ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vaši poslednji dani su na ulici“, rekao je drugi. „Oženiću vas četiri u jednom danu“,

Page 5 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

Go down

Vaši poslednji dani su na ulici“, rekao je drugi. „Oženiću vas četiri u jednom danu“, - Page 5 Empty Re: Vaši poslednji dani su na ulici“, rekao je drugi. „Oženiću vas četiri u jednom danu“,

Post by RayMabus 20/8/2021, 21:10

mortal wrote:
RayMabus wrote:
mortal wrote:
RayMabus wrote:Samo vi znate šta ste htjeli postić kad ste individualna prava stavili iznad kolektivne odgovornosti.

Ja a nit cijela GF to ne znamo. Kod nas pojedinac koji radi suprotno leti s planete.
pa to bi značilo da si ti izletio s planete

Pa jesam. Povuka sam se od svijiu. Cilu noć sve do maloprije igra igrice i sad ću ić spavat.

Kad nisu dio društva  ljudi se okrenu protiv njega.
Ja imam svoj paralelni svijet i boli me k.
:tu  
kad tad ispushe
Okrenu se protiv društva jer nisu dio njega. Zato ja imam rodbinu , prijatelje , suside , poznanike , ako je neka dobrotvorna stvar ako mogu pomoć ću itd.

To šta netko ne želi drugu dinamiku jer mu se gadi ne znači da nema drugih dinamika s kojima imaš vezu i s njima i na njima radiš na opstanku.

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Vaši poslednji dani su na ulici“, rekao je drugi. „Oženiću vas četiri u jednom danu“, - Page 5 Empty Re: Vaši poslednji dani su na ulici“, rekao je drugi. „Oženiću vas četiri u jednom danu“,

Post by RayMabus 20/8/2021, 21:15

Imaš osam dinamika. Prvo je tijelo odnosno inkarnirani ti kao pojedonac. Druga je seks i podizanje djece. Treća je grupa ili grupe s kojima radiš ka zajedničkom cilju. Četvrta je čovječanstvo a u globalu cijeli svemir svjesnih bića.

Peta su priroda i životinje. Šesta je čisti materijalni svemir ( u koji upada i energija kao sastavni dio materije al u plinskom stanju ). Sedmi si ti kao duša i općenito duše al tvoja dinamika pa u biti se misli na tebe kao dušu. Osma je beskonačnost odnosno kreator tj sve , neki ga zovu i Bog.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 20/8/2021, 21:18

To su dinamike opstanka pa onda šta jedna u ovom slučaju nema jer neće to nije kraj svijeta jer ih ima još sedam i onda ova pada a ove druge onda jačaš i tako si i dalje dio društva.

Dakle ne triba se poistovjećivati s žena( ili muž ) te vlastita djeca kao genetsko potomstvo kao da je to jedini opstanak itd. Ima i drugih opstanaka i kako se ostaje i dalje dio društva bez ove druge dinamike
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 20/8/2021, 21:58

ISPOVEST
JA SAM ONA BUDALA KOJA SE UDALA ZA SIROMAŠNOG ČOVEKA IZ LJUBAVI: Nakon 7 godina braka, evo šta se desilo!
[size=15]I ja sam imala sopstvene zahteve za budućeg mladoženju

LJUBAV I ZAVOĐENJE
15.08.2021. - 10:25h  10:29hAutor: Stil.kurir.rs
[/size]

Vaši poslednji dani su na ulici“, rekao je drugi. „Oženiću vas četiri u jednom danu“, - Page 5 198993_shutterstock-114469261_ls
Foto: Shutterstock

Znam da devojke imaju velike zahteve kada traže budućeg muža. Skoro sve žele da se "dobroudaju, pri tome misleći na novac. Dok je drugima važan fizički izgled. "Ako nije lep i zgodan ne dolazi u obzir," često čujem svoje drugarice da u šali izjavljuju, piše Stil.kurir.rs
I ja sam imala sopstvene zahteve za budućeg mladoženju.
Bilo mi je važno da ne pije alkohol. Znam šta to znači i nisam htela da pored sebe imam čoveka koji će meni i deci napraviti pakao od života. To je bio glavni zahtev, ali i ne jedini!
Želela sam dobrog, posvećenog i marljivog čoveka pored sebe. I naravno, nikad se ne bih udala za nekoga u koga nisam zaljubljena.
Nikad mi nije bilo važno da li moj dečko ima stan, novac, automobi ili imućne roditelje. Verovatno me novac nije zanimao jer ni ja nisam iz imućne porodice. Majka je sama odgajala brata i mene. Živeli smo vrlo skromno.
A onda sam srela NJEGA - budućeg, doživotnog, gospodina pravog... Našli smo se... Nakon godinu dana smo odlučili da se venčamo.

Po saveremenim standardima, bio je siromašan. Odrastao je u velikoj porodici sa još petoro braće i sestara. Završio je fakultet mehanike aviona, služio dve godine u vojsci, a potom dobi posao u srednjoj školi kao profesor.

Vaši poslednji dani su na ulici“, rekao je drugi. „Oženiću vas četiri u jednom danu“, - Page 5 Lg.php?bannerid=0&campaignid=0&zoneid=262&loc=https%3A%2F%2Fstil.kurir.rs%2Fsex%2Fljubav-zavodenje%2F112199%2Fja-sam-ona-budala-koja-se-udala-za-siromasnog-coveka-nakon-7-godina-braka-evo-sta-se-desilo&referer=https%3A%2F%2Fstil.kurir

Živeo je u velikoj roditeljskoj kući sa roditeljima i braćom.
Kada smo se venčali (veoma skromno) počeli smo da živimo kao podstanari. Prvih šest meseci je prošlo u detaljnom upoznavanju (prvi put smo živeli zajedno), naletima ljubomore i neslaganja. Raspravljali smo se o svemu, ali svejedno smo bili mnogo zaljubljeni.
Tada mu je umrla majka. Prvi i jedini put sam ga videla da plače. Uskoro smo dobili i decu - radili smo na svojoj porodici.
Tražio je bolji posao, sa malo više novca kako bi mi kao porodica mogli komfornije da živimo. I dobio ga je. Novca nije bilo za razbacivanje, ali nismo ni oskudevali.
Uspeli smo da skupimo pare i da kupimo plac. Počeli smo da gradimo našu kuću uz pomoć manjih kredita. Život teče svojim tokom.
Nemamo idealnu porodicu. Postoje teškoće, kao i u svakoj drugoj porodici. Ali nama je najvažnije da smo svi zdravi i živi i na okupu.

Zajedno smo evo već sedam godina i iz ove perspektive mogu da kažem da je on i dalje čovek kojeg sam htela. Kad bih mogla da biram, njega bih opet izabrala.
Tokom ovih sedam godina, moja ljubav prema njemu je porasla još više. Znam da se na njega u bilo kojoj situaciji mogu osloniti. Vidim da i on voli mene i decu, osećam se prijatno pored njega.
Nismo bogati, nismo ni "iznad proseka", ali nikome ne dugujemo novac niti tražimo materijalnu pomoć.
Nedavno se jedna moja drugarica udala za bogatog momka. Stalno se svađaju. Kaže svuda ide bez nje, pije, kocka se, nikad nije kući sa njom i decom. Kaže ostavila bi ga da ne zarađuje toliko.
Nikad ne bih mogla da živim sa takvim teretom. Za mene je najvažnije da imam mir, složnu porodicu i pouzdanog muža.
Oduvek sam htela iskrenu vezu, zaljubljenog muža i zdavu decu, i oduvek sam znala da to novac ne može da mi da.
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 20/8/2021, 21:58

https://stil.kurir.rs/sex/ljubav-zavodenje/112199/ja-sam-ona-budala-koja-se-udala-za-siromasnog-coveka-nakon-7-godina-braka-evo-sta-se-desilo
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 20/8/2021, 21:59

Zenske price uz kafu.
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by immortal 20/8/2021, 22:03

svatko ima svoju priču
ispričanu ili neispričanu

Daj da na vrijeme razotkriveni i pokošeni budu mučitelji naši i krvnici.
immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by RayMabus 21/8/2021, 16:52

Serbinho-3 wrote:https://stil.kurir.rs/sex/ljubav-zavodenje/112199/ja-sam-ona-budala-koja-se-udala-za-siromasnog-coveka-nakon-7-godina-braka-evo-sta-se-desilo

Pročitao sam. No iskreno mene ti uopće ne zanima šta drugi oće od mene da ja budem. To se odnosi i na muškarce i na žene. Jedino šta muški nisu obuhvaćeni ovom temom jer mi oni nisu druga dinamika kao spol no svejedno isto im vrijedi na nekim drugim poljima di mi ovako netko uleti s : Ja želim da ti budeš ono šta ja hoću.

Ne može a razlog je jednostavan : Nisam ničija lutka na koncu.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 21/8/2021, 17:01

Postoji nešto šta se zove emapitija. Imam je kao osoba no isto tako imam potpunu odsutnost te iste moje emparije na ljude koji mi ulete s : Ja želim da ti budeš onakakv kakav ja želim.

Imam potpunu odsutnost emaptije na tu priči. Jednostavno te ne percepiram i to je to.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 21/8/2021, 17:22

Ne percepiram tu nikoga kad je šta ću ja stavit u svom životu na vremensku stazu.

Život je vremenski period od rođenja do smrti kad se neka duša s 10% svog kapaciteta inkarnkra u zametak dva dana nakon oplodnje. Dakle to je ono šta zovemo ljudski život ili život općenito kad pričamo o nečijem životu.

Vremenska staza je sva memorija neke duše počevši od svog nastanka xy godina unatrag pa do sadašnjeg trenutka i sve ono šta će staviti na istu u budućnosti.

Dakle i u ostatku inkarnacije.

Ne percepiram te jer ja jednostavno ne stavljam na vremensku stazu nešto šta neću a mogu odbiti.

Moga san se ja i oženit kad me to vatalo al san prekinija. Ne to neće biti dio mog života i memorije moje vremenske staze za sva vremena pošto je ista neuništiva ( memorija je neuništiva ).

Nema uopće rasprave da ja nekog uvažavam šta taj netko oće povodom toga šta će biti na mojoj vremsnkoj stazi. Nikakve rasprave nema kad je to u pitanju.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 21/8/2021, 17:36

Kad umrem ja neću žalit šta se nisam oženija. Ja sam te veze prekinija jer su bile toksične jer san nalećiva na ženske koje su mi se svidile a bile su u kurcu u glavi totalno za neku vezu.

Žalim šta nisan zna onda za emancipaciju no sudbina je htjela tako i onda san nakon toga udarija šakon u stol i reka ; Koji kurac se ovdje dešava ?

I onda mi je komada sve dokumente dala na stol uključujući i podatke iz budućnosti koje je jako teško iskopat. Pri tom mislim na Nostradamusa al i neke druge vremenske putnike.

Idete u treći svjetski rat kad se slomi natalitet poradi te emancipacije.

Nema kompromisa kod mene. Mene ne možeš kalupit kako ti oćeš
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 21/8/2021, 17:41

I da se sve opet odigra milijardu i beskonačno puta kako se odigralo potpuno iste odluke bi donija. Zato ne žalim šta te ženske nisan ženija. Ma nema teorije da to dovedem u život ( čitaj stavim na vremensku stazu , svoju vremensku stazu ).

Žalim jedino šta onda kad san ima volju za drugom dinamikom i svime time uopće nisan zna za postojenje emancipacije.

Jedino to žalim , šta to nisam onda zna i ima te podatke jer bi puno lakše to proša i ne bi ta sranja ni približno bila blizu mojoj vremenskoj stazi ka šta nisu nakon otkrića emancipacije ovdje pošto od tad ženske ne bi ni čašom vode ponudija a kamo li nećim više.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 21/8/2021, 18:00

Možda je to tako trebalo ić da ja u godinama kad je vrijeme za ženidbu a već materijalno situiran višestruko i s pozitivnim stavom prema drugoj dinamici i kreiranju iste jednostavno ne pređem preko nekih detalja koje mi se nikako nisu uklapale u viđenje muško ženski odnosa i kreiranje te druge dinamike i onda normalno prekidanje tih veza i postavljanju pitanja : Pa šta se ovdje dešava ?

Kad sam postavio takvo pitanje a mora san nakon šta san neke stvari osobno doživija otvorila mi se još jedna soba u biblioteci znanja i svi podaci na izvolite.

Aaauuuuuuu

Od tada nit čašu vode ženskoj ne bi ponudija a kamo li šta više. Nema šanse.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 5 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

Back to top

- Similar topics