Denkverbot
Page 19 of 50
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
Re: Denkverbot
mativka wrote:Sada se samozadovoljavajte na ovoj temi..
Aha, tabletice su pocele djelovati pa se povlacis...dobro. Do sljedeceg psihoticnog ispada.
Guest- Guest
Napisati ću činjenice.
6 godina smo nas troje s povremenim upadima održavali ovu temu.
Što se dogodilo da se u danu raspalo?
mativka wrote:Napisati ću činjenice.
Tvoja iskrivljena percepcija stvarnosti.
Guest- Guest
A ti si zaboravila, oslijepila, ...možda ogorčena na ljepotu života!violator wrote:mativka wrote:Napisati ću činjenice.
mativka wrote:A ti si zaboravila, oslijepila, ...možda ogorčena na ljepotu života!violator wrote:mativka wrote:Napisati ću činjenice.
Tesko da mogu biti ogorcena na ljepotu u bilo kojem obliku jer sam esteta.
Sto sam zaboravila? Da imas konstantnu potrebu na nekog svaljivati krivicu za ono kako se osjecas? To je ponasanje djeteta. Ti si odrasla zena i trebala bi se odgovornije ponasati prema svojem unutarnjem zivotu. Ovako si poput lista kojeg vjetar bacaka cas na jednu, cas na drugu stranu.
Guest- Guest
mativka wrote:Što je za tebe ljubav?
Stanje uma uz koje se vezuju sve nase vrline.
Guest- Guest
Viola, ja sam vjetar!!!
Biti iskren u mišljenju i napisati bez obzira hoću li koga potaknuti da osnuje klan i napade..
Ja sam ja, i nije mi itko potreban da mi replay post u kojem ću uživati
Biti iskren u mišljenju i napisati bez obzira hoću li koga potaknuti da osnuje klan i napade..
Ja sam ja, i nije mi itko potreban da mi replay post u kojem ću uživati
Davanje?violator wrote:mativka wrote:Što je za tebe ljubav?
Stanje uma uz koje se vezuju sve nase vrline.
mativka ti se još odlično i držiš, sav ovaj razvrat i promiskuitet i to još ovako javno?!!
pa ova tema je postala javna kuća...kic bi ako ništa drugo trebao izmolit 3 očenaša za pokoru.
pa ova tema je postala javna kuća...kic bi ako ništa drugo trebao izmolit 3 očenaša za pokoru.
Guest- Guest
ebeni, ebeni...ebenica wrote:mativka ti se još odlično i držiš, sav ovaj razvrat i promiskuitet i to još ovako javno?!!
što pametno napisati osim: sve ide u krug!
pa nemoj ništa dodavat, sve si rekla, ne znam dal' se tu što ima za dodat i da li se može bolje.
Guest- Guest
ebeni, imam osjećaj kao da kanaliziram sav bijes spram trenutka u kom živimo.
Misao onog što može, i osobnu iluziju održivosti..
Misao onog što može, i osobnu iluziju održivosti..
pa nek divlja, sebe sramoti, ne ni tebe ni meneviolator wrote:Meni doista nije problem maknuti se s Denkija jer vidim da je to jedan od okidaca njenog divljanja.
mene samo zanima kako uspije u podne biti mortus pijana
Draga, pogledaj svoj kurvanjski avatar, tvoje obraćanje prema svim forumskim nickovima. Tvoja spoznaja svojih godina i tog jeftino avatara.Noor wrote:pa nek divlja, sebe sramoti, ne ni tebe ni meneviolator wrote:Meni doista nije problem maknuti se s Denkija jer vidim da je to jedan od okidaca njenog divljanja.
Kako te nije stid ikoga prozivati?
Noor wrote:pa nek divlja, sebe sramoti, ne ni tebe ni meneviolator wrote:Meni doista nije problem maknuti se s Denkija jer vidim da je to jedan od okidaca njenog divljanja.
Moram ovdje ipak reagirati. Mativka nije pijana. Ona je poslovna žena sa velikim odgovornostima i opsegom javnog djelovanja. Uz to je obiteljska osoba. Forum joj je bio mjesto opuštanja. Mativka nadam se da se ne ljutiš zbog ove upadice. I to je sve što ću o tome reći.
Reče im Isus: »Djeca se ovog svijeta žene i udaju. No oni koji se nađoše dostojni onog svijeta i uskrsnuća od mrtvih niti se žene niti udaju. Zaista, ni umrijeti više ne mogu: anđelima su jednaki i sinovi su Božji jer su sinovi uskrsnuća.«
metilda- Posts : 5140
2021-02-20
metilda wrote:Noor wrote:pa nek divlja, sebe sramoti, ne ni tebe ni meneviolator wrote:Meni doista nije problem maknuti se s Denkija jer vidim da je to jedan od okidaca njenog divljanja.
Moram ovdje ipak reagirati. Mativka nije pijana. Ona je poslovna žena sa velikim odgovornostima i opsegom javnog djelovanja. Uz to je obiteljska osoba. Forum joj je bio mjesto opuštanja. Mativka nadam se da se ne ljutiš zbog ove upadice. I to je sve što ću o tome reći.
nije važno što je, tko je i čime se bavi...ostavlja takav dojam
a primjetila sam već i ranije da nisam jedino ja to uočila
Ok Metka, al ..metilda wrote:Noor wrote:pa nek divlja, sebe sramoti, ne ni tebe ni meneviolator wrote:Meni doista nije problem maknuti se s Denkija jer vidim da je to jedan od okidaca njenog divljanja.
Jebote!
Dobre smo..
Hvala, ma kako ovo djelovalo!
Uopće nisam ja bitna ovdje, niti moja profesija. A bogume mi niti seksualnost.
Norka, mlađa sam, ljepša, zgodnija..crkni od muke...babo!
Noor wrote:metilda wrote:Noor wrote:pa nek divlja, sebe sramoti, ne ni tebe ni meneviolator wrote:Meni doista nije problem maknuti se s Denkija jer vidim da je to jedan od okidaca njenog divljanja.
nije važno što je, tko je i čime se bavi...ostavlja takav dojam
a primjetila sam već i ranije da nisam jedino ja to uočila
Ipak ću i ovo prokomentirati jer smatram da je važno ukazati na činjenuicu da svi, pa gotovo svi na forumu ili u vezi foruma ističemo svoje obrazovanje i radno mjesto. Mislim da si i ti to uradila. I sugovornici nas vrednuju i po tome. Tebi je drago kad te poneki forumaš pozove da daš svoje mišljenje u vezi struke, to je prilično uočljivo. Mativka naprotiv o svom poslu nije napisala ni jedne jedine riječi. Što pokazuje da se nije htjela time isticati niti uvećavati svoju forumsku vrijednost. A za pijanstvo je sugerirala venus koja je također ne podnosi tako da ja tu sugestiju ne bih nazvala objektivnom.
Reče im Isus: »Djeca se ovog svijeta žene i udaju. No oni koji se nađoše dostojni onog svijeta i uskrsnuća od mrtvih niti se žene niti udaju. Zaista, ni umrijeti više ne mogu: anđelima su jednaki i sinovi su Božji jer su sinovi uskrsnuća.«
metilda- Posts : 5140
2021-02-20
mativka wrote:Uopće nisam ja bitna ovdje, niti moja profesija. A bogume mi niti seksualnost.
----
mativka wrote:Svojim sestrama, nitko takvo što ne bi činio..
Guest- Guest
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
Page 19 of 50