U Australiji pobili psice da volonteri ne sire koronu
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: U Australiji pobili psice da volonteri ne sire koronu
O itekako pripadaš ovima i to svim svojim srcem. Nemoj sada napuštati brod koji tone kao štakor, otkako ja pišem ovdje a i ranije upozoravali smo vas gdje vaša politika vodi i gdje će to završiti ali ne, vi ste bili najpametniji u svemu od peder brakova pa do zaštite okoliša....i razorili ste civilizaciju. To što ti sad okrećeš leđa i praviš se grbav da nisi bio dio tog i takvog sustava možeš objesiti mačku o rep i zavaravati samog sebe, ovdje većinu ipak nećeš moći zavarati.red wolf wrote:Ja ne pripadam Vama ljudima...Vaše opačine i smrad su došle do svog vrhunca...I sad ćete platiti za to...Šandor Winnetou wrote:Alo, ovo tvoji ljevičari rade, ti isti kojima i sam pripadaš.red wolf wrote:Vaš svijet se privodi kraju...Bit će to gadno iskustvo za ljudsku vrstu...
Ali nisi meni...Ja između tvoje vrste i žohara ne pravim razlike. Razumiješ li ti mene?Šandor Winnetou wrote:O itekako pripadaš ovima i to svim svojim srcem. Nemoj sada napuštati brod koji tone kao štakor, otkako ja pišem ovdje a i ranije upozoravali smo vas gdje vaša politika vodi i gdje će to završiti ali ne, vi ste bili najpametniji u svemu od peder brakova pa do zaštite okoliša....i razorili ste civilizaciju. To što ti sad okrećeš leđa i praviš se grbav da nisi bio dio tog i takvog sustava možeš objesiti mačku o rep i zavaravati samog sebe, ovdje većinu ipak nećeš moći zavarati.red wolf wrote:Ja ne pripadam Vama ljudima...Vaše opačine i smrad su došle do svog vrhunca...I sad ćete platiti za to...Šandor Winnetou wrote:Alo, ovo tvoji ljevičari rade, ti isti kojima i sam pripadaš.red wolf wrote:Vaš svijet se privodi kraju...Bit će to gadno iskustvo za ljudsku vrstu...
red wolf-
2016-02-10
Pa ovi ljevičari iz AuSStralije ne prave razliku između žohara i pasa...jako ste slični.red wolf wrote:Ali nisi meni...Ja između tvoje vrste i žohara ne pravim razlike. Razumiješ li ti mene?Šandor Winnetou wrote:O itekako pripadaš ovima i to svim svojim srcem. Nemoj sada napuštati brod koji tone kao štakor, otkako ja pišem ovdje a i ranije upozoravali smo vas gdje vaša politika vodi i gdje će to završiti ali ne, vi ste bili najpametniji u svemu od peder brakova pa do zaštite okoliša....i razorili ste civilizaciju. To što ti sad okrećeš leđa i praviš se grbav da nisi bio dio tog i takvog sustava možeš objesiti mačku o rep i zavaravati samog sebe, ovdje većinu ipak nećeš moći zavarati.red wolf wrote:Ja ne pripadam Vama ljudima...Vaše opačine i smrad su došle do svog vrhunca...I sad ćete platiti za to...Šandor Winnetou wrote:Alo, ovo tvoji ljevičari rade, ti isti kojima i sam pripadaš.red wolf wrote:Vaš svijet se privodi kraju...Bit će to gadno iskustvo za ljudsku vrstu...
Noor and Šandor Winnetou like this post
To je tvoja vrsta...Ne moja...mutava baštarda wrote:Pa ovi ljevičari iz AuSStralije ne prave razliku između žohara i pasa...jako ste slični.red wolf wrote:Ali nisi meni...Ja između tvoje vrste i žohara ne pravim razlike. Razumiješ li ti mene?Šandor Winnetou wrote:O itekako pripadaš ovima i to svim svojim srcem. Nemoj sada napuštati brod koji tone kao štakor, otkako ja pišem ovdje a i ranije upozoravali smo vas gdje vaša politika vodi i gdje će to završiti ali ne, vi ste bili najpametniji u svemu od peder brakova pa do zaštite okoliša....i razorili ste civilizaciju. To što ti sad okrećeš leđa i praviš se grbav da nisi bio dio tog i takvog sustava možeš objesiti mačku o rep i zavaravati samog sebe, ovdje većinu ipak nećeš moći zavarati.red wolf wrote:Ja ne pripadam Vama ljudima...Vaše opačine i smrad su došle do svog vrhunca...I sad ćete platiti za to...Šandor Winnetou wrote:Alo, ovo tvoji ljevičari rade, ti isti kojima i sam pripadaš.red wolf wrote:Vaš svijet se privodi kraju...Bit će to gadno iskustvo za ljudsku vrstu...
red wolf-
2016-02-10
Snimio sam ih ja da su pajseri prikriveni. Sve kao neka stroga pravila, nisu to ni fasisti, vec bolidi opaljeni u vugla. Vratiti Aboridzanima zemlju a ove nazad u zatvore, odakle su i dosli.
Serbinho-3- Posts : 27662
2014-08-25
Koje si ti pasmine?red wolf wrote:To je tvoja vrsta...Ne moja...mutava baštarda wrote:Pa ovi ljevičari iz AuSStralije ne prave razliku između žohara i pasa...jako ste slični.red wolf wrote:Ali nisi meni...Ja između tvoje vrste i žohara ne pravim razlike. Razumiješ li ti mene?Šandor Winnetou wrote:O itekako pripadaš ovima i to svim svojim srcem. Nemoj sada napuštati brod koji tone kao štakor, otkako ja pišem ovdje a i ranije upozoravali smo vas gdje vaša politika vodi i gdje će to završiti ali ne, vi ste bili najpametniji u svemu od peder brakova pa do zaštite okoliša....i razorili ste civilizaciju. To što ti sad okrećeš leđa i praviš se grbav da nisi bio dio tog i takvog sustava možeš objesiti mačku o rep i zavaravati samog sebe, ovdje većinu ipak nećeš moći zavarati.red wolf wrote:Ja ne pripadam Vama ljudima...Vaše opačine i smrad su došle do svog vrhunca...I sad ćete platiti za to...Šandor Winnetou wrote:Alo, ovo tvoji ljevičari rade, ti isti kojima i sam pripadaš.red wolf wrote:Vaš svijet se privodi kraju...Bit će to gadno iskustvo za ljudsku vrstu...
Moraš prestati razmišljati ljudski.mutava baštarda wrote:Koje si ti pasmine?red wolf wrote:To je tvoja vrsta...Ne moja...mutava baštarda wrote:Pa ovi ljevičari iz AuSStralije ne prave razliku između žohara i pasa...jako ste slični.red wolf wrote:Ali nisi meni...Ja između tvoje vrste i žohara ne pravim razlike. Razumiješ li ti mene?Šandor Winnetou wrote:O itekako pripadaš ovima i to svim svojim srcem. Nemoj sada napuštati brod koji tone kao štakor, otkako ja pišem ovdje a i ranije upozoravali smo vas gdje vaša politika vodi i gdje će to završiti ali ne, vi ste bili najpametniji u svemu od peder brakova pa do zaštite okoliša....i razorili ste civilizaciju. To što ti sad okrećeš leđa i praviš se grbav da nisi bio dio tog i takvog sustava možeš objesiti mačku o rep i zavaravati samog sebe, ovdje većinu ipak nećeš moći zavarati.red wolf wrote:Ja ne pripadam Vama ljudima...Vaše opačine i smrad su došle do svog vrhunca...I sad ćete platiti za to...Šandor Winnetou wrote:Alo, ovo tvoji ljevičari rade, ti isti kojima i sam pripadaš.red wolf wrote:Vaš svijet se privodi kraju...Bit će to gadno iskustvo za ljudsku vrstu...
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Moraš prestati razmišljati ljudski.mutava baštarda wrote:Koje si ti pasmine?red wolf wrote:To je tvoja vrsta...Ne moja...mutava baštarda wrote:Pa ovi ljevičari iz AuSStralije ne prave razliku između žohara i pasa...jako ste slični.red wolf wrote:Ali nisi meni...Ja između tvoje vrste i žohara ne pravim razlike. Razumiješ li ti mene?Šandor Winnetou wrote:O itekako pripadaš ovima i to svim svojim srcem. Nemoj sada napuštati brod koji tone kao štakor, otkako ja pišem ovdje a i ranije upozoravali smo vas gdje vaša politika vodi i gdje će to završiti ali ne, vi ste bili najpametniji u svemu od peder brakova pa do zaštite okoliša....i razorili ste civilizaciju. To što ti sad okrećeš leđa i praviš se grbav da nisi bio dio tog i takvog sustava možeš objesiti mačku o rep i zavaravati samog sebe, ovdje većinu ipak nećeš moći zavarati.red wolf wrote:Ja ne pripadam Vama ljudima...Vaše opačine i smrad su došle do svog vrhunca...I sad ćete platiti za to...Šandor Winnetou wrote:Alo, ovo tvoji ljevičari rade, ti isti kojima i sam pripadaš.red wolf wrote:Vaš svijet se privodi kraju...Bit će to gadno iskustvo za ljudsku vrstu...
ti si već davno prestao razmišljati ljudski, više razmišljaš kao majmun, ako uopće ikad razmišljaš
opet ovaj luđak red wolf kao luđak ero samo druga vrsta.
prošle godine ponavljam opet, došla korona u kinu, on se naslađiva "vaš svijet odlazi kraju hahahaha". .došla korona u RH, a onda ja očekiva, sada će luđak doći na svoje, sada će se naslađivati, sve ide kraju a vidiš red wolfa
#ostanidoma
#budiodgovoran
#slušajHDZstožer
#slušajstruku
#alemka_ markotić_heroj_vili_beroš_heroj
ja gledam koji kurac, ono kao i većina drugih ljevičara koji su glumili da su "alternativa, opozicija, antifašisti, za slobode - postali najveći fašisti, pičkice koji se kriju iza totalitarne države makar totalitarnu državu provodila neka demokršćanska stranka..
i naravno kada se vidilo mjesec dva da ova korona nije toliko opasana, onda se vratio dalje svojim luđačkim izjavama
prošle godine ponavljam opet, došla korona u kinu, on se naslađiva "vaš svijet odlazi kraju hahahaha". .došla korona u RH, a onda ja očekiva, sada će luđak doći na svoje, sada će se naslađivati, sve ide kraju a vidiš red wolfa
#ostanidoma
#budiodgovoran
#slušajHDZstožer
#slušajstruku
#alemka_ markotić_heroj_vili_beroš_heroj
ja gledam koji kurac, ono kao i većina drugih ljevičara koji su glumili da su "alternativa, opozicija, antifašisti, za slobode - postali najveći fašisti, pičkice koji se kriju iza totalitarne države makar totalitarnu državu provodila neka demokršćanska stranka..
i naravno kada se vidilo mjesec dva da ova korona nije toliko opasana, onda se vratio dalje svojim luđačkim izjavama
Užas.Šandor Winnetou wrote:Ludilo , kad sam ja bio tamo zeleni su tarupali svakoga tko bi i u svojoj šumi skinio trulo stablo jer je to eto kao sklonište i dom rijertkim paucima, crvima, babama-žabama, kurcima palcima a sad ni glasa, otišli su u MP3kaya wrote:Što očekivati od potomaka kriminalaca koje europa nije htjela ni u zatvoru da smrde.
Ništa. Ovo.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Dobro svemiracred wolf wrote:Vaš svijet se privodi kraju...Bit će to gadno iskustvo za ljudsku vrstu...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
sprovođenja propagande, Australski režim se bavi vrlo bizarnim stvarima, kako bi što više pojačali paniku među stanovništvom i stvorili nova opravdanja za lockdowne. Tako su počeli tražiti COVID u kanalizacijskim fekalijama. Pokrenuli su veliki program nadziranja kanalizacija (Sewage survaillance program) i kako se čini, sada će na tjednoj bazi testirati ljudske fekalije na trenutno 80 lokacija a broj lokacija će se povećavati. Pogledajte doktora koji entuzijastično iznosi ove podatke.
I što mislite koji je dosad bio rezultat ovakvog testiranja? Sasvim očekivano, pronašli su „vrlo visoke“ razine Covida u kanalizaciji i to im je dalo opravdanje da u strogi lockdown stave čak i one gradove u kojima nije otkriven niti jedan slučaj Covida regularnim testovima. Primjer je regija Hunter-Newcastle koja je odmah stavljena u lockdown nakon testiranja kanalizacije, iako dotad nije bilo nijednog poznatog slučaja.
I što mislite koji je dosad bio rezultat ovakvog testiranja? Sasvim očekivano, pronašli su „vrlo visoke“ razine Covida u kanalizaciji i to im je dalo opravdanje da u strogi lockdown stave čak i one gradove u kojima nije otkriven niti jedan slučaj Covida regularnim testovima. Primjer je regija Hunter-Newcastle koja je odmah stavljena u lockdown nakon testiranja kanalizacije, iako dotad nije bilo nijednog poznatog slučaja.
Tražili ste, gledajte...
ma mi smo progresivni
2014-04-19
O čemu ovaj priča?prckov wrote:ma mi smo progresivni
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» klinci u politički korektnoj australiji pobili 14 klokana, bez razloga
» Emigranti i "volonteri" uspostavljaju kontrolne punktove u Grčkoj
» Most : Načelnici naselja s manje od 5000 stanovnika trebali bi biti volonteri
» on bi iz mase uzviknuo: “Šta kažu?!”, zatim bi razdragani volonteri uglas uzviknuli: “Bit će predsjednica!
» MIGRANTI KRENULI PEŠKE KA HRVATSKOJ: Prati ih policija, a među njima su i strani volonteri
» Emigranti i "volonteri" uspostavljaju kontrolne punktove u Grčkoj
» Most : Načelnici naselja s manje od 5000 stanovnika trebali bi biti volonteri
» on bi iz mase uzviknuo: “Šta kažu?!”, zatim bi razdragani volonteri uglas uzviknuli: “Bit će predsjednica!
» MIGRANTI KRENULI PEŠKE KA HRVATSKOJ: Prati ih policija, a među njima su i strani volonteri
Page 2 of 2