Hrvatska pjevačica : Želim psihoterapeuta u dnevnom boravku
Page 1 of 1
Hrvatska pjevačica : Želim psihoterapeuta u dnevnom boravku
Još mi samo fali tvoje probleme slušat svaki dan.
https://m.vecernji.hr/showbiz/hrvatska-pjevacica-se-razljutila-zelim-gospodina-na-ulici-kuhara-u-kuhinji-batlera-u-wc-u-1516895
Ma kako da nećeš.
https://m.vecernji.hr/showbiz/hrvatska-pjevacica-se-razljutila-zelim-gospodina-na-ulici-kuhara-u-kuhinji-batlera-u-wc-u-1516895
Ma kako da nećeš.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Re: Hrvatska pjevačica : Želim psihoterapeuta u dnevnom boravku
Dnevni boravak je da se ja izvalim na kauč i sve četiri u zrak i gledam televiziju šta ja oću gledat a ko mi se vrti na potezu između moja glava i tv ekran kako bi mi zaklonio sliku i privukao pažnju gađat ću ga daljinskim.
Kod mene taj vaš film nećete gledat. Ne dopuštam nikome da mi sere po glavi sa svojim mušicama i šta on/ona oće.
Imam svoj život i ne trpin nikoga nit ičije monade u tom svom svijetu ( životnom prostoru ).
Kod mene taj vaš film nećete gledat. Ne dopuštam nikome da mi sere po glavi sa svojim mušicama i šta on/ona oće.
Imam svoj život i ne trpin nikoga nit ičije monade u tom svom svijetu ( životnom prostoru ).
2014-04-11
Rekao mi čovjek di je bila podstanarka prije 15 tak godina. Kaze svinjac ostavila, u krevetu i jela i pila, pet kila čipsa, flipsa, ribica i sličnog nakupio po krevetu, ipid kreveta, u naborima uz daske. Treba to imati želudac za drzati u suzovotu. A varem jeniskrena, traži čistača wc a i be samo togs. Uz to ne zna kakav je padtuh, sve obavi u pet sekundi. Nema to veze s ničim.
dijagram-
2015-08-09
RayMabus wrote:Dnevni boravak je da se ja izvalim na kauč i sve četiri u zrak i gledam televiziju šta ja oću gledat a ko mi se vrti na potezu između moja glava i tv ekran kako bi mi zaklonio sliku i privukao pažnju gađat ću ga daljinskim.
oš reć da ni mene ne bi tija slušat
2014-04-16
Kad sam ima 21 godinu otiša san u Italiju. Tamo san osta tri godine i paralelno s poslom studira san scientologiju. Pazi ja koji do jučer rič taliaknskog nisan zna čitan knjige na temu psihologije koje imaju petsto strana. Polažem i tečajeve isto sve na talijanskom za neke stvari koje su me zanimale.
Ona oće auditora u dnevnom boravku. Auditor je osoba koja sluša a radi po metodama iz Dijanetike ( osnova scienotologije ).
Kad joj ja dam tu knjigu a koja ima 500 strana al na hrvatskome dakle pazi ne mora učit cijeli jedan jezik do savršenstva da bi ju pročitala to je njoj teško.
Ma mrš u pičku materinu. Upoznaj prvo svoj um. To nećeš a oćeš audotora jer tebi netko mora rješavat mentalne probleme a ti ne moraš ništa.
Još u dnevnom boravku pa onda kad me iskljucaš svojim problemima koji su uglavnom tvoji kompleksi a nisu u većini slučajeva nit čisto tehničke stvari pa da ja to rješim i gotovo onda bi još i odličan seks nakon šta si mi napunila glavu svojim kompleksima koji dolaze iz tvog reaktivnog uma.
E Boga mi taj film nećeš gledat.
Ona oće auditora u dnevnom boravku. Auditor je osoba koja sluša a radi po metodama iz Dijanetike ( osnova scienotologije ).
Kad joj ja dam tu knjigu a koja ima 500 strana al na hrvatskome dakle pazi ne mora učit cijeli jedan jezik do savršenstva da bi ju pročitala to je njoj teško.
Ma mrš u pičku materinu. Upoznaj prvo svoj um. To nećeš a oćeš audotora jer tebi netko mora rješavat mentalne probleme a ti ne moraš ništa.
Još u dnevnom boravku pa onda kad me iskljucaš svojim problemima koji su uglavnom tvoji kompleksi a nisu u većini slučajeva nit čisto tehničke stvari pa da ja to rješim i gotovo onda bi još i odličan seks nakon šta si mi napunila glavu svojim kompleksima koji dolaze iz tvog reaktivnog uma.
E Boga mi taj film nećeš gledat.
2014-04-11
RayMabus wrote:Još mi samo fali tvoje probleme slušat svaki dan.
Ma kako da nećeš.
Postoji bon ton. Jako dobra knjiga.
Nikakvi problem nije bit gospodin na ulici. To su samo pravila koja pročitaš u knjizi koja se zovu bon ton i ako te zanima držat ćeš se toga a ako ti nešto digne živce normalno da nećeš. Dakle to zavisi i o drugoj strani kako će se netko postavit prema tebi.
Naučit kuvat par jela nije problem a nit počistit u kuhinji. To je isto bon ton.
Dicu u parku isto sasvim normalna stvar. Ne može žena sve sama a i radi povezivanja s djecom triba malo i otac bit s njima itd.
Nije problem ni wc. Napraviš dva i mirna Bosna i rješen problem.
Masaža uopće nije problem. Imam par masaža u rukavu iz scinetllogije
A šta se tiče seksa to malo ovisi i o tebi pa ako ćeš mi punit glavu svojim kompleksima a knjiga o umu stoji u kući onda moš zaboraviti na taj seks jer mi se s tobom nakon toga neće dat a budeš li mi se parkirala ispred ekrana dok gledam nešto jer oćeš pažnju gađat ću te daljinskim.
U glavu.
2014-04-11
I ja hoću šerijat...Allahu ekber!
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Koliko je poznata da su u naslovu morali napomenuti da se radi o hrvatskoj pjevačici.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Corona je zaustavila popularnost mnogihjastreb wrote:Koliko je poznata da su u naslovu morali napomenuti da se radi o hrvatskoj pjevačici.
posebno onih čija se popularnost bazirala više na pokazivanju tijela i sexualnosti, manje glasom, tekstom i glazbom
2014-04-16
Tu do izražaja izlazi Maja Šuput.mortal wrote:Corona je zaustavila popularnost mnogihjastreb wrote:Koliko je poznata da su u naslovu morali napomenuti da se radi o hrvatskoj pjevačici.
posebno onih čija se popularnost bazirala više na pokazivanju tijela i sexualnosti, manje glasom, tekstom i glazbom
način na koji je promoviraju upravo je odvratan.
Velika zvijezda,a nema iza sebe ni 2-3 hita po kojima bi bila poznata.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Similar topics
» ''Dalija Orešković: ''Ne želim popraviti HDZ, želim ga razmontirati''
» Opet Grexit na dnevnom redu
» Miloševićevo kuferče: Da je Kosovo bilo na dnevnom redu, mi bismo tu pobijedili...(?!)
» Preminula pjevačica kultne grupe Roxette
» Poznata pjevačica Sinnead O´ Connor prešla na islam
» Opet Grexit na dnevnom redu
» Miloševićevo kuferče: Da je Kosovo bilo na dnevnom redu, mi bismo tu pobijedili...(?!)
» Preminula pjevačica kultne grupe Roxette
» Poznata pjevačica Sinnead O´ Connor prešla na islam
Page 1 of 1