S I N
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: S I N
https://reflektor-magazin.com/vest/400/he-came-home
Ubeđen sam da je Ser Aleks otvorio flašu svog vina i na taj način proslavio povratak svog (fudbalskog) sina.
Ubeđen sam da je Ser Aleks otvorio flašu svog vina i na taj način proslavio povratak svog (fudbalskog) sina.
Guest- Guest
Bracala, baš si glup ka kurac...
Ovaj Pederko bi sam platija da je moga zaigrat za nekog od glavnih favorita za osvojiti LP: PSG, City, Bayern...
Ovako se mora zadovoljit sa klubom od kojeg je veći i u kojem će mu pusit kurac samo da bude malo deriste zadovoljno...
:D
Ovaj Pederko bi sam platija da je moga zaigrat za nekog od glavnih favorita za osvojiti LP: PSG, City, Bayern...
Ovako se mora zadovoljit sa klubom od kojeg je veći i u kojem će mu pusit kurac samo da bude malo deriste zadovoljno...
Guest- Guest
Moj otac inace zagrizeni Realovac. Otvoreno kaze da CRV nije u prvih deset reala.
A za portugal kaze da se jos nije u portugalu pojavio nit rodio veci od one crne bestije u dresu Benfice.
Najveci portugalski igrac je nosio i dres najveceg portugalskog kluba.
Usporedba Crne Mambe sa pederom je jednako kao da usporedjujes velicinu jednog Zoffa sa prevarama sa san sira
A za portugal kaze da se jos nije u portugalu pojavio nit rodio veci od one crne bestije u dresu Benfice.
Usporedba Crne Mambe sa pederom je jednako kao da usporedjujes velicinu jednog Zoffa sa prevarama sa san sira
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
FRANK wrote:
Guest- Guest
Znaci CRV7 je pobjegao u united iz cisto jednog razloga.
Zato jer je stakor odletio za parama u psg i bio par tjedana na svim naslovnicama a ovaj egoisticna pedercina nemoze to podnijeti.
Kao sto mu ni mama dolores nikad nece moci podnijeti da joj je sin usprkos svoj genijalnosti losiji igrac od stakora.
Ali stakor je ujedno i najveci igrac svih vremena.
Zato jer je stakor odletio za parama u psg i bio par tjedana na svim naslovnicama a ovaj egoisticna pedercina nemoze to podnijeti.
Kao sto mu ni mama dolores nikad nece moci podnijeti da joj je sin usprkos svoj genijalnosti losiji igrac od stakora.
Ali stakor je ujedno i najveci igrac svih vremena.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Nece nikad... Juventusov je projekat propao.fridrih-niche wrote:Cili zivot pati zbog Messija...
Boji se da Najveći ne digne LP sa Parizanima...
Panzer iz Munchena se priprema na totalnu dominaciju.
2015-09-13
Dovoljno sam pisao. Gledati vas je uvreda.
Odoh ca. Ja gospodja i dica setnja
Odoh ca. Ja gospodja i dica setnja
2015-09-13
Dobro, saznali smo šta o fudbalu misli jedan šofer autobusa-iako je za nas potpuno nebitno...
Guest- Guest
Kakva njegova kuća, o čemu ti baljezgaš? Daj si dvi triske i dođi malo sebi, ako je ikako moguće. Skoro je u gradskom rivalu završio.
To možeš za jednog Totti-a reći, a ne za ovog manekena...
Guest- Guest
Andreas Goldberger wrote:Kakva njegova kuća, o čemu ti baljezgaš? Daj si dvi triske i dođi malo sebi, ako je ikako moguće. Skoro je u gradskom rivalu završio.
Po čemu je završio u gradskom rivalu? Po natpisima u tabloidima?
Još prošle godine se pisalo o povratku u United i da je to gotova stvar, pa su se nadovezala lupetanja o povratku u loreal, p$g i $hitty...
Guest- Guest
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 5