Sa kime se Milanovic savjetuje
Page 1 of 1
Sa kime se Milanovic savjetuje
http://www.vecernji.hr/izbori2015/petrov-nam-je-dao-papire-a-milanovic-je-karamarka-upitao-tomica-sto-ti-mislis-1047685
Guest- Guest
Re: Sa kime se Milanovic savjetuje
Tražio sam, i dobio, i ja jedan primjerak na kojem je bilo osam zahtjeva. Milanović je pročitao brže od Karamarka. Sve što je Most tražio već je bilo objavljivano u medijima i na to su koalicije pristale pa sam se začudio kad je Milanović rekao da ne može potpisati ni odlučiti bez stranačkog tijela. Zatim je pogledao prema Karamarku i pitao ga: “Što ti misliš, Tomica?” I on je rekao da ne može potpisati – kaže Kasum.
Guest- Guest
Re: Sa kime se Milanovic savjetuje
Milanovic je, usprkos (a mozda i upravo zbog) svog garda ulicara, klasicni beta muzjak, koji se klanja onima koje percipira mocnijima i mudrijima, a gazi sve ispod sebe.
SDP bi trebao izabrati posve novo vodstvo, ovo je nedopustivo. Nije ovo srdacna komunikacija, sef SDP-a se savjetuje sa sefom HDZ-a pred svima, usred sastanka. Ispada da ''starca koji ne govori engleski'' uvazava vise nego vlastiti Glavni odbor, Predsjednistvo, a da o Glavnom odboru Zagreba (ili Rijeke) ne pricam.
Dobro, cita brze, ili cita povrsnije...
SDP bi trebao izabrati posve novo vodstvo, ovo je nedopustivo. Nije ovo srdacna komunikacija, sef SDP-a se savjetuje sa sefom HDZ-a pred svima, usred sastanka. Ispada da ''starca koji ne govori engleski'' uvazava vise nego vlastiti Glavni odbor, Predsjednistvo, a da o Glavnom odboru Zagreba (ili Rijeke) ne pricam.
Dobro, cita brze, ili cita povrsnije...
Guest- Guest
Similar topics
» Vojin Mijatović: Milanović je luđak! Komšić: Milanović je gori od Vučića!
» Ministarstvo branitelja savjetuje ekipi da provaljuje u stanove
» Stigla je nova HRT-ova anketa: Nitko nema većinu, tko će i s kime sastavljati vladu?
» Predsjednica vam savjetuje...
» Merkel savjetuje izbjeglicama da žive na selima
» Ministarstvo branitelja savjetuje ekipi da provaljuje u stanove
» Stigla je nova HRT-ova anketa: Nitko nema većinu, tko će i s kime sastavljati vladu?
» Predsjednica vam savjetuje...
» Merkel savjetuje izbjeglicama da žive na selima
Page 1 of 1