S I N
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
S I N
Nakon godina lutanja, najveći ikada se vratio tamo gde je postao najbolji. A simbioza najvećeg kluba na svetu i najveć svoh vremena samo dobro može da donese…
Guest- Guest
Re: S I N
Odličan PR potez(masinerija zna) najveceg gay nogonetasa.
Vratio se na mjesto afirmacije kako je i obecao za razliku od stakora iz rosarija koji je pokazao da je samo plaćenik
Vratio se na mjesto afirmacije kako je i obecao za razliku od stakora iz rosarija koji je pokazao da je samo plaćenik
Guest- Guest
Giorgio wrote:Vratio se na mjesto afirmacije kako je i obecao za razliku od stakora iz rosarija koji je pokazao da je samo plaćenik
Guest- Guest
fridrih-niche wrote:Vratila se Sprdnajtedu jer ga niko drugi nije tija...
;)
Tako si glup da to boli…
Guest- Guest
Nema veze, navikli smo se...Princ od Čaira wrote:fridrih-niche wrote:Vratila se Sprdnajtedu jer ga niko drugi nije tija...
;)
Tako sam glup da to boli…
<3
Guest- Guest
Princ od Čaira wrote:Teško da postoji jadnija i jalnija osoba na svetu od niškog glupandera…
Guest- Guest
E koj glupanderu, koliko si glup. Ja jalan? Pa nema lepšeg dana za simpatizera Uniteda od ovog. Kako si glup, bog te jebo. Ja bih se ubio da sam na tvom mestu…
Guest- Guest
Pederko je školski primjer snowflakea...
Svi ga tribaju tetosit i mazit, inače će bit malo deriste...
:D
Neka njega u Junajtidu...
Nakon šta je unistava najveće talijanske lopovcine, sad nek uništava i engleski smrdljivi klub iz Manchestera...
<3
Nakon šta je unistava najveće talijanske lopovcine, sad nek uništava i engleski smrdljivi klub iz Manchestera...
<3
Guest- Guest
u đubretarima jedva dohvatio LP, a s čmarnajtedom ako bude sreće (jedno 20 penala) možda se kvalificira za EL
End- Posts : 21177
2015-08-25
fridrih-niche wrote:Pederko je školski primjer snowflakea...
<3
Ala smiri se ...sto kazes kako je parazit od barcelone napravio pustopoljinu
Guest- Guest
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 5