pitanja za the enda
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
pitanja za the enda
1. Po tvojoj procjeni kolika je trzisna vrijednost modrica, i isto rakitica
2. Sta bi napravio kad bi saznao da ti djevojka muti po gradu s pohotnim mladicima?
2. Jesi li kad obukao trenirku i cipele, i gledao se ispred ogledala u svojoj sobi?
3. Tko je najposteniji fm igrac na forumu?
4. Sta mislis koliko si bitan bracali i njegovoj obitelji?
5. Da li je bela muska igra jer ima zensko ime?
6. Tko je veci kuler, satriani, vai, ili netko treci
7. Kakav si kad se zaljubis?
2. Sta bi napravio kad bi saznao da ti djevojka muti po gradu s pohotnim mladicima?
2. Jesi li kad obukao trenirku i cipele, i gledao se ispred ogledala u svojoj sobi?
3. Tko je najposteniji fm igrac na forumu?
4. Sta mislis koliko si bitan bracali i njegovoj obitelji?
5. Da li je bela muska igra jer ima zensko ime?
6. Tko je veci kuler, satriani, vai, ili netko treci
7. Kakav si kad se zaljubis?
Guest- Guest
Re: pitanja za the enda
1. modrić, 30 milijuna, raketa 40 jer je mlađi i bolji je.
2. prekid veze
2. prije bi umro nego tako uradio
3. najbolji sam ja, treća sezona s dinamom osvojena EL i dybala u napadu gol za 2:1 kontra tottenhama u finalu. svi smo pošteni u fmu, ko nije taj nema razloga igrati.
4. bitan sam mu puno kad me stalno spominje čak i sumnjam u zadnje vrijeme da je pederčina bacila oko na mene
5. onda se kaže belot
6. neki dan sam malo gledao po jutubu, satriani je za mene BOG oličenje kulerstva neka viša sila je to jer to ne može biti ljudsko sa ovoga svijeta, alien
7. za popit
2. prekid veze
2. prije bi umro nego tako uradio
3. najbolji sam ja, treća sezona s dinamom osvojena EL i dybala u napadu gol za 2:1 kontra tottenhama u finalu. svi smo pošteni u fmu, ko nije taj nema razloga igrati.
4. bitan sam mu puno kad me stalno spominje čak i sumnjam u zadnje vrijeme da je pederčina bacila oko na mene
5. onda se kaže belot
6. neki dan sam malo gledao po jutubu, satriani je za mene BOG oličenje kulerstva neka viša sila je to jer to ne može biti ljudsko sa ovoga svijeta, alien
7. za popit
End- Posts : 21177
2015-08-25
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1