Denkverbot
Page 21 of 50
Page 21 of 50 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50
Re: Denkverbot
mativka wrote:Kic, nisko si pao..
Onda, Mate, koliko ti je godina kad tako olako druge zene nazivas babama, prozivas ih zbog nemorala i zbog njihove ljepote? Zbog hebenih avatara? Jesi li u ranim dvadesetima? Tridesetima? Cetrdesetima? Pedesetima?
Sto te toliko zulja kod drugih zena ovdje? :)
Guest- Guest
Pa ove umiru od znatiželje jesam li doista ljepša, od njih. Strašno !
pa ako nisi pijana onda si na nekim lijekovima i treba ti pomoć, metilda kao prava frendica će ti dat šalicu razgovora da ispušeš to iz sebe, privatno a ne javno, onako kako prijatelji to rade.mativka wrote:ebeni, zar?ebenica wrote:znači kad se sutra pojavi i napiše: malo sam pretjerala sa hedonizmom, nadam se da nisam nikoga uvrijedila... kao većinom nakon ovakvih ili sličnih situacija ti ćeš se kao "prava" prijateljica pravit grbava,metilda wrote:
Da ovdje sam došla u obranu prijateljičinog integriteta.
nećeš joj dat savjet, razgovor, pomoć joj da bude trezvenija? što će ti neporijatelji.
Guest- Guest
mativka wrote:
Doista je sve kako si napisala.
Nakon 2014 godine, netko se sjetio ili uvidio da mu
forumi ne idu, da svugdje izazove kaos i smrt. Kic igrom slučaja napravi forum koji opstaje
..
Kic, mlad, željan momak ..pogubio se u zbilji i onom što se piše.
I, da pogodim... Za to sam ja kriva? A nije gubio zbilju i mladost dok se s vama druzio sest godina? :)
Guest- Guest
Draga Viola,violator wrote:mativka wrote:Kic, nisko si pao..
Onda, Mate, koliko ti je godina kad tako olako druge zene nazivas babama, prozivas ih zbog nemorala i zbog njihove ljepote? Zbog hebenih avatara? Jesi li u ranim dvadesetima? Tridesetima? Cetrdesetima? Pedesetima?
posveti se nečem višem, a ne da se okupiraš mišlju tko je mlaďi, ljepši od tebe..
Jes ti slijep pa ne vidiš?ebenica wrote:pa ako nisi pijana onda si na nekim lijekovima i treba ti pomoć, metilda kao prava frendica će ti dat šalicu razgovora da ispušeš to iz sebe, privatno a ne javno, onako kako prijatelji to rade.mativka wrote:ebeni, zar?ebenica wrote:znači kad se sutra pojavi i napiše: malo sam pretjerala sa hedonizmom, nadam se da nisam nikoga uvrijedila... kao većinom nakon ovakvih ili sličnih situacija ti ćeš se kao "prava" prijateljica pravit grbava,metilda wrote:
Da ovdje sam došla u obranu prijateljičinog integriteta.
nećeš joj dat savjet, razgovor, pomoć joj da bude trezvenija? što će ti neporijatelji.
mativka wrote:Pa ove umiru od znatiželje jesam li doista ljepša, od njih. Strašno !
Strasno je to da se uopce ne znas nositi s ljudima.... strasno je to da u zenama vidis konkurenciju. Strasno je to da se ne znas nositi sama sa sobom. To je strasno.
Babac. :)
Guest- Guest
mativka- Posts : 5957
2018-08-07
mativka wrote:Draga Viola,violator wrote:mativka wrote:Kic, nisko si pao..
posveti se nečem višem, a ne da se okupiraš mišlju tko je mlaďi, ljepši od tebe..
Nece ti upalit' taj spin. :)
Guest- Guest
Lažeš!violator wrote:mativka wrote:Pa ove umiru od znatiželje jesam li doista ljepša, od njih. Strašno !
Strasno je to da se uopce ne znas nositi s ljudima.... strasno je to da u zenama vidis konkurenciju. Strasno je to da se ne znas nositi sama sa sobom. To je strasno.
U tebi sam prvo vidjela sestru..
mativka wrote:Lažeš!violator wrote:mativka wrote:Pa ove umiru od znatiželje jesam li doista ljepša, od njih. Strašno !
Moj ti avatar vrlo rjecito uzvraca. Babac zavidni. :)
Guest- Guest
metilda wrote:Noor wrote:metilda wrote:Noor wrote:pa nek divlja, sebe sramoti, ne ni tebe ni meneviolator wrote:Meni doista nije problem maknuti se s Denkija jer vidim da je to jedan od okidaca njenog divljanja.
mene samo zanima kako uspije u podne biti mortus pijana
Moram ovdje ipak reagirati. Mativka nije pijana. Ona je poslovna žena sa velikim odgovornostima i opsegom javnog djelovanja. Uz to je obiteljska osoba. Forum joj je bio mjesto opuštanja. Mativka nadam se da se ne ljutiš zbog ove upadice. I to je sve što ću o tome reći.
nije važno što je, tko je i čime se bavi...ostavlja takav dojam
a primjetila sam već i ranije da nisam jedino ja to uočila
Ipak ću i ovo prokomentirati jer smatram da je važno ukazati na činjenuicu da svi, pa gotovo svi na forumu ili u vezi foruma ističemo svoje obrazovanje i radno mjesto. Mislim da si i ti to uradila. I sugovornici nas vrednuju i po tome. Tebi je drago kad te poneki forumaš pozove da daš svoje mišljenje u vezi struke, to je prilično uočljivo. Mativka naprotiv o svom poslu nije napisala ni jedne jedine riječi. Što pokazuje da se nije htjela time isticati niti uvećavati svoju forumsku vrijednost. A za pijanstvo je sugerirala venus koja je također ne podnosi tako da ja tu sugestiju ne bih nazvala objektivnom.
moje obrazovanje, kao i kod drugih forumaša, je isplivalo na stručnim temama, naravno...inače na njima ne bih možda ni sudjelovala, pogotovo ne aktivno na pojašnjavanju iznesene problematike
ne vidim što je u tome loše...dapače, razmjena mišljenja forumaša iz najrazličitijih struka, njihovi savjeti ili pokušaji rješenja mogu biti od međusobne koristi
no, ti sada pokušavaš skrenuti temu, jer nije tema obrazovanje forumaša, nego neuvjetovanost veze alkoholiziranog stanja i bilo kakvog ili čijeg stupnja obrazovanja, odgovornosti i slično
imaš alkosa i među liječnicima, inženjerima, sveučilišnim profesorima, jel....
a pripito, pijano ili alkoholizirano stanje očituje se kroz devijantan oblik ponašanja, pri čemu dolazi do depresije, autodestruktivnosti, ovisnosti ili slično
dakle, ima tu puno poveznica zbog kojih se stječe dojam o kojem sam pisala u gornjem postu
Last edited by Noor on 27/9/2021, 15:59; edited 1 time in total
Ok,...čekam mijenu kod tebe..violator wrote:mativka wrote:Lažeš!violator wrote:mativka wrote:Pa ove umiru od znatiželje jesam li doista ljepša, od njih. Strašno !
Moj ti avatar vrlo rjecito uzvraca. Babac zavidni. :)
Last edited by mativka on 27/9/2021, 15:59; edited 1 time in total
Nego, Olaf se pridruzio Jaroslavu, Mojmiru i Maliku! :D
Bas me raduju ove jesenje duse. :)
Bas me raduju ove jesenje duse. :)
Guest- Guest
mativka wrote:Draga, pogledaj svoj kurvanjski avatar, tvoje obraćanje prema svim forumskim nickovima. Tvoja spoznaja svojih godina i tog jeftino avatara.Noor wrote:pa nek divlja, sebe sramoti, ne ni tebe ni meneviolator wrote:Meni doista nije problem maknuti se s Denkija jer vidim da je to jedan od okidaca njenog divljanja.
Kako te nije stid ikoga prozivati?
tebe ljubomora živu proždire
idi se otrijezniti sramoto
S alkoholom ili bez, obrazovanija sam od vas kokoši što bi znate?Noor wrote:metilda wrote:Noor wrote:metilda wrote:Noor wrote:pa nek divlja, sebe sramoti, ne ni tebe ni meneviolator wrote:Meni doista nije problem maknuti se s Denkija jer vidim da je to jedan od okidaca njenog divljanja.
Moram ovdje ipak reagirati. Mativka nije pijana. Ona je poslovna žena sa velikim odgovornostima i opsegom javnog djelovanja. Uz to je obiteljska osoba. Forum joj je bio mjesto opuštanja. Mativka nadam se da se ne ljutiš zbog ove upadice. I to je sve što ću o tome reći.
nije važno što je, tko je i čime se bavi...ostavlja takav dojam
a primjetila sam već i ranije da nisam jedino ja to uočila
Ipak ću i ovo prokomentirati jer smatram da je važno ukazati na činjenuicu da svi, pa gotovo svi na forumu ili u vezi foruma ističemo svoje obrazovanje i radno mjesto. Mislim da si i ti to uradila. I sugovornici nas vrednuju i po tome. Tebi je drago kad te poneki forumaš pozove da daš svoje mišljenje u vezi struke, to je prilično uočljivo. Mativka naprotiv o svom poslu nije napisala ni jedne jedine riječi. Što pokazuje da se nije htjela time isticati niti uvećavati svoju forumsku vrijednost. A za pijanstvo je sugerirala venus koja je također ne podnosi tako da ja tu sugestiju ne bih nazvala objektivnom.
moje obrazovanje, kao i kod drugih forumaša, je isplivalo na stručnim temama, naravno...inače na njima ne bih možda ni sudjelovala, pogotovo ne aktivno na pojašnjavanju iznesene problematike
ne vidim što je u tome loše...dapače, razmjena mišljenja forumaša iz najrazličitijih struka, njihovi savjeti ili pokušaji rješenja mogu biti od međusobne koristi
no, ti sada pokušavaš skrenuti temu, jer nije tema obrazovanje forumaša, nego neuvjetovanost veze alkoholiziranog stanja i bilo kakvog ili čijeg stupnja obrazovanja, odgovornosti i slično
imaš alkosa i među liječnicima, inženjerima, sveučilišnim profesorima, jel....
a pripito, pijano ili alkoholizirano stanje očituje se kroz devijantan oblik ponašanja, pri čemu dolazi do depresije, autodestruktivnosti, ovisnosti ili slično
dakle, ima tu puno poveznica zbog kojih se stječe dojam o kojem sam pisala u gornjem postu
Stavljati sexy avarRe? Pričati sranja radi skretanja pažnje? Žene, što vam je?!
violator wrote:mativka wrote:Pa ove umiru od znatiželje jesam li doista ljepša, od njih. Strašno !
Ono što je doista strašno jest da ćete se sad svi obrušiti na Mativku kao što se i do sada događalo. Ti, ebeni, noor, doći će i venus i gnječ, kic će stavljati upadice vama u prilog. To može biti frustrirajuće za nju ako dopusti. To joj ja ne mogu savjetovati, ona mora donijeti tu odluku. Ili će vas pikati svojim upadicama i primjedbama. Ako mislite da ste intelektualno superiornije od Mativke prestanite joj odgovarati. Jednostavno je.
Reče im Isus: »Djeca se ovog svijeta žene i udaju. No oni koji se nađoše dostojni onog svijeta i uskrsnuća od mrtvih niti se žene niti udaju. Zaista, ni umrijeti više ne mogu: anđelima su jednaki i sinovi su Božji jer su sinovi uskrsnuća.«
metilda- Posts : 5140
2021-02-20
2018-08-07
mativka wrote:Draga Viola,violator wrote:mativka wrote:Kic, nisko si pao..
reče osoba koja je napisala
mativka wrote:Uopće nisam ja bitna ovdje, niti moja profesija. A bogume mi niti seksualnost.
Norka, mlađa sam, ljepša, zgodnija..crkni od muke...babo!
2018-08-07
2018-08-07
Page 21 of 50 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50
Page 21 of 50