''Amerika više nije svjetski policajac. Ono što slijedi bit će puno gore''
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: ''Amerika više nije svjetski policajac. Ono što slijedi bit će puno gore''
di su pare? Pa dio kod karzaija, dio kod ghanija, dio kod svih ostalih državnih službenika. Vojska za čije su se opremanje trošile milijarde nije dobivala plaće mjesecima, često ni hranu, jer se sve pokralo. A oružje koje su dobili od amera su prodali talibanima.
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
To su niži leveli. Zamisli što su oni na višim levelima,što su donosili novac radili.marcellus wrote:di su pare? Pa dio kod karzaija, dio kod ghanija, dio kod svih ostalih državnih službenika. Vojska za čije su se opremanje trošile milijarde nije dobivala plaće mjesecima, često ni hranu, jer se sve pokralo. A oružje koje su dobili od amera su prodali talibanima.
Za deset posto iznosa mogli su svakom muškom plaćati 4 kurve i da svaki dan pjevaju američku himnu.
da, istina...ne znam zasto pilot nije pogledao u retrovizore i sišao dolje mladice lijepo zamoliti da se skinu s eroplanamutava baštarda wrote:Sada đihadi Perica sije žuč.red wolf wrote:Amerika više nije svjetski policajac. Ono što slijedi bit će puno gore
Osnivači SAD-a su donijeli "luč" slobode svijetu...
Način na koji su bježali iz te zemlje dok su im afganistanski mladići padali s krila zrakoplova kaže da ih Afganistanu vole manje od talibana.
oni bi sigurno sišli...ma garant
Kako ih sada nema po krilima? Nema ih zato što se ne bježi u panici, nego koliko toliko organizirano. One slike će ući u povijest i nitko neće pitati zašto pilot nije stao, nego od koga su tako panično bježali... A bježali su od pastira...Noor wrote:da, istina...ne znam zasto pilot nije pogledao u retrovizore i sišao dolje mladice lijepo zamoliti da se skinu s eroplanamutava baštarda wrote:Sada đihadi Perica sije žuč.red wolf wrote:Amerika više nije svjetski policajac. Ono što slijedi bit će puno gore
Način na koji su bježali iz te zemlje dok su im afganistanski mladići padali s krila zrakoplova kaže da ih Afganistanu vole manje od talibana.
ne znam sta su mislili kad su se hvatali za avion
cak i da su se odrzali ti avioni lete na visinama od oko 9000 metara sa brzinom od od 850-900 km/h, a temparatura na toj visini je u po ljeta od - 40 do -50 C
cak i da su se odrzali ti avioni lete na visinama od oko 9000 metara sa brzinom od od 850-900 km/h, a temparatura na toj visini je u po ljeta od - 40 do -50 C
2014-04-19
Noor likes this post
još jedan kraj kapitalizma i amerike-
svaki dan novi kraj
Panicno bjezali od pastira, a pilot im reko...okacite se za trap i stavite kape da vas ne uvati promajamutava baštarda wrote:Kako ih sada nema po krilima? Nema ih zato što se ne bježi u panici, nego koliko toliko organizirano. One slike će ući u povijest i nitko neće pitati zašto pilot nije stao, nego od koga su tako panično bježali... A bježali su od pastira...Noor wrote:da, istina...ne znam zasto pilot nije pogledao u retrovizore i sišao dolje mladice lijepo zamoliti da se skinu s eroplanamutava baštarda wrote:Sada đihadi Perica sije žuč.red wolf wrote:Amerika više nije svjetski policajac. Ono što slijedi bit će puno gore
I sad on kriv sto se duze od 15 sec nisu uspjeli drzati
inace nekim cudom se slazem sa ezekom
mislim da ce se uskoro stvari jako zakomplicirat
2014-04-19
prckov wrote:inace nekim cudom se slazem sa ezekom
Smanjivanje američkog intervencionizma može samo pojednostaviti stvari.
Kompliciranje je njihova strategija po kojoj operiraju po svijetu.
Gdje god Ameri vojno interveniraju, oni stanje toliko zamute da rješenje izgleda nemoguće.
To čine sa itekako dobrim razlozima.
U takvim uvjetima najbolje zarađuju.
Gdje vlada red i mir, tamo nema za njih love.
crvenkasti-
2014-04-17
kad macke nema misevi kolko vodecrvenkasti wrote:prckov wrote:inace nekim cudom se slazem sa ezekom
Smanjivanje američkog intervencionizma može samo pojednostaviti stvari.
Kompliciranje je njihova strategija po kojoj operiraju po svijetu.
Gdje god Ameri vojno interveniraju, oni stanje toliko zamute da rješenje izgleda nemoguće.
To čine sa itekako dobrim razlozima.
U takvim uvjetima najbolje zarađuju.
Gdje vlada red i mir, tamo nema za njih love.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Baldasar:'Milanović mi nije rekao da sam ustaša,rekao mi je nešto puno gore'
» Slobdna Dalmacija : Amerika apsolutno više nije pouzdan vojni partner RH
» Ni Erdoganu vise ne vjeruje carsija samo Amerika!Ako padne Amerika pada i BiH
» Plenković se sve više oslanja na MOST?Je li mu uopće HDZ više važan?Vrije nezadovoljstvo u HDZ-u na nivou županija,MOST im vrbuje ljude a Plenkovića to puno ne tangira
» Rassmussen poziva SAD-e na bude svjetski policajac te da napadne Rusiju, Kinu, Iran, Siriju...
» Slobdna Dalmacija : Amerika apsolutno više nije pouzdan vojni partner RH
» Ni Erdoganu vise ne vjeruje carsija samo Amerika!Ako padne Amerika pada i BiH
» Plenković se sve više oslanja na MOST?Je li mu uopće HDZ više važan?Vrije nezadovoljstvo u HDZ-u na nivou županija,MOST im vrbuje ljude a Plenkovića to puno ne tangira
» Rassmussen poziva SAD-e na bude svjetski policajac te da napadne Rusiju, Kinu, Iran, Siriju...
Page 2 of 2