Obilježen Dan sjećanja na žrtve totalitarnih režima: ‘Macelj je jedno od najvećih stratišta...‘
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Obilježen Dan sjećanja na žrtve totalitarnih režima: ‘Macelj je jedno od najvećih stratišta...‘
Ustase su ponos hrvatskog naroda.
Hvala ti boze sto mi je jedan did bio ustasa a drugi wermachtov vojnik
Hvala ti boze sto mi je jedan did bio ustasa a drugi wermachtov vojnik
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Re: Obilježen Dan sjećanja na žrtve totalitarnih režima: ‘Macelj je jedno od najvećih stratišta...‘
tehnički on i ustaše su je dobile nakon što ju je HSS odbio... Za prvu zamjenu nije imao loš rezultat na reliju zagreb-vatikan '45.FRANK wrote:Pusi kurac. Jedini grijeh Poglavnika Ante Pavelica je taj sto je stvorio hrvatsku drzavu. Vjecna slava poglavniku od hrvata.zganci_i_jetrica wrote:Nema sumnje o tome da su jedan (veći?) dio ustaša bili domoljubivi Hrvati koji su imali dobre namjere za uspostavu slobodne i neovisne hrvatske države. Međutim, za vođu su izabrali državotvorno nesposobnog potrčka, a za gazdu šizofreničnog molera sa izrazito autodestruktivnim sklonostima. Takve pacerske greške evolucija uvijek skupo naplaćuje, a osobito jer je dobro poznato da je 'dobrim namjerama popločen put do pakla' Stoga su ustaše sramota hrvatskog naroda.FRANK wrote:Vjecna slava hrabroj hrvatskoj ustaskoj vojsci .
Pocivajte u miru Bozijemu hrvatske ustase.
Moj did Pere je bio casnik slavne ustaske vojske.
Ustase su hrvatski ponos
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Dan sjećanja na Stjepana Radića i lipanjske žrtve
» dan sjećanja na žrtve i junaštvo židovskog naroda....
» biljezim jedno prijetilo hedlu i jedno zaposlilo rimac te jedno uteklo , mastiljavom olovkom u koju pljunuh
» Sebastian Kurz : Jako nam je žao što smo kao stranka podržali prijedlog Zelenih komunista s kojima smo u koaliciji na vlasti da austrijski parlament zabrani Hrvatskoj da komemoira žrtve titoističkog režima na BLEJBURGU
» Petir: Protiv sam totalitarnih opcija a neki s desnice nisu jasni po pitanju bošnjačke uzurpacije u BiH
» dan sjećanja na žrtve i junaštvo židovskog naroda....
» biljezim jedno prijetilo hedlu i jedno zaposlilo rimac te jedno uteklo , mastiljavom olovkom u koju pljunuh
» Sebastian Kurz : Jako nam je žao što smo kao stranka podržali prijedlog Zelenih komunista s kojima smo u koaliciji na vlasti da austrijski parlament zabrani Hrvatskoj da komemoira žrtve titoističkog režima na BLEJBURGU
» Petir: Protiv sam totalitarnih opcija a neki s desnice nisu jasni po pitanju bošnjačke uzurpacije u BiH
Page 2 of 2