Denkverbot
Page 33 of 50
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
Re: Denkverbot
Ljudi više ne poštuju ništa i nikog...poštuju samo egzistencijalni strah. Budale niti to.
darth_vader- Posts : 19766
2014-04-17
Jucer mi je drugarica iz Pennsylvanije pricala kako je cekala na telefonu sat vremena jer je pozeljela razgovarati sa zivom osobom, s covjekom, a ne roboticima. Naime, predstoji joj jedno avionsko putovanje i zbog specificne naravi svog pitanja nije mogla pronaci odgovor online. Zato je nazvala avionsku kompaniju i imala srdacan razgovor s botovima. :) Morala je izabirati kljucne rijeci, pritiskati razlicite brojeve. U jednom trenutku zainatila se i rekla si, idem dalje pa koliko god treba, razgovarat cu s ljudskim bicem! Dosta mi je botova, online druzenja, drustvenih mreza, dosta mi je toga da ne mogu do obicnog CD shopa po neki album, vec ga moram naruciti online. Zelim razgovarati s ljudima. Zelim stajati pored njih, gledati ih u oci i - razgovarati. Zelim se vratiti natrag jer smo negdje gadno pogrijesili!
Eto, jos sam pod dojmom te njene male, ali velike borbe.
Guest- Guest
nikad mi nisu bili jasni ljudi koji naručuju odjeću i obuću preko mreže..
ljudi su svakakvi, od 0 do 1, od zla do dobra, koje svi posjedujemo, ima prekršt detalja koje nas čine zanimljivim i živim, koliko god se nepotpuni sebi činili..
violator wrote:Jucer mi je drugarica iz Pennsylvanije pricala kako je cekala na telefonu sat vremena jer je pozeljela razgovarati sa zivom osobom, s covjekom, a ne roboticima. Naime, predstoji joj jedno avionsko putovanje i zbog specificne naravi svog pitanja nije mogla pronaci odgovor online. Zato je nazvala avionsku kompaniju i imala srdacan razgovor s botovima. :) Morala je izabirati kljucne rijeci, pritiskati razlicite brojeve. U jednom trenutku zainatila se i rekla si, idem dalje pa koliko god treba, razgovarat cu s ljudskim bicem! Dosta mi je botova, online druzenja, drustvenih mreza, dosta mi je toga da ne mogu do obicnog CD shopa po neki album, vec ga moram naruciti online. Zelim razgovarati s ljudima. Zelim stajati pored njih, gledati ih u oci i - razgovarati. Zelim se vratiti natrag jer smo negdje gadno pogrijesili!
Toplo se nadam da je njen poziv bio besplatan. Jer u firmi gdje radim na upit o cijeni poziva prema 072 brojevima odgovaraju po cijeni vašeg operatera, što može biti čak 1,90 kn minuta. Ljudima se ne da provjeravati, pa ne znaju da ih poziv košta kao da zovu inozemstvo. Što se tiče botova, za mene je to civilizacijska katastrofa, kraj toliko komunikacijskih kanala i mogućnosti. Maltene smo prestali razgovarati, svatko je manje-više zabuljen u svoj ekran. Prava šteta. Nema bolje od živog razgovora.
Guest- Guest
Srpski narod je bio složan i uzajamnost je postojala sve dok je postojao lik neprijatelja (Turci), kada se to izgubilo taj osećaj uzajamnosti se izgubio, čini se da je narod složan samo kada je spoljni neprijatelj u pitanju, prema unutrašnjim neprijateljima naroda nema nekog organizovanog bunta. Ta nova sloboda dozvolila je najmoćnijima da se izdignu u narodu i da se obogate i zavedu svoj režim i organizaciju države, gde je seljaštvo moralo da izdržava besposličarski sloj birokrata i činovnika.
https://sociosferablog.wordpress.com/2013/04/03/svetozar-markovic-srbija-na-istoku/
Dosad sam citala i smijala se . Uglavnom.
Nisam se mijesala.
Sad bih i mogla.
Ima i boljih, pozitivnijih i zabavnijih chatova.
Je, smijesno je gledati hercegbosansku kliku kako zapjenjeno brani predzidje krscanstva.
A jos sam se i upitala kako nema vise nevjernika ondje i ljevicara. Pametni ljudi, otisli.
Odlican vam je onaj ViP - od-li-can.
Nisam se mijesala.
Sad bih i mogla.
Ima i boljih, pozitivnijih i zabavnijih chatova.
Je, smijesno je gledati hercegbosansku kliku kako zapjenjeno brani predzidje krscanstva.
A jos sam se i upitala kako nema vise nevjernika ondje i ljevicara. Pametni ljudi, otisli.
Odlican vam je onaj ViP - od-li-can.
Guest- Guest
Sad bih ja mogla parafrazirat tebe kako si tamo odgovorila jednoj kolegici o citanju te shvacanju ironije i sarkazma, ali necu. ;-D
Dobro ste i prosli. Svi.
Ispraznili se.
Dobro ste i prosli. Svi.
Ispraznili se.
a kaj nam možeš? banirat? pa baniraj pizda ti materina. pokaži autoritet i moć.Maggie19 wrote:
Dobro ste i prosli. Svi.
jebem tebe i kaj je tebi smiješmno a kaj nije i di se chata a di ne. glupačo.
Guest- Guest
Maggie19 wrote:Sad bih ja mogla parafrazirat tebe kako si tamo odgovorila jednoj kolegici o citanju te shvacanju ironije i sarkazma, ali necu. ;-D
Dobro ste i prosli. Svi.
Ispraznili se.
Ne brini ti za moje shvacanje ironije i sarkazma. Shvatila sam jako dobro na koga si ciljala, zato ti i odgovornih sa spominjanjem klike. ;) Sve je jasno kakvi misevi ondje kolo vode.
Nego, da ne prenasam sukobe na Denki.
Bok, bok.
Guest- Guest
Nisi shvatila nista.
Kisi, kisi i cuvaj se!
(bez sarkazma, ironije, etc)
:-)
Kisi, kisi i cuvaj se!
(bez sarkazma, ironije, etc)
:-)
Hocu, hvala.ebenica wrote:a kaj nam možeš? banirat? pa baniraj pizda ti materina. pokaži autoritet i moć.Maggie19 wrote:
Dobro ste i prosli. Svi.
jebem tebe i kaj je tebi smiješmno a kaj nije i di se chata a di ne. glupačo.
Ionako ti treba malo pauze.
Previse paznje te ocito izluđuje.
Ooo, mislim da sam itekako shvatila. :) Evo, aplaudiram na 7-dnevnom banu drugu @ebenici.
Ima se, moze se. ;) A onda se cvili i prijeti zbog bana od jednog dana donu Eri. I ceka se.
Jos da i meni sprasis koji i svemir je ponovno u ravnotezi.
Kisi - kisi.
Ima se, moze se. ;) A onda se cvili i prijeti zbog bana od jednog dana donu Eri. I ceka se.
Jos da i meni sprasis koji i svemir je ponovno u ravnotezi.
Kisi - kisi.
Guest- Guest
Ta priča sa baniranjem je tragikomična, ono mali je bio zločest jer je rekao "glupačo" pa ga je mama kuvačom po maloj guzi.
Banirali, ne banirali, svatko se može vratiti ponovo i pisati pod drugim imenom i ništ' mu ne možete. Tako da je ta prividna moć gumbića bezze.
Da, i dalje me Meg po stilu podsjećaš na Sedmu. Ono, tu si negdje, sva slatka i divna, čavrljaš, a onda zakrkaniš čakiju i pišaš smajlije ;) Ox-)
Banirali, ne banirali, svatko se može vratiti ponovo i pisati pod drugim imenom i ništ' mu ne možete. Tako da je ta prividna moć gumbića bezze.
Da, i dalje me Meg po stilu podsjećaš na Sedmu. Ono, tu si negdje, sva slatka i divna, čavrljaš, a onda zakrkaniš čakiju i pišaš smajlije ;) Ox-)
Guest- Guest
@Venus, te se Sedme slabo sjecam. Znam jedino da je Marcellus ordinirao po Kultnima i da su ga nemilice castili kojekakvim imenima. Sad mi je mnogo jasnije i zasto. :D
Nego, hoces li rezbariti bundeve? :) Uronjena sam u fotke boja i radosti jeseni, promatram te bundeve i razmisljam okusati se u tome.
Gle!
Nego, hoces li rezbariti bundeve? :) Uronjena sam u fotke boja i radosti jeseni, promatram te bundeve i razmisljam okusati se u tome.
Gle!
Guest- Guest
violator wrote:@Venus, te se Sedme slabo sjecam. Znam jedino da je Marcellus ordinirao po Kultnima i da su ga nemilice castili kojekakvim imenima. Sad mi je mnogo jasnije i zasto. :D
Gle!
Hm...Sedma je baš imala ovakav gangnam stajl kao Meg, druželjubiva i prpošna, voljela se raspravljati i kažnjavati inatljive revolucionare.
Marcela se oduvijek sjećam s Vipa, ne s kultnih.
Ovo s bundevama je baš lijepo. Nisam ih nikad rezbarila jer su me uvijek podsjećale na taj američki meni nakaradni halloween. Ja sam jedna od onih modernih (skrivenih) vještica koje se ne moraju posebno oblačiti za noć vještica.. ..sad kad sam ovo napisala mi je nekako jasniji moj prezir prema inkvizitorima.
Bundeve volim fino spremati na razne načine, to je kod mene izglednija varijanta:
https://gastro.24sata.hr/kolumne/bundeva-sve-o-omiljenoj-jesenskoj-namirnici-i-7-sjajnih-recepata-22327
Guest- Guest
Venus wrote:
Ovo s bundevama je baš lijepo. Nisam ih nikad rezbarila jer su me uvijek podsjećale na taj američki meni nakaradni halloween. Ja sam jedna od onih modernih (skrivenih) vještica koje se ne moraju posebno oblačiti za noć vještica.. ..sad kad sam ovo napisala mi je nekako jasniji moj prezir prema inkvizitorima.
Bundeve volim fino spremati na razne načine, to je kod mene izglednija varijanta:
https://gastro.24sata.hr/kolumne/bundeva-sve-o-omiljenoj-jesenskoj-namirnici-i-7-sjajnih-recepata-22327
A daaaj, napravila si mi gust! Obicno radim juhu, a sad bih isprobala ovaj rizoto s bundevom i bukovacama, na primjer. Buduci da mrkvicu gotovo u sve stavljam, a bundeva je takodjer prebogata beta karotenom, mozda bih je mogla i cesce iskoristiti u ove hladnije dane. Hvala na ideji!
Jucer sam promatrala svoju pregolemu himalajsku lampu (koju sam dobila za rodjendan prije gotovo godinu dana), narancasto svijetli i pomislila sam si nabaviti par manjih za spavace sobe, a onda mi je sinulo da me podsjeca na svjetlece bundeve i da bih mogla izrezbariti koju... :p
Sto se Halloweena tice, meni je uvijek predrago kad mi mice vjestice i mici volsebnici zakucaju na vrata. :)
Guest- Guest
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
Page 33 of 50