Putin je sam srušio ruski avion u Egiptu!
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Putin je sam srušio ruski avion u Egiptu!
Ono debilane da ne mogu biti veće no istina je da će uvijek biti onih koji će to sve progutati.veber wrote:izgleda :D
Guest- Guest
haha ovo nije ni propaganda, ovo su mekinje...gargamel0101 wrote:Boris Karpihkov kao ruski disident
Karpihkovo mišljenje ipak je prilično sumnjive prirode, s obzirom da je prebjeg na Zapad, te se trenutno nalazi u britanskoj sigurnoj kući uz izmijenjeni identitet. Tako da su i sve navedene informacije prilično jednostrane i možebitno propagandne.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Putin ne pati od problema koje imaju Obama, Holand i Cameron koji kada idu ratovati trebaju propagandno odraditi medijski posao pa kada javno mišljenje dostigne potrebnu razinu krenu u vojnu akciju. Putin samo pošalje vojsku i to je to. Vjerujem da su mu zapadni čelnici na tome zavidini...
Posebno Cameron kojemu laburisti pušu za vratom. Kako je krenilo još ce mu i vojsku srezat.mutava baštarda wrote:Putin ne pati od problema koje imaju Obama, Holand i Cameron koji kada idu ratovati trebaju propagandno odraditi medijski posao pa kada javno mišljenje dostigne potrebnu razinu krenu u vojnu akciju. Putin samo pošalje vojsku i to je to. Vjerujem da su mu zapadni čelnici na tome zavidini...
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Još niti jedan američki avion tamo nije srušen.
A čim su se rusi uključili, odmah im postavili bombu u avion
............čije li je to maslo?
A čim su se rusi uključili, odmah im postavili bombu u avion
............čije li je to maslo?
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
jednostavno a briljantno napisano..i vrlo tocno..mutava baštarda wrote:Putin ne pati od problema koje imaju Obama, Holand i Cameron koji kada idu ratovati trebaju propagandno odraditi medijski posao pa kada javno mišljenje dostigne potrebnu razinu krenu u vojnu akciju. Putin samo pošalje vojsku i to je to. Vjerujem da su mu zapadni čelnici na tome zavidini...
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» AMERIČKI LOVCI PADAJU KAO NIKAD DO SAD: Srušio se avion u Novom Meksiku! Ovo je 5. pad F-
» Srušio se vojni avion kod Kovačice
» Afganistan: Srušio se Američki komandni avion
» Srušio se vojni avion sa oko 200 putnika / VIDEO
» Srušio se vojni avion kod Šabca u Srbiji, poginuo pilot
» Srušio se vojni avion kod Kovačice
» Afganistan: Srušio se Američki komandni avion
» Srušio se vojni avion sa oko 200 putnika / VIDEO
» Srušio se vojni avion kod Šabca u Srbiji, poginuo pilot
Page 2 of 2