Emigranti i "volonteri" uspostavljaju kontrolne punktove u Grčkoj
Page 1 of 1
Re: Emigranti i "volonteri" uspostavljaju kontrolne punktove u Grčkoj
Emigranti kontroliraju granice EU, sprdacina od unije, kurac od clanica.
omni-
2014-04-12
Navodno vrijest od par tjedana, "volonteri" su bili par njemaca, nizozemac, norvežan i čehinja, navodno ih je policija uhapsila a cestu otvorila. Kažem navodno jer je to netko napisao na FB.
Last edited by dawson on 20/4/2016, 08:34; edited 2 times in total (Reason for editing : 123123)
catabbath-
2015-08-22
namazalo socijaliste grke....
mislim OK je što su arapi namazali njemce.. ali zašto grke? grci su pobjednici iz oba svjetska rata, pravoslavci su (nisu katolici/protestanti) + grci su socijalisti nisu neoliberali kao njemci.. i opet ih arapi pleskaju
mislim OK je što su arapi namazali njemce.. ali zašto grke? grci su pobjednici iz oba svjetska rata, pravoslavci su (nisu katolici/protestanti) + grci su socijalisti nisu neoliberali kao njemci.. i opet ih arapi pleskaju
Guest- Guest
Crnomanjasti pacofi najebali.preko_vode_do_slobode wrote:namazalo socijaliste grke....
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
gargamel0101 wrote:Crnomanjasti pacofi najebali.preko_vode_do_slobode wrote:namazalo socijaliste grke....
ali pazi logike naših forumskih marksista
dakle.. pravoslavlje jače od katoličanstva jače od protestantizma ..
pravoslavlje>katoličanstvo>protestantizam..
socijalizam>neoliberalizam
pobjednici u WW1/WW2 >gubitnici u WW2/WW1..
Grčka>Njemačka
po svim kriterijima Grci bi trebali rasturati, a ovi njih rasturili ;/
Guest- Guest
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:601616-VIDEO-Pozar-u-izbeglickom-kampu-u-Grckoj
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
gargamel0101 wrote:Crnomanjasti pacofi najebali.preko_vode_do_slobode wrote:namazalo socijaliste grke....
Guest- Guest
kako volontiraju? pruzaju besplatne sexualne usluge arapima i crncima ?
Clone Stormtrooper-
2016-02-19
Similar topics
» Slovenci uvode policijske punktove kraj granice s Hrvatskom
» U Australiji pobili psice da volonteri ne sire koronu
» Most : Načelnici naselja s manje od 5000 stanovnika trebali bi biti volonteri
» on bi iz mase uzviknuo: “Šta kažu?!”, zatim bi razdragani volonteri uglas uzviknuli: “Bit će predsjednica!
» MIGRANTI KRENULI PEŠKE KA HRVATSKOJ: Prati ih policija, a među njima su i strani volonteri
» U Australiji pobili psice da volonteri ne sire koronu
» Most : Načelnici naselja s manje od 5000 stanovnika trebali bi biti volonteri
» on bi iz mase uzviknuo: “Šta kažu?!”, zatim bi razdragani volonteri uglas uzviknuli: “Bit će predsjednica!
» MIGRANTI KRENULI PEŠKE KA HRVATSKOJ: Prati ih policija, a među njima su i strani volonteri
Page 1 of 1