Indija se okreće Iranu nakon gubitka Afganistana
Page 1 of 1
Indija se okreće Iranu nakon gubitka Afganistana
Cigani se pogubili.
https://www.advance.hr/tekst/promjene-u-afganistanu-i-promjene-u-regiji-indija-svjesna-da-stvari-idu-na-ruku-pakistanu-i-kini-okrece-se-iranu/
https://www.advance.hr/tekst/promjene-u-afganistanu-i-promjene-u-regiji-indija-svjesna-da-stvari-idu-na-ruku-pakistanu-i-kini-okrece-se-iranu/
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Indija se okreće Iranu nakon gubitka Afganistana
Pao Afganistan a ovi odma otrčali u Siriju i Iran a to najveći neprijatelj Izraela i Amerike.
Baš fino govno su ovi Amerikanci pojeli u Aziji padom Afganistana.
Baš fino govno su ovi Amerikanci pojeli u Aziji padom Afganistana.
2014-04-11
Jako mi je drago da Hrvatska u vojno geopolitičkom smislu s Indijom nema ama baš ništa. Neka tako i ostane. Sad kad sam ovo vidio , sve sam vidio.
S ovima imat posla u geopolitici ? Ne hvala.
S ovima imat posla u geopolitici ? Ne hvala.
2014-04-11
Ako Amerika očekuje da će ovi stat na stranu Amerike ako se ista s Kinom zakači na Pacifiku onda je ovo njihovo ponašanje jasan odgovor da neće nego će gledat sa strane da se vi trošite.
Ovo imat za saveznika , ne trebaju ti neprijatelji.
Ovo imat za saveznika , ne trebaju ti neprijatelji.
2014-04-11
Similar topics
» Novi šejh u BiH: Nakon gubitka liderstva u SDP-u, Lagumdžija počeo tumačiti Kur'an
» Talibani na pregovorima u Moskvi nakon preuzimanja 85% Afganistana
» Šokantan plan Ljubljane!Nakon gubitka na kopnenoj granici,traže preseljenje slovenačkog stanovništva!
» Nakon Afganistana američki zločinački imperijalizam se mora zaustaviti i u Bosni
» Nakon Kine i Indija gradi logore za 2 milijuna Muslimana
» Talibani na pregovorima u Moskvi nakon preuzimanja 85% Afganistana
» Šokantan plan Ljubljane!Nakon gubitka na kopnenoj granici,traže preseljenje slovenačkog stanovništva!
» Nakon Afganistana američki zločinački imperijalizam se mora zaustaviti i u Bosni
» Nakon Kine i Indija gradi logore za 2 milijuna Muslimana
Page 1 of 1