Iznajmljuje stan samo katolicima-seks prije braka zabranjen-donijeti uvjerenje o sakramentima
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Iznajmljuje stan samo katolicima-seks prije braka zabranjen-donijeti uvjerenje o sakramentima
Hrvatice katolkinje se ne jebu prije braka. One su smjerne i zive na celibatu dok se ne udaju.dijagram wrote:Mi katolici smo zakon
Ostaju vjerne samo jednom muskarcu cijeli zivot
Kad se udaju, seksaju se iskljucivo u mrklome mraku da ne bi vidjele kitu jer to je grijeh.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Re: Iznajmljuje stan samo katolicima-seks prije braka zabranjen-donijeti uvjerenje o sakramentima
Da li ženska (katolkinja) udata za katolika,ukoliko dođe u taj stan smije muža oralno zadovoljavati?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
s ustima kojima ljubi djecu ? definitivno nejastreb wrote:Da li ženska (katolkinja) udata za katolika,ukoliko dođe u taj stan smije muža oralno zadovoljavati?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Mene samo zanima kako ona misli kontrolirati provođenje tog moralnog ponasanja.;-D
Eh, da. Ovi sto generaliziraju su gori od nje. Nadam se da ih nece biti puno na temi ;-)
Eh, da. Ovi sto generaliziraju su gori od nje. Nadam se da ih nece biti puno na temi ;-)
Ponekad i iznad zakona, ako se nas na to prisli, što bi reka Matan.dijagram wrote:Mi katolici smo zakon
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
dijagram wrote:Mi katolici smo zakon
Zato vi morate jebavati koze sto znaci da ste jako snalazljivi.
Imao sam jednu takvu slicnu bila u 30_tim propustila sve vlakove pa sam joj izgleda ja trebao biti zadnja stanica.No napravila je jednu kardinalnu gresku..veli mi ja sam hrvatica katolkinja i kod mene nema sexa prije braka..Reko sve je okej bejbi ali kako cu ja znati da ti imash pichku?
Kaze onako hladnokrvno mozes je vidjeti ali jebat necesh .Ja iz zajebancije ..moze li u shupak..ona ce moze koliko hocesh..Reko ajd bok stara sigurno ti je supak razvaljen ko trijumfalna kapija a ja nisam peder tak da..kujish nigdar je posle nisam videl u zivotu..A i zene su mi se bile zgadile jedno vrijeme dok me stres nije proshao..
Zahuktava se. B-)
a uvjerenje o djevičanstvu?
Da, meritorni dokazi ;-D
Hoce li Marcelus ovo uvrstiti u tjedni pregled hrvatske gluposti?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Kuščević dao POS-ov stan HDZ-ovu načelniku, a ovaj ga iznajmljuje turistima
» Hoće li ubuduće na vratima FFZG-a pisati ‘psima i katolicima ulaz zabranjen?
» Državni poticaji u stanogradnji : stan na Kili dobio u pola cijene, a sada ga iznajmljuje turistima
» Seka prije braka nista
» Suljo:'Nemam proslosti prije 2012.Sto je prije toga bilo?Sve mi je u magli.Sjecam se samo 'Oluje'x
» Hoće li ubuduće na vratima FFZG-a pisati ‘psima i katolicima ulaz zabranjen?
» Državni poticaji u stanogradnji : stan na Kili dobio u pola cijene, a sada ga iznajmljuje turistima
» Seka prije braka nista
» Suljo:'Nemam proslosti prije 2012.Sto je prije toga bilo?Sve mi je u magli.Sjecam se samo 'Oluje'x
Page 2 of 2