti to plaćaš sam, osim ako si kasko osiguran, htjedoh reći cijepljen.
svi koji izdvajaju, izdvajaju da bi se mogli liječiti kad im zatreba, tako je koncipiran HR zdravstveni sustav, jel...znači plaćaju unaprijed, a većina to ne iskoristi nikad
a ako imaš unfal plaćaš u svakom slučaju, bilo to autoosiguranje, pa se namiriš iz druge police ili imaš kasko....isto kao i za zdravstveno osiguranje
jedina razlika je što zdravstvo ima zajedničku kasu
.
godinama si pušio ko turčin sve dok si pluća nisi doveo do propasti i završio na liječenju....na čiji račun? na račun nepušača koji su uplaćivali u zdravstvo, jel tako
znači kasko osigurani su svi (bili bolesni ili ne) koji iz svojih plaća izdvajaju doprionos za HZZO, i tako cijeli svoj radni vijek
tako da ti postane jasno da se nitko, ama baš nitko ne liječi na tvoj račun
eventualno onaj koji nema osiguranje, ali ne samo na tvoj, nego i na moj...i nemam ništa protiv, jer ako nema osiguranja, to samo znači da je u problemima
Ne, na svoj račun. Uplaćivao sam 3-5x više nego što to uplaćuje prosječni građanin.
i vele da si se liječio na nihov račun, jako su ljuti
Uglavnom kad sam se i liječio liječio sam se na svoj račun. Zubaricu, na primjer, imam u Zagrebu,
a i to sve je isključivo na moj račun.
nemoguće.
možeš plaćati dodatno, koje ovisi o razredu. tako da danas u hr nemreš platiti više od nekih 500€.
lažeš konstantno.
meni je bruttozato mrcino komunjarska ne laži.
[th][/th][th]Mjesec[/th][th]Godina[/th] bruto prihod: 7.235,00 € 86.820,00 € doprinos za socijalnu sigurnost: - mirovinsko osiguranje 660,30 € 7.923,60 € - Osiguranje za slučaj nezaposlanosti 82,80 € 993,60 € - njegu 85,87 € 1.030,39 € - zdravstveno osiguranje 377,33 € 4.527,90 € Ukupna socijalna sigurnost: 1.206,30 € 14.475,49 € poreza: - porez na dohodak 1.212,33 € 14.548,00 € - Solidarni dodatak 0,00 € 0,00 € - Crkveni porez 0,00 € 0,00 € ukupni porezi: 1.212,33 € 14.548,00 € neto: 4.816,37 € 57.796,51 €
Više plaćam nego šta sam napisao.
Nikad nećeš moći saznati kako i zašto, niti ću to objašnjavati.
2016-07-22
onako usput,onaj tko puši kupujući cigarete dodatno prosječno izdvaja u državnu kasicu blizu sto eura mjesečno što je jedan solidan kasko.Ne bih ja ali kad već to spominjete pa onda treba navesti i to.
vili40-
2015-08-02
seronjo udbaški, nisi ti nikaj napisao.
jer matematika daje vrijednosti.
ja sam stavio svoj izvod od airbusa gdje se lijepo vidi koliko ide za mirovinsko koliko za zdravstvo.
ti si u mirovini i ne plaćaš nikaj.
krediti ne spadaju u obavezu prema državi već prema banci.
lažeš kako to radiš već godinama.
60 000€ kaj sam ja platio starom za liječenje, druga terapija, ne spada pod zdravstvo. i moj stari ne plaća 5000€ mjesečno zdravstvo.
u mirovini je.
zato lažljivi smrade ne seri kvake.
nikaj ti ne plaćaš jer kao umirovljenik nemaš obavezu plaćanja doprinosa.
ja sam stavio svoj izvod od airbusa gdje se lijepo vidi koliko ide za mirovinsko koliko za zdravstvo.
60 000€ kaj sam ja platio starom za liječenje, druga terapija, ne spada pod zdravstvo. i moj stari ne plaća 5000€ mjesečno zdravstvo.
u mirovini je.
veber-
2014-12-30
veber wrote:seronjo udbaški, nisi ti nikaj napisao.
u mirovini je.
Plaćam više nego što sam rekao. Nije 3-5x već 10x.
2016-07-22
Ero u sridu.
Ali i, pušenje je bolest ovisnosti i ljudi manje više prestaju.
Što je antivakserstvo?
Što je antivakserstvo?
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Pušenje.epikur37 wrote:Ero u sridu.
Što je antivakserstvo?
2016-07-22
Revolucija jede svoju djecuSerbinho-3 wrote:[size=32]Dal 25 aprile non si registra nessun decesso causato dal virus (90 i morti dall’inizio della pandemia e 5.130 i contagi). Quella del governo di San Marino di puntare sullo Sputnik, ormai cinque mesi fa, è stata una scelta quasi obbligata.[/size]
https://www.ilrestodelcarlino.it/cronaca/san-marino-immunita-di-gregge-1.6631832
ne plaćaš ti nikaj smradu bosanski, lažljivi.Eroo wrote:veber wrote:seronjo udbaški, nisi ti nikaj napisao.
u mirovini je.
Plaćam više nego što sam rekao. Nije 3-5x već 10x.
veber-
2014-12-30
ero je lažljivi idiot.epikur37 wrote:Ero u sridu.
Što je antivakserstvo?
a ti si povodljivi uhljeb.
svima oduzeti državljanstvo i vratit vas u vaše vukojebine.
veber-
2014-12-30
veber wrote:ero je lažljivi idiot.epikur37 wrote:Ero u sridu.
Što je antivakserstvo?
a ti si povodljivi uhljeb.
svima oduzeti državljanstvo i vratit vas u vaše vukojebine.
Kmek..
2015-08-06
bit će tebi kmek, kada zažmirim i ženu ti kresnem.
2014-12-30
veber wrote:bit će tebi kmek, kada zažmirim i ženu ti kresnem.
mi smo cijepljeni ne miješamo se s vašom racom,
ubermanschi :)
2015-08-06
Inače, cijela obitelj ima plave oči...no sad kako smo se cijepili još su plavlje :D
2015-08-06
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Ministar zdravstva Beros iznio brojke koliko bi moglo biti zarazenih u Hrvatskoj
» Ministar Beroš:Večeras na Pleso stiže donirana medicinska oprema,maski ima dovoljno
» Policija u Banjaluci zaustavila veći broj migranata
» broj zaposlenih 4.8% veći u 1Q 2018, nego u istom kvartalu lani
» Veći broj migranata krenuo na granični prelaz s HR Velika Kladuša – Maljevac
» Ministar Beroš:Večeras na Pleso stiže donirana medicinska oprema,maski ima dovoljno
» Policija u Banjaluci zaustavila veći broj migranata
» broj zaposlenih 4.8% veći u 1Q 2018, nego u istom kvartalu lani
» Veći broj migranata krenuo na granični prelaz s HR Velika Kladuša – Maljevac
Page 2 of 2