ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Patetično,jadno da jadnije ne može

Page 5 of 14 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9 ... 14  Next

Go down

Patetično,jadno da jadnije ne može - Page 5 Empty Re: Patetično,jadno da jadnije ne može

Post by prckov Sun 27 Dec - 11:14

jastreb wrote:
prckov wrote:I da, ja sam da se vrati verbalni delikt, dosadilo mi je da me zena poslije seksa stalno pita i....jel to bilo sve
Ja bih joj rekao:"Nije! Koliko je sati? Deset! Barica bu ponorela! gdje su mi cipele?"
Pa da me opali cipelom po malom mozgu a jos ni rat nije poceo. Sora bjez mi s ociju

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Patetično,jadno da jadnije ne može - Page 5 Empty Re: Patetično,jadno da jadnije ne može

Post by prckov Sun 27 Dec - 11:17

Povedi i cvarka

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by gargamel0101 Sun 27 Dec - 11:36

r_nevjesta wrote:
marcellus wrote:Zato baš i mislim da građanski rat i nije loša opcija
naravno da nije.. tebi, jer će drugi ginuti, a ti ćeš i dalje huškati i potpaljivati one s IQ ispod 90, zarađujući 'blood money' iz sigurnosti svoje fotelje pred računalom B-)
Meni nije, jer ja sam spreman ginuti za RH. Doduše nisam za HB ali za RH jesam.
gargamel0101
gargamel0101

2015-07-23

Back to top Go down

Post by Stribor Sun 27 Dec - 11:36

Orjunaši su na aparatih. Ovi pak uradki s flomasterom i lipljivom trakom ... ne znam smijati se ili plakati?
Stribor
Stribor

Male
2015-09-22

Back to top Go down

Post by kaya Sun 27 Dec - 11:43

I wrote:

Na tabli u Smičiklasovoj ulici u Zagrebu, večeras je osvanula poruka na kojoj piše:

"U dubokoj boli javljamo svim hrvatskim "građevinama", da je Lijepa naša tragično preminula .12.2015. godine.
Ožalošćeni: "Građevine" RH
pa lijepa naša nije preminula ali bojim se da će mnogi od  istomišljenika teksta preminuti simbolički rečeno, odnosno maknuti se iz javnosti.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by IL Risorto Sun 27 Dec - 11:43

Razočaran sam ovim,očekivao sam da će biti kreativniji u štabu mladeži SDP-a.možda bih trebao ponudit moje usluge za neku simboličnu naknadu.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by neva Sun 27 Dec - 11:47

prckov wrote:Mene jos ni mamurluk nije pustio a vi vec ratujete
:D prošao Božić, dosta je bilo mira do neba
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by prckov Sun 27 Dec - 11:48

gargamel0101 wrote:
r_nevjesta wrote:
naravno da nije.. tebi, jer će drugi ginuti, a ti ćeš i dalje huškati i potpaljivati one s IQ ispod 90, zarađujući 'blood money' iz sigurnosti svoje fotelje pred računalom B-)
a ako pada kisa?

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by neva Sun 27 Dec - 12:01

gargamel0101 wrote:Meni nije, jer ja sam spreman ginuti za RH. Doduše nisam za HB ali za RH jesam.
za RH bi najbolje 'ginuo' kad bi se (skupa sa sličnima na obje strane) malo spojio na mozak i shvatio kako, umjesto brutalnih i osvetoljubivih podjela, mržnji i razlika, moramo stvoriti neke čvrste zajedničke ciljeve i točke suradnje bez obzira na svjetonazore i ideologije, ako želimo da nam koliko-toliko bude dobro i ako želimo državu koja bar pomalo napreduje
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by gargamel0101 Sun 27 Dec - 12:06

r_nevjesta wrote:
gargamel0101 wrote:Meni nije, jer ja sam spreman ginuti za RH. Doduše nisam za HB ali za RH jesam.
za RH bi najbolje 'ginuo' kad bi se (skupa sa sličnima na obje strane) malo spojio na mozak i shvatio kako, umjesto brutalnih i osvetoljubivih podjela, mržnji i razlika, moramo stvoriti neke čvrste zajedničke ciljeve i točke suradnje bez obzira na svjetonazore i ideologije, ako želimo da nam koliko-toliko bude dobro i ako želimo državu koja bar pomalo napreduje
Ma jok. Sa jedne strane imaš ekipu koja se jako dobro uhljebila i koja mrzi apsolutno sve što je Hrvatsko, a sa druge imaš ekipu koja voli sve što je Hrvatsko ali je moralo napustiti zemlju jer nemaju pedigre. Negdje će pući, a to je samo pitanje vremena. Pored toga, te priče oko ujedinjenja, pronalaženja putova da se razlike premoste ne prolaze, jer sa jedne strane imaš ekipu koja je to pokušla i na žalost mora napuštati zemlju, dok sa druge strane imaš ekipu koja ti pljune u ruku.
gargamel0101
gargamel0101

2015-07-23

Back to top Go down

Post by crvenkasti Sun 27 Dec - 12:11

marcellus wrote:
Za glupe:

1. Svaki prosvjed kojim se ne poziva na rušenje teritorijalnog integriteta zemlje ili na nasilje je legalan.

2. Nije svaki prosvjed koji je legalan ujedno i legitiman.

3. Svaki prosvjed protiv vlade je legitiman. Uključujući braniteljski.

4. Protuprosvjed nikad nije legitiman, jer je dužnost vlasti štititi svaki prosvjed, prijavljen ili ne, po presudama ESLJP. 

5. Prosvjed kojim se poziva na nepriznavanje rezultata regularno provedenih izbora nije legitiman.

6. Svaka stranka u parlamentu ima pravo sklopiti savez s bilo kojom drugom, i to je uvijek i legalno i legitimno.

7. Prosvjed sazvan za 28. nije protiv vlade, jer ona još nije niti formirana, nego protiv rezultata izbora, i prava zastupnika da slobodno raspolažu svojim mandatima.

8. Ergo, taj prosvjed je legalan, ne i legitiman. Zahtjevi prosvjednika nisu legitimni ni legalni. To nije razlog da se prosvjed kao takav zabrani, ali jesu razlozi da se organizatore stera u tripičkematerne.

Što još nije jasno?

Jasno je da je onaj tko je ovo napisao glupan koji ne zna što znači 'legalno', a što 'legitimno'.

Ili: kad glupe uče glupani, onda dobijemo ovo što i imamo.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by epikur37 Sun 27 Dec - 12:15

gargamel0101 wrote:
r_nevjesta wrote:

Ni za jedno ni za drugo, ako se počnete mlatiti međuse  dižem sidro.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by neva Sun 27 Dec - 12:17

gargamel0101 wrote:Ma jok. Sa jedne strane imaš ekipu koja se jako dobro uhljebila i koja mrzi apsolutno sve što je Hrvatsko, a sa druge imaš ekipu koja voli sve što je Hrvatsko ali je moralo napustiti zemlju jer nemaju pedigre. Negdje će pući, a to je samo pitanje vremena. Pored toga, te priče oko ujedinjenja, pronalaženja putova da se razlike premoste ne prolaze, jer sa jedne strane imaš ekipu koja je to pokušla i na žalost mora napuštati zemlju, dok sa druge strane imaš ekipu koja ti pljune u ruku.
đizs, dobijem ospice kad pročitam generalnu mantru s dnevno.hr o 'onima koji mrze sve hrvatsko' i 'onima koji vole sve hrvatsko' (iako je dosad bilo razvidno kako mnogi takvi 'vole sve hrvatsko' samo ako je u njihovom džepu i u njihovom privatnom vlasništvu).. eh, očito izgubljen slučaj detaljnog 'pranja mozga' i uspjele manipulacije :S
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by prckov Sun 27 Dec - 12:21

Ako se podu mlatit treba ih nekako spojit na dinamu da prave struju kad zamlataraju

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by gargamel0101 Sun 27 Dec - 12:21

r_nevjesta wrote:
gargamel0101 wrote:Ma jok. Sa jedne strane imaš ekipu koja se jako dobro uhljebila i koja mrzi apsolutno sve što je Hrvatsko, a sa druge imaš ekipu koja voli sve što je Hrvatsko ali je moralo napustiti zemlju jer nemaju pedigre. Negdje će pući, a to je samo pitanje vremena. Pored toga, te priče oko ujedinjenja, pronalaženja putova da se razlike premoste ne prolaze, jer sa jedne strane imaš ekipu koja je to pokušla i na žalost mora napuštati zemlju, dok sa druge strane imaš ekipu koja ti pljune u ruku.
đizs, dobijem ospice kad pročitam generalnu mantru s dnevno.hr o 'onima koji mrze sve hrvatsko' i 'onima koji vole sve hrvatsko' (iako je dosad bilo razvidno kako mnogi takvi 'vole sve hrvatsko' samo ako je u njihovom džepu i u njihovom privatnom vlasništvu).. eh, očito izgubljen slučaj detaljnog 'pranja mozga' i uspjele manipulacije :S
Ma eto matra sa Dnevno.ie, ali nema veze.
gargamel0101
gargamel0101

2015-07-23

Back to top Go down

Post by neva Sun 27 Dec - 12:22

epikur37 wrote:Ni za jedno ni za drugo, ako se počnete mlatiti međuse  dižem sidro.
ma neće, mislim da je većina Hrvata ipak dovoljno razumna, to su samo 'mokri snovi' Marca i nekolicine zabrijanih forumskih 'osvetnika'
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by gargamel0101 Sun 27 Dec - 12:23

epikur37 wrote:
gargamel0101 wrote:
r_nevjesta wrote:

Pošteno, ali nemoj očekivati da se drugi idu tući za tvoje "ideale" kao što si do sad to očekivao.
gargamel0101
gargamel0101

2015-07-23

Back to top Go down

Post by Guest Sun 27 Dec - 12:27

epikur37 wrote:
gargamel0101 wrote:
r_nevjesta wrote:

nećeš imati ništa protiv da ti prije toga gargamel i ja zapljenimo stan, brod, i auto, i zemljište u "ime naroda Republike Hrvatske" bounce
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by neva Sun 27 Dec - 12:28

gargamel0101 wrote:Ma eto matra sa Dnevno.ie, ali nema veze.
mantraj ti i dalje, ali ono što sam napisala je jedini način i jedina mogućnost, druge nema
i to će tako i biti prije ili kasnije, ako ne prije, a ono bar kad većinom izumru oni mentalno formirani po mjeri bivšeg sistema
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Tony Soprano Sun 27 Dec - 12:29

epikur37 wrote:
gargamel0101 wrote:
r_nevjesta wrote:

po običaju.sad odi u srbiju
Tony Soprano
Tony Soprano

Male
2015-08-15

Back to top Go down

Post by gargamel0101 Sun 27 Dec - 12:32

r_nevjesta wrote:
gargamel0101 wrote:Ma eto matra sa Dnevno.ie, ali nema veze.
mantraj ti i dalje, ali ono što sam napisala je jedini način i jedina mogućnost, druge nema
i to će tako i biti prije ili kasnije, ako ne prije, a ono bar kad većinom izumru oni mentalno formirani po mjeri bivšeg sistema
Ma mantram samo tako..... Ono što si ti napisala mi slušamo svaki put kad ljevica popuši na izborima (2003 na ovamo). Kad ljevica dođe na vlast onda udari sasvim nešto drugo (region i ostale pizdarije). 

Zapravo, to ti je nešto kao kada mali pas laja na velikog dok mu je veliki pas okrenut leđima, a kad se veliki okrene, onda se mali izvali na leđa ("nisam tako htio, daj nemoj itd...."). :D

Last edited by gargamel0101 on Sun 27 Dec - 12:33; edited 1 time in total
gargamel0101
gargamel0101

2015-07-23

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 5 of 14 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9 ... 14  Next

Back to top

- Similar topics