0rban najavio izlazak Madjarske iz EU?
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
0rban najavio izlazak Madjarske iz EU?
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2298748&index_tid=140359
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: 0rban najavio izlazak Madjarske iz EU?
Ocekivano..vidjet cemo druge sad koji kak ti slijede orbana ili im se svidja njegov stil vladanja
2015-09-08
Škartalo ga iz evropske pučke stranke pa nije više među vladajućima na razini EU nego u magarečoj klupi pa je zeru nadrkan.
Nema od toga ništa, sami Mađari ne žele van EU.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
RayMabus wrote:
Jasno, bolje mu je da stoji u EU i pridonosi konzervativnim glasovima...bolje i nama jer mi
definitivno ostajemo
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
U stvari eu nema vise smisla postojati definitivno u ovom obliku..jedino mozda cisto ekonomskom...kakvi eu parlamenti,komisije stjeciste za uhljebe...
2015-09-08
Sumnjam da među ovim drugim članicama EU postoji neka spremnost da ih sprijeće u tome. Mađarska uopće nije geostrateški bitna za EU a velike su grinteše i blokiraju rad osovine Berlin Pariz.
Mnogi bi bili sretni da ih se rješe a ostali bi bili potpuno nezainteresirani. U svakom slučaju nitko u EU ne bi plakao za njim a mnogima bi napravili i uslugu da odu ća.
Mnogi bi bili sretni da ih se rješe a ostali bi bili potpuno nezainteresirani. U svakom slučaju nitko u EU ne bi plakao za njim a mnogima bi napravili i uslugu da odu ća.
2014-04-11
Jesi siguran?..ako orban pokrene hu exit ptedmjevam da bi moglo doci do domino efekta narocito u srednjoj europi...jasno je i slijepcu da eu vise ne moze funkcionirat u ovakvom obliku a u geostrateskom smislu su postali pravo patuljce sa kojim se i talibani sprdaju..ako ne promjene izmjene u ustrojstvu eu i to drasticno sigurno eu ide svom kraju ili ce se stvoriti neka skracena verzija eu sastavljena od drzava zapadne europeRayMabus wrote:Sumnjam da među ovim drugim članicama EU postoji neka spremnost da ih spriječe u tome. Mađarska uopće nije geostrateški bitna za EU a velike su grinteše i blokiraju rad osovine Berlin Pariz.
Mnogi bi bili sretni da ih se rješe a ostali bi bili potpuno nezainteresirani. U svakom slučaju nitko u EU ne bi plakao za njega a mnogima bi napravili i uslugu da odu ća.
2015-09-08
Pa ne žele ovi u Parizu, Berlinu, Nizozemskoj, Švedskoj itd više primat nove članice a nekih koji im samo rade probleme rado bi se riješili.
Neće nitko za njima pustit suzu ako izađu iz EU a mnogima će past kamen sa srca jer su se riješili jednog tereta koji im je samo radio probleme.
Neće nitko za njima pustit suzu ako izađu iz EU a mnogima će past kamen sa srca jer su se riješili jednog tereta koji im je samo radio probleme.
2014-04-11
a mađarsku je možda i bolje da ostane u EU, jer to je zemlja koja ima recimo 100 milijardi $ industrijskog izvoza... pazi imaju više industrijskog izvoza skoro od rusije hahah :)
sa druge strane koliko kao Hrvat mrzio EU, još više mrzim našu vlast, zato je za nas bolje da stojimo u EU, jer bi krepali od gladi bez Europe
sa druge strane koliko kao Hrvat mrzio EU, još više mrzim našu vlast, zato je za nas bolje da stojimo u EU, jer bi krepali od gladi bez Europe
Brige koga za Mađarsku. Nit su geostrateški bitni nit po stanovništvu. Ovisni o zapadnoj Europi kad se gleda ekonomija. Velike grinteše koje samo rade probleme u Briselu. Rekoh mnogi bi ih se rado riješili a drugi bi bili potpuno nezainteresirani a nitko u EU za njima ne bi suzu pustio.
2014-04-11
Bolje da ovaj umukne. Samo nam pokazuje kakva je pičkica plenki i adeze. A to nije dobro .
dijagram-
2015-08-09
Jesi se ti zapitao da im i mi nismo teret..moraju ulupavat lovu a slaba ispasa od nas..RayMabus wrote:Pa ne žele ovi u Parizu, Berlinu, Nizozemskoj, Švedskoj itd. Više primat nove članice a nekih koji im samo rade probleme bi se riješili.
Neće nitko za njih pustiti suzu ako izađe iz EU a mnogima će past kamen sa srca jer su se riješili jednog tereta koji im je samo radio problem.
2015-09-08
...pa cuj budu li poljaci,slovaci slijedili orbana po tom pitanju tesko nama...zapadu bas nismo mili da bi nas prigrlili a ak okrenemo ledja ovima mogli bi stvarno ostat ni na nebu ni na zemljidijagram wrote:Bolje da ovaj umukne. Samo nam pokazuje kakva je pičkica plenki i adeze. A to nije dobro: D :....
2015-09-08
Mi im ne radimo probleme u Briselu ko Mađarska nego veži konja di gazda kaže .,..tako da su s nama zadovoljni i o nama uopće ne razmišljaju.vuksadinare wrote:Jesi se ti zapitao da im i mi nismo teret..moraju ulupavat lovu a slaba ispasa od nas..RayMabus wrote:Pa ne žele ovi u Parizu, Berlinu, Nizozemskoj, Švedskoj itd. Više primat nove članice a nekih koji im samo rade probleme bi se riješili.
Neće nitko za njih pustiti suzu ako izađe iz EU a mnogima će past kamen sa srca jer su se riješili jednog tereta koji im je samo radio problem.
2014-04-11
Zajebo bi se...RayMabus wrote:Mi im ne radimo probleme u Briselu ko Mađarska nego veži konja di gazda kaže .,..tako da su s nama zadovoljni i o nama uopće ne razmišljaju.vuksadinare wrote:Jesi se ti zapitao da im i mi nismo teret..moraju ulupavat lovu a slaba ispasa od nas..RayMabus wrote:Pa ne žele ovi u Parizu, Berlinu, Nizozemskoj, Švedskoj itd. Više primat nove članice a nekih koji im samo rade probleme bi se riješili.
2015-09-08
Nisam. Nas jednostavno za neke stvari nije briga tako da nema nekog sukoba interesa tu kao šta je to kod Mađarske. Mi smo nešto svoje. Nemamo mi puno veze s ovom situacijom na relaciji Budimpešta Brisel ( Berlin - Pariz ).vuksadinare wrote:Zajebo bi se...RayMabus wrote:Mi im ne radimo probleme u Briselu ko Mađarska nego veži konja di gazda kaže .,..tako da su s nama zadovoljni i o nama uopće ne razmišljaju.vuksadinare wrote:Jesi se ti zapitao da im i mi nismo teret..moraju ulupavat lovu a slaba ispasa od nas..RayMabus wrote:Pa ne žele ovi u Parizu, Berlinu, Nizozemskoj, Švedskoj itd. Više primat nove članice a nekih koji im samo rade probleme bi se riješili.
2014-04-11
Bio sam prosli tjedan u nizozemskoj..ono sto napisu o hrvatskoj manje vise ne odise pozitivnoscu..osim standardno prirode,mora..jako nam zamjeraju tri stvari..bosnu,konzervatizam i korupcijuRayMabus wrote:Nisam. Nas jednostavno za neke stvari nije briga tako da nema nekog sukoba interesa kao što je to kod Mađarske. Mi smo nešto svoje. Nemamo mi puno veza s ovom situacijom na relaciji Budimpešta Brisel (Berlin - Pariz).vuksadinare wrote:Zajebo bi se ...RayMabus wrote:Mi im ne radimo probleme u Briselu u Mađarskoj nego veže konja di gazda kaže., .. tako da su s nama zadovoljni io nama uopće ne razmišljaju.vuksadinare wrote:Jesi se ti zapitao da im i mi nismo teret..moraju ulupavat lovu a slaba ispasa od nas ..RayMabus wrote:Pa ne žele ovi u Parizu, Berlinu, Nizozemskoj, Švedskoj itd. Više primat novih članova a nekih koji samo rade probleme bi se riješili.
Neće nitko za njih pustiti suzu ako izađe iz EU a mnogima će past kamen sa srca jer su se riješili jedne terete koji im je samo radio problem.
2015-09-08
Pa dobro i ja zamjeram korupciju. Šta se tiče konzervatizma em je sama ta Nizozemska koljevka liberalizma em šta ideš istočnije društva , narodi i ljudi su konzervativniji tako da onda po tom pitanju cijela srednja i istočna Europa te Azija i Afrika i ogroman dio svijeta im se ne sviđa tako da....
Bosna nije njihova tema. Guraju nos di im nije misto.
Bosna nije njihova tema. Guraju nos di im nije misto.
2014-04-11
Malo o Bosni i ideji tih na zapadu o kreiranju građanske države bez Srba i Hrvata.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/je-li-doktrina-nametnute-izgradnje-nacije-trajno-porazena-i-sto-to-znaci-za-bosnu-i-hercegovinu-15096360
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/je-li-doktrina-nametnute-izgradnje-nacije-trajno-porazena-i-sto-to-znaci-za-bosnu-i-hercegovinu-15096360
2014-04-11
Nizozemska je blokirala Albaniju u pristupnim pregovorima za EU radi korupcije. Sad ako to tako pogledaš a mi blokiramo radi Komšića, bez obzira na različitost stavova i jedni i drugi ćemo blokirati BiH ka EU svaki iz svog razloga.
Na neki svoj način igrom slučaja tu su nam čak i saveznici.
Na neki svoj način igrom slučaja tu su nam čak i saveznici.
2014-04-11
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Nikad bolji odmosi Srbije i Madjarske u Istoriji
» ¨KRALJ¨ORBAN ZABRANIO PRODAJU MADJARSKE ZEMLJE STRANCIMA
» Cvate nova ljubav izmedju Madjarske i Hrvatske?Potpisale vazan memorandum o plinu prisutan bio i Zolth Hernadi..
» Nova provokacija: 'Srbiji je cilj izlazak na more'
» Furiozni izlazak iz recesije:
» ¨KRALJ¨ORBAN ZABRANIO PRODAJU MADJARSKE ZEMLJE STRANCIMA
» Cvate nova ljubav izmedju Madjarske i Hrvatske?Potpisale vazan memorandum o plinu prisutan bio i Zolth Hernadi..
» Nova provokacija: 'Srbiji je cilj izlazak na more'
» Furiozni izlazak iz recesije:
Page 1 of 2