''Tropska oluja udarila u američku obalu: "Očekuju se ozbiljne posljedice"''
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: ''Tropska oluja udarila u američku obalu: "Očekuju se ozbiljne posljedice"''
Šandor Winnetou wrote:to ona cijeli život traži, čvrstu ruku i stroge naredbe. Bio je jedan u njeznom životu ali joj ga jovanka otela jebla sliku svojuprckov wrote:Šandor Winnetou wrote:Dobra taktikaprckov wrote:hahaŠandor Winnetou wrote:nisi fer, ajd zamisli kako bi tebi bilo da ti netko bari soru :pprckov wrote:hahahaNoor wrote:to pod jorganom :)))prckov wrote:ali bi me sad tu trebala poljubit jer me boli od tog otcjepljivacaNoor wrote:ma i ti meni, vidis da vise odavno ne baratam otcepljivacemprckov wrote:salim se lipa, nemoj se na me ljutit
znas da si ti meni simpa
joj joj, uf sto me boli
ajd
ma da sam mladi, ljepsi, bogatiji i da mi je npr. 20 godina
i da tebe sretnem bila bi moja garant
ubro bi te ko ljubicicu
jes cula
soru sam zakljuco u magazu
nemere niko do nje
napravit cu od nje pravu pokornu domacicu
jebo talibane sta cu ja zavest
haha
nema sore sanse pored jovanke i one njene pundze (ako se tako zove ona planina od kose na njenoj glavi)
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Re: ''Tropska oluja udarila u američku obalu: "Očekuju se ozbiljne posljedice"''
Noor wrote:bolje tako ako ne valja...prckov wrote:i ja spadam u te "negativce" i to na kvadratNoor wrote:eh, da si :))prckov wrote:hahahaNoor wrote:to pod jorganom :)))prckov wrote:ali bi me sad tu trebala poljubit jer me boli od tog otcjepljivacaNoor wrote:ma i ti meni, vidis da vise odavno ne baratam otcepljivacemprckov wrote:salim se lipa, nemoj se na me ljutit
znas da si ti meni simpa
joj joj, uf sto me boli
ajd
ubro bi te ko ljubicicu
jes cula
nego, neki dan na fejsu objavilo pitanje... da se opet rodite bi li opet odabrali istog partnera/partnericu?
vecina odgovorila negativno :)
ma ispalo da nevalja
al me zanijelo ono pod jorganom
osla pamet na pasu
2014-04-19
jorgan je kriv za sve...u povijesti često i za ratoveprckov wrote:Noor wrote:bolje tako ako ne valja...prckov wrote:i ja spadam u te "negativce" i to na kvadratNoor wrote:eh, da si :))prckov wrote:hahahaNoor wrote:to pod jorganom :)))prckov wrote:ali bi me sad tu trebala poljubit jer me boli od tog otcjepljivacaNoor wrote:ma i ti meni, vidis da vise odavno ne baratam otcepljivacemprckov wrote:salim se lipa, nemoj se na me ljutit
znas da si ti meni simpa
joj joj, uf sto me boli
ajd
ubro bi te ko ljubicicu
jes cula
nego, neki dan na fejsu objavilo pitanje... da se opet rodite bi li opet odabrali istog partnera/partnericu?
ma ispalo da nevalja
osla pamet na pasu
Noor wrote:jorgan je kriv za sve...u povijesti često i za ratoveprckov wrote:Noor wrote:bolje tako ako ne valja...prckov wrote:i ja spadam u te "negativce" i to na kvadratNoor wrote:eh, da si :))prckov wrote:hahahaNoor wrote:to pod jorganom :)))prckov wrote:ali bi me sad tu trebala poljubit jer me boli od tog otcjepljivacaNoor wrote:ma i ti meni, vidis da vise odavno ne baratam otcepljivacemprckov wrote:salim se lipa, nemoj se na me ljutit
znas da si ti meni simpa
joj joj, uf sto me boli
ajd
ubro bi te ko ljubicicu
jes cula
ma ispalo da nevalja
osla pamet na pasu
sad sam opametnio
samo se carsafom pokrivam
2014-04-19
tu je vec nocu zahladilo...nista bez jorganaprckov wrote:Noor wrote:jorgan je kriv za sve...u povijesti često i za ratoveprckov wrote:Noor wrote:bolje tako ako ne valja...prckov wrote:i ja spadam u te "negativce" i to na kvadratNoor wrote:eh, da si :))prckov wrote:hahahaNoor wrote:to pod jorganom :)))[mention]p
rckov[/mention] wrote:ali bi me sad tu trebala poljubit jer me boli od tog otcjepljivacaNoor wrote:ma i ti meni, vidis da vise odavno ne baratam otcepljivacemprckov wrote:salim se lipa, nemoj se na me ljutit
znas da si ti meni simpa
joj joj, uf sto me boli
ajd
ubro bi te ko ljubicicu
jes cula
ma ispalo da nevalja
osla pamet na pasu
sad sam opametnio
Noor wrote:tu je vec nocu zahladilo...nista bez jorganaprckov wrote:Noor wrote:jorgan je kriv za sve...u povijesti često i za ratoveprckov wrote:Noor wrote:bolje tako ako ne valja...prckov wrote:i ja spadam u te "negativce" i to na kvadratNoor wrote:eh, da si :))prckov wrote:hahahaNoor wrote:to pod jorganom :)))p rckov wrote:ali bi me sad tu trebala poljubit jer me boli od tog otcjepljivacaNoor wrote:ma i ti meni, vidis da vise odavno ne baratam otcepljivacemprckov wrote:salim se lipa, nemoj se na me ljutit
znas da si ti meni simpa
joj joj, uf sto me boli
ajd
ubro bi te ko ljubicicu
jes cula
ma ispalo da nevalja
osla pamet na pasu
sad sam opametnio
haha
samo ti mene pali
pa kad te ja uberem ko ljubicicu vidices onda
a i trea ucvilim
2014-04-19
Već sam ucviljen, kućeš više jadan ti sam ja
ajd dobroŠandor Winnetou wrote:Već sam ucviljen, kućeš više jadan ti sam ja
dacu ti soru
2014-04-19
rađe odo u šaolin hramprckov wrote:ajd dobroŠandor Winnetou wrote:Već sam ucviljen, kućeš više jadan ti sam ja
dacu ti soru
ne znam ja nistaŠandor Winnetou wrote:rađe odo u šaolin hramprckov wrote:ajd dobroŠandor Winnetou wrote:Već sam ucviljen, kućeš više jadan ti sam ja
dacu ti soru
evo tebi kljuc od magaze ja zurim
2014-04-19
bome ja ne žurim, valjda si joj ostavio dovoljno vode i hrane za jedno 10 godinaprckov wrote:ne znam ja nistaŠandor Winnetou wrote:rađe odo u šaolin hramprckov wrote:ajd dobroŠandor Winnetou wrote:Već sam ucviljen, kućeš više jadan ti sam ja
dacu ti soru
Šandor Winnetou wrote:bome ja ne žurim, valjda si joj ostavio dovoljno vode i hrane za jedno 10 godinaprckov wrote:ne znam ja nistaŠandor Winnetou wrote:rađe odo u šaolin hramprckov wrote:ajd dobroŠandor Winnetou wrote:Već sam ucviljen, kućeš više jadan ti sam ja
dacu ti soru
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Francuska upozorila Rusiju na "ozbiljne posljedice" ako Wagner dođe u Mali
» Hrvati i branitelji Orašja oštro i ogorčeno poručili Draganu Čoviću da od njega ne očekuju ništa "jer od hrvatskog predstavnika u BiH Dragana Čovića,koji ide na obilježavanje Dana Republike srpske i od njih prima odličje ne očekuju ništa"
» Turska udarila na Američke snage u Siriji
» Rusija udarila na ciljeve u Saudijskoj Arabiji!
» Užas: ozbiljne američke pripreme za 3. svjetski irat
» Hrvati i branitelji Orašja oštro i ogorčeno poručili Draganu Čoviću da od njega ne očekuju ništa "jer od hrvatskog predstavnika u BiH Dragana Čovića,koji ide na obilježavanje Dana Republike srpske i od njih prima odličje ne očekuju ništa"
» Turska udarila na Američke snage u Siriji
» Rusija udarila na ciljeve u Saudijskoj Arabiji!
» Užas: ozbiljne američke pripreme za 3. svjetski irat
Page 2 of 2