Šokantan plan Ljubljane!Nakon gubitka na kopnenoj granici,traže preseljenje slovenačkog stanovništva!
Page 1 of 1
Šokantan plan Ljubljane!Nakon gubitka na kopnenoj granici,traže preseljenje slovenačkog stanovništva!
http://www.jutarnji.hr/globus/Globus-politika/sokantni-plan-ljubljane-za-provedbu-arbitrazne-odluke-slovenija-poziva-na-humano-preseljenje-stanovnistva/6332005/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Šokantan plan Ljubljane!Nakon gubitka na kopnenoj granici,traže preseljenje slovenačkog stanovništva!
ero cini mi se da ti en gine pedala iz janezlenda
2015-09-08
Re: Šokantan plan Ljubljane!Nakon gubitka na kopnenoj granici,traže preseljenje slovenačkog stanovništva!
Ja sam već dugo takorekuć autohton.vuksadinare wrote:ero cini mi se da ti en gine pedala iz janezlenda
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
aha..a ove bu smjestili u kamp kucice...Eroo wrote:Ja sam već dugo takorekuć autohton.vuksadinare wrote:ero cini mi se da ti en gine pedala iz janezlenda
2015-09-08
Onaj tko napusti svoju zemlju i ne zaslužuje bolje.vuksadinare wrote:aha..a ove bu smjestili u kamp kucice...Eroo wrote:Ja sam već dugo takorekuć autohton.vuksadinare wrote:ero cini mi se da ti en gine pedala iz janezlenda
2016-07-22
..jebe im se..hrvat si i vise nisi pozeljan...sad si i sluzbeno neprijatelj...Eroo wrote:Onaj tko napusti svoju zemlju i ne zaslužuje bolje.vuksadinare wrote:aha..a ove bu smjestili u kamp kucice...Eroo wrote:Ja sam već dugo takorekuć autohton.vuksadinare wrote:ero cini mi se da ti en gine pedala iz janezlenda
2015-09-08
Čuj, ja sam ovu državu izgrađivao i na kraju pomagao i stvoriti.vuksadinare wrote:..jebe im se..hrvat si i vise nisi pozeljan...sad si i sluzbeno neprijatelj...Eroo wrote:Onaj tko napusti svoju zemlju i ne zaslužuje bolje.vuksadinare wrote:aha..a ove bu smjestili u kamp kucice...Eroo wrote:Ja sam već dugo takorekuć autohton.vuksadinare wrote:ero cini mi se da ti en gine pedala iz janezlenda
Ja sam taj koji (su) odlučuje...Inače, ovdje balkanske fore nisu na cijeni.
2016-07-22
tjesi se...ako neces odseliti bit ces izbrisan i samim time transferiran silom..Eroo wrote:Čuj, ja sam ovu državu izgrađivao i na kraju pomagao i stvoriti.vuksadinare wrote:..jebe im se..hrvat si i vise nisi pozeljan...sad si i sluzbeno neprijatelj...Eroo wrote:Onaj tko napusti svoju zemlju i ne zaslužuje bolje.vuksadinare wrote:aha..a ove bu smjestili u kamp kucice...Eroo wrote:
Ja sam već dugo takorekuć autohton.
Ja sam taj koji (su) odlučuje...Inače, ovdje balkanske fore nisu na cijeni.
2015-09-08
ocel I oni iz apatina selit
2014-04-19
za njih ne sumnjam...prckov wrote:ocel I oni iz apatina selit
2015-09-08
Similar topics
» Biskup Komarica otkriva šokantan plan istrebljenja Hrvata iz BIH
» Srbija ispod Triglava: Nakon Ljubljane i gradonačelnik Maribora Srbin
» Indija se okreće Iranu nakon gubitka Afganistana
» Novi šejh u BiH: Nakon gubitka liderstva u SDP-u, Lagumdžija počeo tumačiti Kur'an
» Lančana reakcija nakon Brexita:Traže se referendumi u Nizozemskoj,Francuskoj...
» Srbija ispod Triglava: Nakon Ljubljane i gradonačelnik Maribora Srbin
» Indija se okreće Iranu nakon gubitka Afganistana
» Novi šejh u BiH: Nakon gubitka liderstva u SDP-u, Lagumdžija počeo tumačiti Kur'an
» Lančana reakcija nakon Brexita:Traže se referendumi u Nizozemskoj,Francuskoj...
Page 1 of 1