Vaši poslednji dani su na ulici“, rekao je drugi. „Oženiću vas četiri u jednom danu“,
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Serbinho-3- Posts : 27662
2014-08-25
Re: Vaši poslednji dani su na ulici“, rekao je drugi. „Oženiću vas četiri u jednom danu“,
https://www.kurir.rs/planeta/3749317/osecam-da-cu-postati-robinja-ispovest-avganistanke-studentkinje-americkog-univerziteta-u-kabulu-pokazuje-sav-uzas-promene-vlasti
2014-08-25
Re: Vaši poslednji dani su na ulici“, rekao je drugi. „Oženiću vas četiri u jednom danu“,
Longie, ti si mala beba za ove. Cetiri u jednom danu ozeni. Valjda ce koju i o emancipaciji
2014-08-25
Tamo emancipacije više nema.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Nema druge nego nase okorjele nezenje s foruna poslati u talibane
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:Nema druge nego nase okorjele nezenje s foruna poslati u talibane
Ja bi radije pivu popija nego to.
2014-04-11
Kad ti jednom natalitet doživi slom , nema smisla se onda borit protiv emancipacije. Onda je već gotovo. Sad čekaš totalni slom tih društava.
2014-04-11
Ti se zalis na onu tvoju sa jednom diplomom, zamisli da ti je dosla kao ova i rekla da ima dve diplome najbolja dva Univerziteta.
[size=46]Malo mi nedostaje da dobijem dve diplome na dva najbolja univerziteta u Avganistanu. Trebalo je da diplomiram u novembru, ali jutros je sve nestalo.[/size]
[size=46]Malo mi nedostaje da dobijem dve diplome na dva najbolja univerziteta u Avganistanu. Trebalo je da diplomiram u novembru, ali jutros je sve nestalo.[/size]
2014-08-25
Kad ti natalitet doživi slom da više matematički ne možeš ništa , onda se nema smisla boriti protiv emancipacije odnosno za održivi natalitet itd.
Samo ćeš gubit energiju a ne možeš više tu natalitetnu krivulju ispravit. Sad ti dolaze general kojih je manje tako da ništa tu više ne možeš.
Samo ćeš gubit energiju a ne možeš više tu natalitetnu krivulju ispravit. Sad ti dolaze general kojih je manje tako da ništa tu više ne možeš.
2014-04-11
Nema više borbe za održiv natalitet kad ti doživi slom. Sad je svak za sebe.
Nema društva. Svi smo pojedinci. Društvo je gotovo.
Nema društva. Svi smo pojedinci. Društvo je gotovo.
2014-04-11
"Sve što sam mogao da vidim oko sebe bila su uplašena lica žena i ružna lica muškaraca koji mrze žene, koji ne vole da se žene obrazuju, rade i imaju slobodu. Umesto da stoje uz nas, oni stoje uz talibane i daju im još veću moć"
2014-08-25
Sad se nema smisla boriti protiv emancipacije. Okreni se na drugu stranu i spavaj. Ne troši energiju na nešto šta je već sad mrtva lešina. Moli Boga da se društvo ne raspadne za vrijeme trajanja tvoje inkarnacije a posli nek se ove generacije nakon tebe vade iz tih govana.
Ja san na to upozorava i meni je savjest čista. To šta neću da se ženim , sa ženama imam posla i pravim dicu je jer ja ne pristajem na bilo šta i ako to nije kako san reka a znam šta će biti onda neću pravit nova tijela pa da ih to dočeka a ja budem odgovoran jer sam im omogućio inkarnaciju u takvu budućnost.
Ja san na to upozorava i meni je savjest čista. To šta neću da se ženim , sa ženama imam posla i pravim dicu je jer ja ne pristajem na bilo šta i ako to nije kako san reka a znam šta će biti onda neću pravit nova tijela pa da ih to dočeka a ja budem odgovoran jer sam im omogućio inkarnaciju u takvu budućnost.
2014-04-11
Šta mi danas na zapadu tj u razvijenim državama uopće uspostavljali sad kad je crko natalitet ? Maltretirali malobrojne žene koje mogu rađat jer su generacije prije manje rađale. To nije pravedno.
Valjda ima neki drugi plan. Možda depopulacija .
Valjda ima neki drugi plan. Možda depopulacija .
2014-04-11
Od te borbe za održivim natalitetom tj protiv emanicipacije jer je ona razlog bijeloj kugi ćemo dignit ruke i pustit nek sve ide svojim tokom.
Samo prošle godine u Italiji je razlika umrlih i rođenih bila 400.tisuća Talijana
Samo prošle godine u Italiji je razlika umrlih i rođenih bila 400.tisuća Talijana
2014-04-11
Dovedite vi svaki po jednu Afganistanku. Vi njoj zivot spasite, ona vama natalitet :-D
Maggie19 wrote:Dovedite vi svaki po jednu Afganistanku. Vi njoj zivot spasite, ona vama natalitet :-D
Nisam ja socijalna služba. Ima i ovdje meni oko kuće masu takvih udavača. Muškarci nisu socijalna služba.
2014-04-11
Koja socijalna sluzba pa sad. Zena bi ti djecu rađala, kucu vodila, poslusna bila..;-@
Poanta je da s ovim generacijama koje dolaze brojčano ih je manje borba za održiv natalitet ( dakle to je borba protiv emancipacije jer je ona glavni razlog pada nataliteta ) jednostavno nije više izvediva.
Uostalom nije ni u redu maltretirat iduće generacije da nadoknađuju ono šta generacije prije njih nije htjela. Nisu oni krivi za to i ne treba ih teretit.
Uostalom nije ni u redu maltretirat iduće generacije da nadoknađuju ono šta generacije prije njih nije htjela. Nisu oni krivi za to i ne treba ih teretit.
2014-04-11
Maggie19 wrote:Koja socijalna sluzba pa sad. Zena bi ti djecu rađala, kucu vodila, poslusna bila..;-@
Osoba sam s osjećajima , nisam aparat koji vas treba servisirati.
2014-04-11
Dalje je rekla da voli da ide na manikir, što je svakako oblik zapadnog života koji sigurno nikada neće biti prihvatljiv za talibane. "Danas, dok sam bila na putu kući, bacila sam pogled u kozmetički salon u koji sam išla na manikir. Prednji deo prodavnice, koji je bio ukrašen prelepim slikama devojaka, bio je obojen u belo".
STRAŠNO!
STRAŠNO!
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Srbin došao u Njemačku i odmah na poslu u jednom danu rekao dobar dan i do viđenja
» U Francuskoj 60,486 novozaraženih i 828 preminulih u jednom danu
» Dan za pamcenje i povijest 4 medalje u jednom danu...
» DVA SJAJNA POTEZA PREDSJEDNICE U JEDNOM DANU!
» U jednom danu nestalo 43 milijarde američkog duga
» U Francuskoj 60,486 novozaraženih i 828 preminulih u jednom danu
» Dan za pamcenje i povijest 4 medalje u jednom danu...
» DVA SJAJNA POTEZA PREDSJEDNICE U JEDNOM DANU!
» U jednom danu nestalo 43 milijarde američkog duga
Page 1 of 5