''Tropska oluja udarila u američku obalu: "Očekuju se ozbiljne posljedice"''
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
''Tropska oluja udarila u američku obalu: "Očekuju se ozbiljne posljedice"''
Tropska oluja udarila u američku obalu: "Očekuju se ozbiljne posljedice"
Bit će nezgodno...
Bit će nezgodno...
red wolf-
2016-02-10
Re: ''Tropska oluja udarila u američku obalu: "Očekuju se ozbiljne posljedice"''
bjezmo
2014-04-19
Re: ''Tropska oluja udarila u američku obalu: "Očekuju se ozbiljne posljedice"''
a sta smono rekli...kucmo?prckov wrote:bjezmo
ja i ti pod jorganNoor wrote:a sta smono rekli...kucmo?prckov wrote:bjezmo
a ezek nek se fata za avion
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
hahaprckov wrote:ja i ti pod jorganNoor wrote:a sta smono rekli...kucmo?prckov wrote:bjezmo
a ezek nek se fata za avion
salim se lipa, nemoj se na me ljutit
znas da si ti meni simpa
znas da si ti meni simpa
2014-04-19
ma i ti meni, vidis da vise odavno ne baratam otcepljivacemprckov wrote:salim se lipa, nemoj se na me ljutit
znas da si ti meni simpa
ali bi me sad tu trebala poljubit jer me boli od tog otcjepljivacaNoor wrote:ma i ti meni, vidis da vise odavno ne baratam otcepljivacemprckov wrote:salim se lipa, nemoj se na me ljutit
znas da si ti meni simpa
joj joj, uf sto me boli
ajd
2014-04-19
to pod jorganom :)))prckov wrote:ali bi me sad tu trebala poljubit jer me boli od tog otcjepljivacaNoor wrote:ma i ti meni, vidis da vise odavno ne baratam otcepljivacemprckov wrote:salim se lipa, nemoj se na me ljutit
znas da si ti meni simpa
joj joj, uf sto me boli
ajd
hahahaNoor wrote:to pod jorganom :)))prckov wrote:ali bi me sad tu trebala poljubit jer me boli od tog otcjepljivacaNoor wrote:ma i ti meni, vidis da vise odavno ne baratam otcepljivacemprckov wrote:salim se lipa, nemoj se na me ljutit
znas da si ti meni simpa
joj joj, uf sto me boli
ajd
ma da sam mladi, ljepsi, bogatiji i da mi je npr. 20 godina
i da tebe sretnem bila bi moja garant
ubro bi te ko ljubicicu
jes cula
2014-04-19
nisi fer, ajd zamisli kako bi tebi bilo da ti netko bari soru :pprckov wrote:hahahaNoor wrote:to pod jorganom :)))prckov wrote:ali bi me sad tu trebala poljubit jer me boli od tog otcjepljivacaNoor wrote:ma i ti meni, vidis da vise odavno ne baratam otcepljivacemprckov wrote:salim se lipa, nemoj se na me ljutit
znas da si ti meni simpa
joj joj, uf sto me boli
ajd
ubro bi te ko ljubicicu
jes cula
hahaŠandor Winnetou wrote:nisi fer, ajd zamisli kako bi tebi bilo da ti netko bari soru :pprckov wrote:hahahaNoor wrote:to pod jorganom :)))prckov wrote:ali bi me sad tu trebala poljubit jer me boli od tog otcjepljivacaNoor wrote:ma i ti meni, vidis da vise odavno ne baratam otcepljivacemprckov wrote:salim se lipa, nemoj se na me ljutit
znas da si ti meni simpa
joj joj, uf sto me boli
ajd
ubro bi te ko ljubicicu
jes cula
soru sam zakljuco u magazu
nemere niko do nje
2014-04-19
Dobra taktikaprckov wrote:hahaŠandor Winnetou wrote:nisi fer, ajd zamisli kako bi tebi bilo da ti netko bari soru :pprckov wrote:hahahaNoor wrote:to pod jorganom :)))prckov wrote:ali bi me sad tu trebala poljubit jer me boli od tog otcjepljivacaNoor wrote:ma i ti meni, vidis da vise odavno ne baratam otcepljivacemprckov wrote:salim se lipa, nemoj se na me ljutit
znas da si ti meni simpa
joj joj, uf sto me boli
ajd
ubro bi te ko ljubicicu
jes cula
nemere niko do nje
Šandor Winnetou wrote:Dobra taktikaprckov wrote:hahaŠandor Winnetou wrote:nisi fer, ajd zamisli kako bi tebi bilo da ti netko bari soru :pprckov wrote:hahahaNoor wrote:to pod jorganom :)))prckov wrote:ali bi me sad tu trebala poljubit jer me boli od tog otcjepljivacaNoor wrote:ma i ti meni, vidis da vise odavno ne baratam otcepljivacemprckov wrote:salim se lipa, nemoj se na me ljutit
znas da si ti meni simpa
joj joj, uf sto me boli
ajd
ubro bi te ko ljubicicu
jes cula
nemere niko do nje
napravit cu od nje pravu pokornu domacicu
jebo talibane sta cu ja zavest
2014-04-19
eh, da si :))prckov wrote:hahahaNoor wrote:to pod jorganom :)))prckov wrote:ali bi me sad tu trebala poljubit jer me boli od tog otcjepljivacaNoor wrote:ma i ti meni, vidis da vise odavno ne baratam otcepljivacemprckov wrote:salim se lipa, nemoj se na me ljutit
znas da si ti meni simpa
joj joj, uf sto me boli
ajd
ubro bi te ko ljubicicu
jes cula
nego, neki dan na fejsu objavilo pitanje... da se opet rodite bi li opet odabrali istog partnera/partnericu?
vecina odgovorila negativno :)
i ja spadam u te "negativce" i to na kvadratNoor wrote:eh, da si :))prckov wrote:hahahaNoor wrote:to pod jorganom :)))prckov wrote:ali bi me sad tu trebala poljubit jer me boli od tog otcjepljivacaNoor wrote:ma i ti meni, vidis da vise odavno ne baratam otcepljivacemprckov wrote:salim se lipa, nemoj se na me ljutit
znas da si ti meni simpa
joj joj, uf sto me boli
ajd
ubro bi te ko ljubicicu
jes cula
nego, neki dan na fejsu objavilo pitanje... da se opet rodite bi li opet odabrali istog partnera/partnericu?
2014-04-19
to ona cijeli život traži, čvrstu ruku i stroge naredbe. Bio je jedan u njeznom životu ali joj ga jovanka otela jebla sliku svojuprckov wrote:Šandor Winnetou wrote:Dobra taktikaprckov wrote:hahaŠandor Winnetou wrote:nisi fer, ajd zamisli kako bi tebi bilo da ti netko bari soru :pprckov wrote:hahahaNoor wrote:to pod jorganom :)))prckov wrote:ali bi me sad tu trebala poljubit jer me boli od tog otcjepljivacaNoor wrote:ma i ti meni, vidis da vise odavno ne baratam otcepljivacemprckov wrote:salim se lipa, nemoj se na me ljutit
znas da si ti meni simpa
joj joj, uf sto me boli
ajd
ubro bi te ko ljubicicu
jes cula
nemere niko do nje
bolje tako ako ne valja...prckov wrote:i ja spadam u te "negativce" i to na kvadratNoor wrote:eh, da si :))prckov wrote:hahahaNoor wrote:to pod jorganom :)))prckov wrote:ali bi me sad tu trebala poljubit jer me boli od tog otcjepljivacaNoor wrote:ma i ti meni, vidis da vise odavno ne baratam otcepljivacemprckov wrote:salim se lipa, nemoj se na me ljutit
znas da si ti meni simpa
joj joj, uf sto me boli
ajd
ubro bi te ko ljubicicu
jes cula
;)Šandor Winnetou wrote:nisi fer, ajd zamisli kako bi tebi bilo da ti netko bari soru :pprckov wrote:hahahaNoor wrote:to pod jorganom :)))prckov wrote:ali bi me sad tu trebala poljubit jer me boli od tog otcjepljivacaNoor wrote:ma i ti meni, vidis da vise odavno ne baratam otcepljivacemprckov wrote:salim se lipa, nemoj se na me ljutit
znas da si ti meni simpa
joj joj, uf sto me boli
ajd
ubro bi te ko ljubicicu
jes cula
Šandor Winnetou wrote:to ona cijeli život traži, čvrstu ruku i stroge naredbe. Bio je jedan u njeznom životu ali joj ga jovanka otela jebla sliku svojuprckov wrote:Šandor Winnetou wrote:Dobra taktikaprckov wrote:hahaŠandor Winnetou wrote:nisi fer, ajd zamisli kako bi tebi bilo da ti netko bari soru :pprckov wrote:hahahaNoor wrote:to pod jorganom :)))prckov wrote:ali bi me sad tu trebala poljubit jer me boli od tog otcjepljivacaNoor wrote:ma i ti meni, vidis da vise odavno ne baratam otcepljivacemprckov wrote:salim se lipa, nemoj se na me ljutit
znas da si ti meni simpa
joj joj, uf sto me boli
ajd
ubro bi te ko ljubicicu
jes cula
nemere niko do nje
haha
nema sore sanse pored jovanke i one njene pundze (ako se tako zove ona planina od kose na njenoj glavi)
2014-04-19
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Francuska upozorila Rusiju na "ozbiljne posljedice" ako Wagner dođe u Mali
» Hrvati i branitelji Orašja oštro i ogorčeno poručili Draganu Čoviću da od njega ne očekuju ništa "jer od hrvatskog predstavnika u BiH Dragana Čovića,koji ide na obilježavanje Dana Republike srpske i od njih prima odličje ne očekuju ništa"
» Turska udarila na Američke snage u Siriji
» Rusija udarila na ciljeve u Saudijskoj Arabiji!
» Užas: ozbiljne američke pripreme za 3. svjetski irat
» Hrvati i branitelji Orašja oštro i ogorčeno poručili Draganu Čoviću da od njega ne očekuju ništa "jer od hrvatskog predstavnika u BiH Dragana Čovića,koji ide na obilježavanje Dana Republike srpske i od njih prima odličje ne očekuju ništa"
» Turska udarila na Američke snage u Siriji
» Rusija udarila na ciljeve u Saudijskoj Arabiji!
» Užas: ozbiljne američke pripreme za 3. svjetski irat
Page 1 of 2