Istina o svemu što postoji!
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Znanost
Page 2 of 38
Page 2 of 38 • 1, 2, 3 ... 20 ... 38
Re: Istina o svemu što postoji!
Istina je da su nas Vanzemaljci napravili nema druge, samo ne oni mali zeleni, nego nematerijalna bića, koja NISU iz našega svemira, a koja MOGU poprimiti bilo koji materijalni OBLIK koji su sami izmislili, naše ljudsko tijelo samo je jedno od mnoštva drugih materijalnih oblika u svemiru, e da!mativka wrote:Oćem..jutros sam zaspala u 6 i cijelu noć gledala dokumentarce o postanku, vanzemaljcima, raznim analitičarima..i tako..metilda wrote:mativka wrote:I zbog tebe sam svratila:)metilda wrote:Teodore, samo ti piši. Ne mogu pronaći ni jedan suvisao razlog da te pratim. Samo ti podižem temu.
Molim te oostani i postavljaj teodoru svoja pitanja.
teodor.francic- Posts : 726
2021-04-18
A gledaj, to u što ti VJERUJEŠ (nemoj zaboraviti da vjera NIJE činjenica, samo kažem), neće promijeniti pravu ISTINU o svima nama, dapače.metilda wrote:teodor.francic wrote:E draga forumašice, ti me podsjećaš na mene tamo prije recimo 30 godina, kada sam ja još uvijek čvrsto vjerovao u bajke o Bogu, a koje su nas na vjeronauku učili, nema problema, doći ćeš ti do mojeg stupnja razvoja Uma, garant, ja sam na tvojem već davno bio, samo kažem.metilda wrote:Teodore, samo ti piši. Ne mogu pronaći ni jedan suvisao razlog da te pratim. Samo ti podižem temu.
I to ne mislim na onaj neki podrugljiv način, dapače, već te samo želim potaknuti da PREISPITAŠ baš sve u što vjeruješ, jer ako vjeruješ nekome samo na riječ, a bez zdravorazumskoga promišljanja, to nije dobro, jer može čovjek cijeli život biti onda nečija ovca, ili papagaj, a to nikome ne treba, dakako.
Razum i vjera trebaju jedno drugo, to je već davno primjetio papa Ivan Pavao II, pa je napisao i encikliku o tome, dobro ju je pročitati, baš ono što sada tebi govorim, e da!
Ali Teodore, ja uopće ne želim doći na tvoj stupanj uma. Sve u što vjerujem preispitivala sam do prije par godina svaki dan. Prošla kroz Pakao i Raj, proživjela Čistilište. I sad da nakon tih iskustava odbacim savršeni mir koji imam? Radi nekog uvrnutog forumskog lika koji spominje vanzemaljce kao tvorce svemira. Hvala, ali ne, hvala!
Samo ti čekaj nekog vječnog Boga da ti da vječni život, nema problema, ja ću radije kada dođu BOGOVI koji su nas napravili prihvatiti ono što ONI nude svim ljudima, pravi život u svemiru, sa mnogim iskustvima koje i sami imaju kroz BILIJUNE zemaljskih godina, jer najmanje su toliko stari.
Pa ćemo vidjeti tko je u pravu, pa še kak, nemoj brinuti, moći ćeš samo reći da sam ti govorio istinu.
A što se tiče Raja i Pakla, nije to tako kako se na vjeronauku uči, ali nije to ovdje tema, pa ne bi ni počinjao, samo ću reći da Bog SVIMA nudi SRETNI vječni život, točnije Bogovi, nitko neće biti nesretan cijelu vječnost, to zapamti jer će tako i biti, e da!
2021-04-18
Samo ti teodore piši. Garant će biti zainteresiranih za tvoju teoriju protiv Boga kršćana i židova.
Reče im Isus: »Djeca se ovog svijeta žene i udaju. No oni koji se nađoše dostojni onog svijeta i uskrsnuća od mrtvih niti se žene niti udaju. Zaista, ni umrijeti više ne mogu: anđelima su jednaki i sinovi su Božji jer su sinovi uskrsnuća.«
metilda- Posts : 5140
2021-02-20
Varaš se, nije protiv nego govori ISTINU, onu koju mnogi čekaju i o Bogu ali i recimo o Isusu Kristu, e da!metilda wrote:Samo ti teodore piši. Garant će biti zainteresiranih za tvoju teoriju protiv Boga kršćana i židova.
2021-04-18
teodor.francic wrote:Varaš se, nije protiv nego govori ISTINU, onu koju mnogi čekaju i o Bogu ali i recimo o Isusu Kristu, e da!metilda wrote:Samo ti teodore piši. Garant će biti zainteresiranih za tvoju teoriju protiv Boga kršćana i židova.
Spominješ se u Evanđelju teodore, e da!
2021-02-20
Ovo je bilo prije Noe...teodor.francic wrote:Na Zemlji je samo jedna velika ŠKOLA za nas ljude, a u budućnosti ćeš moći živjeti gdje god želiš u svemiru, ozbiljno, Svoritelj je to obećao svim ljudima, a On izvršava svoja obećanja, a ne kao mi ljudi, garant.mativka wrote:A gdje ide s obzirom na situaciju u svijetu i to na svim poljima?teodor.francic wrote:Ali zato ja ZNAM kako je sve nastalo, i garantiram ti da nitko ne ide u vražju mater, DAPAČE!mativka wrote:Ne znam kako je nastalo, al' znam da sve ode u vražju mater!
Govorim o PRAVOM Stvoritelju, koji nam može dati tijelo koje NE STARI, SA STANICAMA KOJE NE ODUMIRU, a ne o nekoj bajci o nekom vječnom biću koje nikada nije postojalo, niti će postojati.
Došlo je vrijeme da ta BAJKA ode u povijest, e da!
Ima ih više vrsta.teodor.francic wrote:Istina je da su nas Vanzemaljci napravili nema druge, samo ne oni mali zeleni, nego nematerijalna bića, koja NISU iz našega svemira, a koja MOGU poprimiti bilo koji materijalni OBLIK koji su sami izmislili, naše ljudsko tijelo samo je jedno od mnoštva drugih materijalnih oblika u svemiru, e da!mativka wrote:Oćem..jutros sam zaspala u 6 i cijelu noć gledala dokumentarce o postanku, vanzemaljcima, raznim analitičarima..i tako..metilda wrote:mativka wrote:I zbog tebe sam svratila:)metilda wrote:Teodore, samo ti piši. Ne mogu pronaći ni jedan suvisao razlog da te pratim. Samo ti podižem temu.
Molim te oostani i postavljaj teodoru svoja pitanja.
Zločestih, dobrih, visokih plavi, sivi mali..
Zar misliš da su stvoritelji toliko glupi pa će odgoditi reset ljudske vrste?
Ja sam kršćanin i smatram se dobrom pa sam ipak zainteresirana za ponuđeno..metilda wrote:Samo ti teodore piši. Garant će biti zainteresiranih za tvoju teoriju protiv Boga kršćana i židova.
mativka wrote:Ja sam kršćanin i smatram se dobrom pa sam ipak zainteresirana za ponuđeno..metilda wrote:Samo ti teodore piši. Garant će biti zainteresiranih za tvoju teoriju protiv Boga kršćana i židova.
Ja sam vanzemaljac i smatram se upućenijom od teodora.
2021-02-20
Čast mi je!metilda wrote:mativka wrote:Ja sam kršćanin i smatram se dobrom pa sam ipak zainteresirana za ponuđeno..metilda wrote:Samo ti teodore piši. Garant će biti zainteresiranih za tvoju teoriju protiv Boga kršćana i židova.
Ja sam vanzemaljac i smatram se upućenijom od teodora.
Kamo ide ovaj svijet?
Hvala!
Svijet će se smotati kao knjiga. Garant!
Reče im Isus: »Djeca se ovog svijeta žene i udaju. No oni koji se nađoše dostojni onog svijeta i uskrsnuća od mrtvih niti se žene niti udaju. Zaista, ni umrijeti više ne mogu: anđelima su jednaki i sinovi su Božji jer su sinovi uskrsnuća.«
2021-02-20
Il će netko zapaliti?metilda wrote:Hvala!
Nego šta! Bit će to dobra pljuga. Popušit' će oni koji nisu vanzemaljci kao ja! Pa še kak!mativka wrote:Il će netko zapaliti?metilda wrote:Hvala!
2021-02-20
E to si pogodila, ali ne na ono što ti misliš, e da!metilda wrote:teodor.francic wrote:Varaš se, nije protiv nego govori ISTINU, onu koju mnogi čekaju i o Bogu ali i recimo o Isusu Kristu, e da!metilda wrote:Samo ti teodore piši. Garant će biti zainteresiranih za tvoju teoriju protiv Boga kršćana i židova.
Spominješ se u Evanđelju teodore, e da!
2021-04-18
A što ja mislim? Da vidimo koje su tvoje supermoći i znaš li čitati misli! Seveda!
2021-02-20
metilda wrote:A što ja mislim? Da vidimo koje su tvoje supermoći i znaš li čitati misli! Seveda!
Malahija 3,23 | Evo da ću vam ja poslati Elija, *proroka, prije nego dođe dan GOSPODOV, dan velik i strašan. |
2021-04-18
teodor.francic wrote:metilda wrote:A što ja mislim? Da vidimo koje su tvoje supermoći i znaš li čitati misli! Seveda!
Malahija 3,23 Evo da ću vam ja poslati Elija, *proroka, prije nego dođe dan GOSPODOV, dan velik i strašan.
Prorok Ilija???? Reci da se zezaš
2021-02-20
Dakle, dobro je znati kakvo ti mišljenje imaš o sebi. No Malahija nije Evanđelje nego SZ. Ali kad već posežeš za SZ onda još bolji tekst. Koji nam pokazuje da smo SVI spomenuti u Bibliji. Svi do jednoga. Tekst se ne odnosi samo na Izrael i židove. Tekst govori o Isusovom univerzalnom činu spasenja cijelog čovječanstva. Naravno, poštujući slobodnu volju svakog ponaosob. U psalmima je još bolji tekst ali sad mi se ne lista.
Izaija 43
1 Oslobađanje Izraela
Sada ovako govori Jahve, koji te stvorio, Jakove,
koji te sazdao, Izraele:
»Ne boj se, jer ja sam te otkupio;
imenom sam te zazvao: ti si moj!
2 Kad preko vode prelaziš, s tobom sam;
ili preko rijeke, neće te preplaviti.
Pođeš li kroz vatru, nećeš izgorjeti,
plamen te opaliti neće.
3 Jer ja sam Jahve, Bog tvoj,
Svetac Izraelov, tvoj spasitelj.
Za otkupninu tvoju dajem Egipat,
mjesto tebe dajem Kuš i Šebu.
4 Jer dragocjen si u mojim očima,
vrijedan si i ja te ljubim.
Stog i dajem ljude za tebe,
i narode za život tvoj.
5 Ne boj se,
jer ja sam s tobom.
S istoka ću ti dovest’ potomstvo
i sabrat ću te sa zapada.
6 Reći ću sjeveru: ‘Daj mi ga!’
a jugu: ‘Ne zadržavaj ga!’
Sinove mi dovedi izdaleka,
i kćeri moje s kraja zemlje,
7 sve koji se mojim zovu imenom,
i koje sam na svoju slavu stvorio,
koje sam sazdao i načinio.«
- No u Evanđelju si spomenut na jedan specifičan način. Čitaj i naći ćeš. Pa še kak!
Izaija 43
1 Oslobađanje Izraela
koji te sazdao, Izraele:
plamen te opaliti neće.
i narode za život tvoj.
5 Ne boj se,
jer ja sam s tobom.
- No u Evanđelju si spomenut na jedan specifičan način. Čitaj i naći ćeš. Pa še kak!
2021-02-20
teodor.francic likes this post
Da, Isus je zbilja spasio cijelo čovječanstvo, ali velika većina ljudi to ne zna, ali znati će kada će saznati pravu ISTINU o postanku svih nas e da!metilda wrote:Dakle, dobro je znati kakvo ti mišljenje imaš o sebi. No Malahija nije Evanđelje nego SZ. Ali kad već posežeš za SZ onda još bolji tekst. Koji nam pokazuje da smo SVI spomenuti u Bibliji. Svi do jednoga. Tekst se ne odnosi samo na Izrael i židove. Tekst govori o Isusovom univerzalnom činu spasenja cijelog čovječanstva. Naravno, poštujući slobodnu volju svakog ponaosob. U psalmima je još bolji tekst ali sad mi se ne lista.
Izaija 43
1 Oslobađanje Izraela
koji te sazdao, Izraele:
plamen te opaliti neće.
i narode za život tvoj.
5 Ne boj se,
jer ja sam s tobom.
2021-04-18
A kaj, ti kao poznaješ Bibliju a ne znaš da ona govori o 3 Ilije, jel?metilda wrote:teodor.francic wrote:metilda wrote:A što ja mislim? Da vidimo koje su tvoje supermoći i znaš li čitati misli! Seveda!
Malahija 3,23 Evo da ću vam ja poslati Elija, *proroka, prije nego dođe dan GOSPODOV, dan velik i strašan.
Prorok Ilija???? Reci da se zezaš
Prvi je bio starozavjetni prorok.
Drugi je bio Ivan Krstitelj.
Treći će doći pred sam kraj našega svijeta kakvoga mi poznajemo, i dokazati će svima tko je pravi Bog, Stvoritelj i ljudi i svega u svemiru, e da!
2021-04-18
Page 2 of 38 • 1, 2, 3 ... 20 ... 38
Similar topics
» U hrvatskom društvu postoji odbojnost prema svemu hrvatskom
» Biden: Zaustavite RT, cenzurirajte fejs i twiter sve su to fejk njuz istina je ono što vam mi kažemo da je istina
» Ne postoji "problem" u Jajcu, postoji samo pokušaj otimačine imovine Islamske zajednice
» Istina i samo istina
» “Ne postoji evropski, francuski ili umjereni islam – postoji samo islam”
» Biden: Zaustavite RT, cenzurirajte fejs i twiter sve su to fejk njuz istina je ono što vam mi kažemo da je istina
» Ne postoji "problem" u Jajcu, postoji samo pokušaj otimačine imovine Islamske zajednice
» Istina i samo istina
» “Ne postoji evropski, francuski ili umjereni islam – postoji samo islam”
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Znanost
Page 2 of 38