Pitanja
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Pitanja
I kaze meni Tata gledaj sta mi je baba Mira poklonila.
Mislim u sebi jeben ti mater jesili cula ista od dida Jure .
Ista je ka i pradide joj Iko i Petar.
Petra nisan upamtija ali kaze mater da je zivija za Hajduk a o didu Iki da ne govorin.
Sramota. Dvojica ustasa tj jedan ustasa jedan wermahtovac a navijali za hnk lutalicu.
Meni je caca prica kad je bija mali da ga je dida Iko odvalija samarcinom kad mu je caca reka da navija za Dinamo.
Fala mome caci sto me naucio navijati za najveci hrvatski klub Dinamo
Mislim u sebi jeben ti mater jesili cula ista od dida Jure .
Ista je ka i pradide joj Iko i Petar.
Petra nisan upamtija ali kaze mater da je zivija za Hajduk a o didu Iki da ne govorin.
Sramota. Dvojica ustasa tj jedan ustasa jedan wermahtovac a navijali za hnk lutalicu.
Meni je caca prica kad je bija mali da ga je dida Iko odvalija samarcinom kad mu je caca reka da navija za Dinamo.
Fala mome caci sto me naucio navijati za najveci hrvatski klub Dinamo
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Pa i gazdarica je pocela sljediti svekrvine savjete.fridrih-niche wrote:Graciela jedina normalna u obitelji...
<3
:D
Doduse gazdarica je Juventina al kaze meni koja je tebi pizda materina pa ne navijas za Hajduk.
Ja kazen zahvali svekru Juri sto me poveo pravin zivotom.
Zamisli koja je meni sramota sto mi 99.99% obitelji navija za Hajduk..
Mater mi rodjena kaze da sam najgore naslidija od cace.
Ali kad Jure zagrmi
OJ DINAMO KO UDARI NA TE
IZ IMOTSKOG CE LETITI GRANATE..
NAKON TOGA MU OD HERCEGOVKE SLJEDI ISTO STA I MENI OD SICILIJANKE
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Zoven mater i napadnem je sto mi je dite navela na krivi put.
Hajduk je naravno krivi put.
Mater kaze.
Zavezi labrnju balavo govno jeli ti znas skime razgovaras.
A caca sutii.
I jos je rekla da mi nepadne na pamet poklopit slusalicu jer cu tek tada imati sta cuti.
I jos kaze sram te i stid bilo neodgojena stoko kad ja prican i govorim ima da zacepis i da slusas.
Hnk Lutalica Fan.
Hajduk je naravno krivi put.
Mater kaze.
Zavezi labrnju balavo govno jeli ti znas skime razgovaras.
A caca sutii.
I jos je rekla da mi nepadne na pamet poklopit slusalicu jer cu tek tada imati sta cuti.
I jos kaze sram te i stid bilo neodgojena stoko kad ja prican i govorim ima da zacepis i da slusas.
Hnk Lutalica Fan.
2015-09-13
Odo zapalit dzoks
2015-09-13
FRANK wrote:Pusite kurac ja i voljena uzivamo u seksu i pusenju trave.
Danas je zavrsila i petu tetovazu.
Napravila srce na livom rebru
Pise ANTE GRACIELA RAFAELA I JURE ALVARO I SA RUZOM I SRCEM
Boga mi, gabaritna ti žena kad je sve to uspelo da joj stane na rebro…
Guest- Guest
Moderna zena... sta reciPrinc od Čaira wrote:FRANK wrote:Pusite kurac ja i voljena uzivamo u seksu i pusenju trave.
Danas je zavrsila i petu tetovazu.
Napravila srce na livom rebru
Pise ANTE GRACIELA RAFAELA I JURE ALVARO I SA RUZOM I SRCEM
Boga mi, gabaritna ti žena kad je sve to uspelo da joj stane na rebro…
2015-09-13
da li je zemlja okrugla i je li armstrong sletio na mjesec
niche šta će se dogodit kad umreš za 30tak godina što će brzo doći?
Guest- Guest
karlitovnačin wrote:da li je zemlja okrugla i je li armstrong sletio na mjesec
To ce biti taj dan...kad mi inbox nece piti prepunjen nicheovim zicanjem za 10kn
Guest- Guest
Zemlja je okrugla, Neil nikad nije vidija površinu miseca...karlitovnačin wrote:da li je zemlja okrugla i je li armstrong sletio na mjesec
:D
Past će atomske i prije nego još 30 godina prodje...
;)
Guest- Guest
Sjećam se, mi gledamo spuštanje na Mjesec, ne trepćemo.
Neki stari u kutu sa šljakicom veli konobarici: “Mala gasi taj film, vidiš da su smetnje.” Narod se u birtiji smije, a on veli: “Kaj vi mislite, da sam lud, pijan, star? U pravu ste, ali bum vam nekako rekel. Oni Meseca ne buju nikad videli, možda i mogu poslati raketu s pesom, ali ne mogu poslati foliju s par greda i ljudima i vratiti ih nazad. Pa kaj vi ne vidite da je to pustinja, koliko ste kaubojaca videli u toj prašini? Budale!”
Neki stari u kutu sa šljakicom veli konobarici: “Mala gasi taj film, vidiš da su smetnje.” Narod se u birtiji smije, a on veli: “Kaj vi mislite, da sam lud, pijan, star? U pravu ste, ali bum vam nekako rekel. Oni Meseca ne buju nikad videli, možda i mogu poslati raketu s pesom, ali ne mogu poslati foliju s par greda i ljudima i vratiti ih nazad. Pa kaj vi ne vidite da je to pustinja, koliko ste kaubojaca videli u toj prašini? Budale!”
niels-
2021-04-26
EstebanEnrique-
2014-04-16
Sto je ovo?
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2302851
Smeće u čoporu napada...Maggie19 wrote:Sto je ovo?
Pljuc!
;)
Guest- Guest
Ni prvi ni zadnji put da se nešto slično dogodi. Na bilo kojoj strani. Ne kužim što se čudite ko pura dreku. Kad tako huligani Hajduka napadnu nekog onda ide sto opravdanja.fridrih-niche wrote:Smeće u čoporu napada...Maggie19 wrote:Sto je ovo?
Pljuc!
;)
To nije vrijedno spomena, a da se dogodilo u Splitu i da je napadnut netko tko ima bilo koji drugi dres koji nije Hajdukov već bi se svi digli na noge sve do Niša i ofr-a koji bi brže bolje aktivirao temu "Splitski kromanjonci"...Maggie19 wrote:Sto je ovo?
Guest- Guest
Andreas Goldberger wrote:To nije vrijedno spomena, a da se dogodilo u Splitu i da je napadnut netko tko ima bilo koji drugi dres koji nije Hajdukov već bi se svi digli na noge sve do Niša i ofr-a koji bi brže bolje aktivirao temu "Splitski kromanjonci"...Maggie19 wrote:Sto je ovo?
Ne zato što imam nešto protiv Splita, već je to normalno stanje stvari i uma, normalan način života u Splitu. Svuda drugde je to incident...
Guest- Guest
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 4