Patetično,jadno da jadnije ne može
Page 5 of 14
Page 5 of 14 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9 ... 14
Re: Patetično,jadno da jadnije ne može
Pa da me opali cipelom po malom mozgu a jos ni rat nije poceo. Sora bjez mi s ocijujastreb wrote:Ja bih joj rekao:"Nije! Koliko je sati? Deset! Barica bu ponorela! gdje su mi cipele?"prckov wrote:I da, ja sam da se vrati verbalni delikt, dosadilo mi je da me zena poslije seksa stalno pita i....jel to bilo sve
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Povedi i cvarka
2014-04-19
Meni nije, jer ja sam spreman ginuti za RH. Doduše nisam za HB ali za RH jesam.r_nevjesta wrote:naravno da nije.. tebi, jer će drugi ginuti, a ti ćeš i dalje huškati i potpaljivati one s IQ ispod 90, zarađujući 'blood money' iz sigurnosti svoje fotelje pred računalom B-)marcellus wrote:Zato baš i mislim da građanski rat i nije loša opcija
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Orjunaši su na aparatih. Ovi pak uradki s flomasterom i lipljivom trakom ... ne znam smijati se ili plakati?
Stribor-
2015-09-22
pa lijepa naša nije preminula ali bojim se da će mnogi od istomišljenika teksta preminuti simbolički rečeno, odnosno maknuti se iz javnosti.I wrote:
Na tabli u Smičiklasovoj ulici u Zagrebu, večeras je osvanula poruka na kojoj piše:
"U dubokoj boli javljamo svim hrvatskim "građevinama", da je Lijepa naša tragično preminula .12.2015. godine.
Ožalošćeni: "Građevine" RH
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Razočaran sam ovim,očekivao sam da će biti kreativniji u štabu mladeži SDP-a.možda bih trebao ponudit moje usluge za neku simboličnu naknadu.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
prošao Božić, dosta je bilo mira do nebaprckov wrote:Mene jos ni mamurluk nije pustio a vi vec ratujete
neva- Posts : 4367
2014-04-12
a ako pada kisa?gargamel0101 wrote:Meni nije, jer ja sam spreman ginuti za RH. Doduše nisam za HB ali za RH jesam.r_nevjesta wrote:naravno da nije.. tebi, jer će drugi ginuti, a ti ćeš i dalje huškati i potpaljivati one s IQ ispod 90, zarađujući 'blood money' iz sigurnosti svoje fotelje pred računalom B-)marcellus wrote:Zato baš i mislim da građanski rat i nije loša opcija
2014-04-19
za RH bi najbolje 'ginuo' kad bi se (skupa sa sličnima na obje strane) malo spojio na mozak i shvatio kako, umjesto brutalnih i osvetoljubivih podjela, mržnji i razlika, moramo stvoriti neke čvrste zajedničke ciljeve i točke suradnje bez obzira na svjetonazore i ideologije, ako želimo da nam koliko-toliko bude dobro i ako želimo državu koja bar pomalo napredujegargamel0101 wrote:Meni nije, jer ja sam spreman ginuti za RH. Doduše nisam za HB ali za RH jesam.
2014-04-12
Ma jok. Sa jedne strane imaš ekipu koja se jako dobro uhljebila i koja mrzi apsolutno sve što je Hrvatsko, a sa druge imaš ekipu koja voli sve što je Hrvatsko ali je moralo napustiti zemlju jer nemaju pedigre. Negdje će pući, a to je samo pitanje vremena. Pored toga, te priče oko ujedinjenja, pronalaženja putova da se razlike premoste ne prolaze, jer sa jedne strane imaš ekipu koja je to pokušla i na žalost mora napuštati zemlju, dok sa druge strane imaš ekipu koja ti pljune u ruku.r_nevjesta wrote:za RH bi najbolje 'ginuo' kad bi se (skupa sa sličnima na obje strane) malo spojio na mozak i shvatio kako, umjesto brutalnih i osvetoljubivih podjela, mržnji i razlika, moramo stvoriti neke čvrste zajedničke ciljeve i točke suradnje bez obzira na svjetonazore i ideologije, ako želimo da nam koliko-toliko bude dobro i ako želimo državu koja bar pomalo napredujegargamel0101 wrote:Meni nije, jer ja sam spreman ginuti za RH. Doduše nisam za HB ali za RH jesam.
2015-07-23
marcellus wrote:
Za glupe:
1. Svaki prosvjed kojim se ne poziva na rušenje teritorijalnog integriteta zemlje ili na nasilje je legalan.
2. Nije svaki prosvjed koji je legalan ujedno i legitiman.
3. Svaki prosvjed protiv vlade je legitiman. Uključujući braniteljski.
4. Protuprosvjed nikad nije legitiman, jer je dužnost vlasti štititi svaki prosvjed, prijavljen ili ne, po presudama ESLJP.
5. Prosvjed kojim se poziva na nepriznavanje rezultata regularno provedenih izbora nije legitiman.
6. Svaka stranka u parlamentu ima pravo sklopiti savez s bilo kojom drugom, i to je uvijek i legalno i legitimno.
7. Prosvjed sazvan za 28. nije protiv vlade, jer ona još nije niti formirana, nego protiv rezultata izbora, i prava zastupnika da slobodno raspolažu svojim mandatima.
8. Ergo, taj prosvjed je legalan, ne i legitiman. Zahtjevi prosvjednika nisu legitimni ni legalni. To nije razlog da se prosvjed kao takav zabrani, ali jesu razlozi da se organizatore stera u tripičkematerne.
Što još nije jasno?
Jasno je da je onaj tko je ovo napisao glupan koji ne zna što znači 'legalno', a što 'legitimno'.
Ili: kad glupe uče glupani, onda dobijemo ovo što i imamo.
crvenkasti-
2014-04-17
gargamel0101 wrote:Meni nije, jer ja sam spreman ginuti za RH. Doduše nisam za HB ali za RH jesam.r_nevjesta wrote:naravno da nije.. tebi, jer će drugi ginuti, a ti ćeš i dalje huškati i potpaljivati one s IQ ispod 90, zarađujući 'blood money' iz sigurnosti svoje fotelje pred računalom B-)marcellus wrote:Zato baš i mislim da građanski rat i nije loša opcija
Ni za jedno ni za drugo, ako se počnete mlatiti međuse dižem sidro.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
đizs, dobijem ospice kad pročitam generalnu mantru s dnevno.hr o 'onima koji mrze sve hrvatsko' i 'onima koji vole sve hrvatsko' (iako je dosad bilo razvidno kako mnogi takvi 'vole sve hrvatsko' samo ako je u njihovom džepu i u njihovom privatnom vlasništvu).. eh, očito izgubljen slučaj detaljnog 'pranja mozga' i uspjele manipulacije :Sgargamel0101 wrote:Ma jok. Sa jedne strane imaš ekipu koja se jako dobro uhljebila i koja mrzi apsolutno sve što je Hrvatsko, a sa druge imaš ekipu koja voli sve što je Hrvatsko ali je moralo napustiti zemlju jer nemaju pedigre. Negdje će pući, a to je samo pitanje vremena. Pored toga, te priče oko ujedinjenja, pronalaženja putova da se razlike premoste ne prolaze, jer sa jedne strane imaš ekipu koja je to pokušla i na žalost mora napuštati zemlju, dok sa druge strane imaš ekipu koja ti pljune u ruku.
2014-04-12
Ako se podu mlatit treba ih nekako spojit na dinamu da prave struju kad zamlataraju
2014-04-19
Ma eto matra sa Dnevno.ie, ali nema veze.r_nevjesta wrote:đizs, dobijem ospice kad pročitam generalnu mantru s dnevno.hr o 'onima koji mrze sve hrvatsko' i 'onima koji vole sve hrvatsko' (iako je dosad bilo razvidno kako mnogi takvi 'vole sve hrvatsko' samo ako je u njihovom džepu i u njihovom privatnom vlasništvu).. eh, očito izgubljen slučaj detaljnog 'pranja mozga' i uspjele manipulacije :Sgargamel0101 wrote:Ma jok. Sa jedne strane imaš ekipu koja se jako dobro uhljebila i koja mrzi apsolutno sve što je Hrvatsko, a sa druge imaš ekipu koja voli sve što je Hrvatsko ali je moralo napustiti zemlju jer nemaju pedigre. Negdje će pući, a to je samo pitanje vremena. Pored toga, te priče oko ujedinjenja, pronalaženja putova da se razlike premoste ne prolaze, jer sa jedne strane imaš ekipu koja je to pokušla i na žalost mora napuštati zemlju, dok sa druge strane imaš ekipu koja ti pljune u ruku.
2015-07-23
ma neće, mislim da je većina Hrvata ipak dovoljno razumna, to su samo 'mokri snovi' Marca i nekolicine zabrijanih forumskih 'osvetnika'epikur37 wrote:Ni za jedno ni za drugo, ako se počnete mlatiti međuse dižem sidro.
2014-04-12
Pošteno, ali nemoj očekivati da se drugi idu tući za tvoje "ideale" kao što si do sad to očekivao.epikur37 wrote:gargamel0101 wrote:Meni nije, jer ja sam spreman ginuti za RH. Doduše nisam za HB ali za RH jesam.r_nevjesta wrote:naravno da nije.. tebi, jer će drugi ginuti, a ti ćeš i dalje huškati i potpaljivati one s IQ ispod 90, zarađujući 'blood money' iz sigurnosti svoje fotelje pred računalom B-)marcellus wrote:Zato baš i mislim da građanski rat i nije loša opcija
2015-07-23
epikur37 wrote:gargamel0101 wrote:Meni nije, jer ja sam spreman ginuti za RH. Doduše nisam za HB ali za RH jesam.r_nevjesta wrote:naravno da nije.. tebi, jer će drugi ginuti, a ti ćeš i dalje huškati i potpaljivati one s IQ ispod 90, zarađujući 'blood money' iz sigurnosti svoje fotelje pred računalom B-)marcellus wrote:Zato baš i mislim da građanski rat i nije loša opcija
nećeš imati ništa protiv da ti prije toga gargamel i ja zapljenimo stan, brod, i auto, i zemljište u "ime naroda Republike Hrvatske"
Guest- Guest
mantraj ti i dalje, ali ono što sam napisala je jedini način i jedina mogućnost, druge nemagargamel0101 wrote:Ma eto matra sa Dnevno.ie, ali nema veze.
i to će tako i biti prije ili kasnije, ako ne prije, a ono bar kad većinom izumru oni mentalno formirani po mjeri bivšeg sistema
2014-04-12
po običaju.sad odi u srbijuepikur37 wrote:gargamel0101 wrote:Meni nije, jer ja sam spreman ginuti za RH. Doduše nisam za HB ali za RH jesam.r_nevjesta wrote:naravno da nije.. tebi, jer će drugi ginuti, a ti ćeš i dalje huškati i potpaljivati one s IQ ispod 90, zarađujući 'blood money' iz sigurnosti svoje fotelje pred računalom B-)marcellus wrote:Zato baš i mislim da građanski rat i nije loša opcija
Tony Soprano-
2015-08-15
Ma mantram samo tako..... Ono što si ti napisala mi slušamo svaki put kad ljevica popuši na izborima (2003 na ovamo). Kad ljevica dođe na vlast onda udari sasvim nešto drugo (region i ostale pizdarije).r_nevjesta wrote:mantraj ti i dalje, ali ono što sam napisala je jedini način i jedina mogućnost, druge nemagargamel0101 wrote:Ma eto matra sa Dnevno.ie, ali nema veze.
i to će tako i biti prije ili kasnije, ako ne prije, a ono bar kad većinom izumru oni mentalno formirani po mjeri bivšeg sistema
Zapravo, to ti je nešto kao kada mali pas laja na velikog dok mu je veliki pas okrenut leđima, a kad se veliki okrene, onda se mali izvali na leđa ("nisam tako htio, daj nemoj itd....").
Last edited by gargamel0101 on Sun 27 Dec - 12:33; edited 1 time in total
2015-07-23
Page 5 of 14 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9 ... 14
Similar topics
» jadno,jadno,jadnije...
» Plenkovića ništa ne može ugroziti?O,može,korona ga je dignula,ona ga može i srušiti
» Jadno mi je kad vidim neke starije kolege s hrvatske estrade
» VUČIĆ PITA EU: Kako Katalonija ne može, a Kosovo može i to bez referenduma (FOTO)
» Može li javni prijevoz biti besplatan? Ovaj grad pokazuje da može
» Plenkovića ništa ne može ugroziti?O,može,korona ga je dignula,ona ga može i srušiti
» Jadno mi je kad vidim neke starije kolege s hrvatske estrade
» VUČIĆ PITA EU: Kako Katalonija ne može, a Kosovo može i to bez referenduma (FOTO)
» Može li javni prijevoz biti besplatan? Ovaj grad pokazuje da može
Page 5 of 14