Ni Erdoganu vise ne vjeruje carsija samo Amerika!Ako padne Amerika pada i BiH
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Ni Erdoganu vise ne vjeruje carsija samo Amerika!Ako padne Amerika pada i BiH
https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/113247/zijad_becirovic_bez_dlake_na_jeziku_ako_padne_amerika_pade_i_bosna_i_hercegovina_amerika_nece.html
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Ni Erdoganu vise ne vjeruje carsija samo Amerika!Ako padne Amerika pada i BiH
Zato pozdravljamo slabljenje SAd-a i njihovog interesa ili utjecaja u regiji.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: Ni Erdoganu vise ne vjeruje carsija samo Amerika!Ako padne Amerika pada i BiH
Boli erdogana kiki za bosnu..njegov jedini cilj je odrzanje u fotelji...tko mu to omoguci njegov je..erdogan se na koncu pokazao kao islamist laznjak..on je u stvari samo najobicniji diktator koji je nekim cudom predsjednik turske a isto bi se ponasao da je predsjednik filipina..tahita..perua...islam mu je samo pokrice da na svoju stranu pridobije radikalnije islamiste koji bi mu cuvali fotelju..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Erdo je bolji jaran sa Vucicem nego sa Bakirom i kompanijom u Sarajevu.vuksadinare wrote:Boli erdogana kiki za bosnu..njegov jedini cilj je odrzanje u fotelji...tko mu to omoguci njegov je..erdogan se na koncu pokazao kao islamist laznjak..on je u stvari samo najobicniji diktator koji je nekim cudom predsjednik turske a isto bi se ponasao da je predsjednik filipina..tahita..perua...islam mu je samo pokrice da na svoju stranu pridobije radikalnije islamiste koji bi mu cuvali fotelju..
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Pa totalno istina, Bosna ovisi o poretku koji trenutno uspostavlja Amerika
Slabljenje tog poretka znači i slabljenje BiH.
Novi rat u BiH je moguć u slučaju neke velike geopolitičke krize.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
kojem poretkuHektorović wrote:Pa totalno istina, Bosna ovisi o poretku koji trenutno uspostavlja Amerika
globalizmu
pa tramp je suverenist
mislis da ce bih u EU rascjepkana
mislis da je to interes iza koje stoji ideja eu
pa eu ti neda mijenjat nista u bosni, da su htjeli vec bi nesto ucinili u pogledu neravnopravnosti hrvata a dogada se u njihovom dvoristu
boli kurac trampa on nova zarista nece stvarat niti izazivat ratove
kako je zateko tako drzi, ako se nesto promjene zauzet ce drugaciji stav
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
vec si u kriziHektorović wrote:Pa totalno istina, Bosna ovisi o poretku koji trenutno uspostavlja Amerika
2014-04-19
Truli americki provizoriji i protektorati....zaostali iz vremena njijove globalne hegemonije..
2015-08-06
bih je kandidat za euepikur37 wrote:Truli americki provizoriji i protektorati....zaostali iz vremena njijove globalne hegemonije..
jel eu za podjelu
pusti suplju
2014-04-19
prckov wrote:bih je kandidat za euepikur37 wrote:Truli americki provizoriji i protektorati....zaostali iz vremena njijove globalne hegemonije..
jel eu za podjelu
pusti suplju
Svi europski prijedlozi za beha su bili boljjnod americkog, na kraju je alija na nagovor amera odustao od federalizacije i tako je zapoceo rat.
2015-08-06
nije amera nego zemljanaepikur37 wrote:prckov wrote:bih je kandidat za euepikur37 wrote:Truli americki provizoriji i protektorati....zaostali iz vremena njijove globalne hegemonije..
jel eu za podjelu
pusti suplju
Svi europski prijedlozi za beha su bili boljjnod americkog, na kraju je alija na nagovor amera odustao od federalizacije i tako je zapoceo rat.
ko je tad vlado amerikom
evo pomocu ti glo….glo...glob
2014-04-19
drugo pitanjeprckov wrote:nije amera nego zemljanaepikur37 wrote:prckov wrote:bih je kandidat za euepikur37 wrote:Truli americki provizoriji i protektorati....zaostali iz vremena njijove globalne hegemonije..
jel eu za podjelu
pusti suplju
ko je tad vlado amerikom
evo pomocu ti glo….glo...glob
s kime je tramp imo I jos uvjek ima probleme u samoj americi (osim lijevih medija)
sa glo...glob..
2014-04-19
nebitne bosanske vukojebine
te nebitne vukojebine bi mogle tebi direktno zagorcat zivotAssadNaPodmornici wrote:nebitne bosanske vukojebine
pa ti vidi
2014-04-19
pa već jesu, donjeli su takvu razinu korupcije , i nepotizma da to nije normalno.. nema dana da u novinama se ne pojavi neki I2b uhvaćen u korupciji sa državnim parama
ma daAssadNaPodmornici wrote:pa već jesu, donjeli su takvu razinu korupcije , i nepotizma da to nije normalno.. nema dana da u novinama se ne pojavi neki I2b uhvaćen u korupciji sa državnim parama
imo sam posla sa tim korumpiranim
cudo ni jednog iz bih nisam sreo da mi kao zemi bar stvar rijesi pravedno
ne preko veze nego po pravilniku posla I zakonu
tako nemoj mi srat o tome, tamo di se bere lova I dijeli med tamo su I medvjedi, bez obzira bili mrki ili grizli
ali to je druga prica I da je vlast zaista hoce rjesit nasli bi nacina
ovo sto ti ja govorim je zajebanije
2014-04-19
Odjeb je lansiran
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/shanahan-sad-iskljucuje-tursku-iz-programa-f-35
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/shanahan-sad-iskljucuje-tursku-iz-programa-f-35
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
prckov wrote:ma daAssadNaPodmornici wrote:pa već jesu, donjeli su takvu razinu korupcije , i nepotizma da to nije normalno.. nema dana da u novinama se ne pojavi neki I2b uhvaćen u korupciji sa državnim parama
tako nemoj mi srat o tome, tamo di se bere lova I dijeli med tamo su I medvjedi, bez obzira bili mrki ili grizli
Njah yoda pati od tipicno hrvatskog malogradjanskog kompleksa....krivi su drugi, kmek prokleti bosanci
2015-08-06
a da su te dosle jadnici koji ciste njihova govna za njima onda bi bili glupi bosanci I sprdacinaepikur37 wrote:prckov wrote:ma daAssadNaPodmornici wrote:pa već jesu, donjeli su takvu razinu korupcije , i nepotizma da to nije normalno.. nema dana da u novinama se ne pojavi neki I2b uhvaćen u korupciji sa državnim parama
Njah yoda pati od tipicno hrvatskog malogradjanskog kompleksa....krivi su drugi, kmek prokleti bosanci
to je taj sklop
ako nisi kriv onda si jado I blento
2014-04-19
ne patim ja, i2bovci i vaši bosnaci i moji vlaji, cijelu državu su razjebali..kada god u novinama nekog HDZovca uhvate za korupciju ili je hercegovac ili vlaj.. 90%.. sve prožeto korupcijom radi mojih i tvojih. ne čisti nitko govna za njima osim njihove rodbine-, najviše su najebali drugi I2bovci koji nisu dio te korupcijske hobotnice, jer hercegovina i dalmatinska zagora su još žešće vukojebine i svo puno sirotinje gdje ti susjed kojeg cijelog života zna, uvlačio se HDZovcu u šupak pa sada voza auta i gradi vile sa bazenom, a njegov drugi susjed kuća do kuće radi za 3000kn da bi ovaj uživao ili ide u njemačku i irsku čistiti tuđa govna. to je mentalitet prosijaka i sinova, u prosijacima i sinovima matan i ekipa prvo vara svoje susjede, svoju rodbinu, svoje komšije pa onda i druge..tamo nema lojalnosti nikome, samo prevari i zajebi, ali to je nužno da preživiš. tako i vaši/naši rade. hercegovci su tu ipak gori od vlaja, jer su duže bili pod turcima, to je tada bio jedini način za preživjeti, da prevariš nekoga. pa onda moji vlaji, 50--100godina pod turcima , dovoljno da i oni nauče te vještine.
na kraju i ostali hrvati i istrijani i međimurci koji su imali germanski mentalitet moraju primiti te koruptivne običaje inače nemogu opstati
tako da me se jebe za za vlašku, RH a pogotovo za bosnu, treba dignuti zid oko nje, iskopati i napuntii jarak pun vode i baciti krokodila
na kraju i ostali hrvati i istrijani i međimurci koji su imali germanski mentalitet moraju primiti te koruptivne običaje inače nemogu opstati
tako da me se jebe za za vlašku, RH a pogotovo za bosnu, treba dignuti zid oko nje, iskopati i napuntii jarak pun vode i baciti krokodila
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Gordan Duhaček : Ako padne Francuska pada i Europa
» Samo 6% amerikanaca vjeruje u medije
» Amerika Vučiću ne vjeruje a Merkel preko Vučića opet sprovodi svoje propale geostrateške 'vizije'
» Capak vise ne vjeruje Briselu
» Potpora za Angelu Merkel i dalje pada, a 77% Nijemaca smatra da bi morala zauzeti oštriji stav prema Erdoganu.
» Samo 6% amerikanaca vjeruje u medije
» Amerika Vučiću ne vjeruje a Merkel preko Vučića opet sprovodi svoje propale geostrateške 'vizije'
» Capak vise ne vjeruje Briselu
» Potpora za Angelu Merkel i dalje pada, a 77% Nijemaca smatra da bi morala zauzeti oštriji stav prema Erdoganu.
Page 1 of 4