Nije upitan legitimitet Tihomira Oreškovića, upitne su namjere onih koji ga osporavaju
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Nije upitan legitimitet Tihomira Oreškovića, upitne su namjere onih koji ga osporavaju
Nema se tu što zamisliti.kaja_333 wrote:zamisli ja sad u izarelu živim i objašnjavam židovima kako oni nemaju što odlučivati o izraelu , pa je li to normalno?
Država koja se odriče polovine svoga naroda ne zaslužuje da uopće postoji.
Ja to najozbiljnije mislim.
Dijaspori se mora u najkraćem času vratiti onih 8 zastupnika.
Zbog ravnoteže(za početak), ak me razmeš.
Last edited by Ero on 27/12/2015, 12:31; edited 1 time in total
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Re: Nije upitan legitimitet Tihomira Oreškovića, upitne su namjere onih koji ga osporavaju
Ono 780.000 je manje od 25% od svih glasača. Struktura ti je 15% ovih plus 10% onih i to ti je to.kaja_333 wrote:pa jugoslavena ima oko 20% što nije tako puno ali je puno ako 50% hrvata ne izlazi na izbore. dodatne glasove nose im manjine a dodatne glasove hrvatima nosi dijaspora i zato su uvijek negdje na knap, mrtva trka. malo ovi, malo oni.Ero wrote:Izanalizirati strukturu onih 780.000 glasača i sve će biti mam jasno. Plus dodatni zastupnici manjina i to je to.kaja_333 wrote:kako su dovodili i formirali vlast meni ni sada nije jasno.
Barem to neće biti problem.
PS: Manjine su se (i) ovaj put (čast izuzecima) ponijele krajnje neodgovorno, da ne kažem neku težu riječ.
2014-04-23
A polovica poginulih i ranjenih u zadnjem ratu su bili iz "diajspore". Glupo mi je ovo naglašavati, ali eto...kaja_333 wrote:ja ne mogu zamisliti da netko tko se predstavlja židovom (bez obzira je ili nije) piše hrvatima da oni ne mogu glasati u hrvatskoj. on će valjda to odlučiti!Ero wrote:PS:
Može li se uopće zamisliti postojanje Israela kao države bez židovske dijaspore?
Sjeti se onog stalnog potenciranja "pica-majstor" i slično. Nije to bilo slučajno.
2014-04-23
a đubrad, što drugo. "pica-majstor" ih hebe jer je lobirao u americi a to je bilo presudno za dobit rat. on je bitan kao i tuđman.Ero wrote:A polovica poginulih i ranjenih u zadnjem ratu su bili iz "diajspore". Glupo mi je ovo naglašavati, ali eto...kaja_333 wrote:ja ne mogu zamisliti da netko tko se predstavlja židovom (bez obzira je ili nije) piše hrvatima da oni ne mogu glasati u hrvatskoj. on će valjda to odlučiti!Ero wrote:PS:
Može li se uopće zamisliti postojanje Israela kao države bez židovske dijaspore?
Sjeti se onog stalnog potenciranja "pica-majstor" i slično. Nije to bilo slučajno.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Za njih je on još uvijek noćna mora, jer znaju koliko još postoji "pica-majstora" u dijaspori.kaja_333 wrote:a đubrad, što drugo. "pica-majstor" ih hebe jer je lobirao u americi a to je bilo presudno za dobit rat. on je bitan kao i tuđman.Ero wrote:A polovica poginulih i ranjenih u zadnjem ratu su bili iz "diajspore". Glupo mi je ovo naglašavati, ali eto...kaja_333 wrote:ja ne mogu zamisliti da netko tko se predstavlja židovom (bez obzira je ili nije) piše hrvatima da oni ne mogu glasati u hrvatskoj. on će valjda to odlučiti!Ero wrote:PS:
2014-04-23
Ova "im" tema očigledno ne leži.
Koji ćeš ti kurac kao židov određivati Hrvatima da glasaju ili ne u domovini svih Hrvata??? Idi u Izrael i tamo kroji pravila a nas ostavi na miru.Yehudi wrote:Ero
Guzičari koji ga podržavaju ( poput tebe) a koji nemaju
veze sa Hrvatskom, jer ne žive tu, nemaju šta komentirati
i navijati.
Koji kurac imaju stranci, koji ne plaćaju porez u
RH, govoriti ili odlučivati kako će Hrvatska živiti i tko će
vladati u RH?
Jednostavno vi koji ne živite u RH - NEMATE PRAVA-
odlučivati kako će živiti ljudi u Hrvatskoj.
Guest- Guest
kaja_333 wrote:imaju pravo jer su Hrvati..za razliku od tebe. znači to im je sasvim dovoljno i ne trebaju tu živjeti.Yehudi wrote:
Guest- Guest
iskreno mislim da je Yehudi 100% Hrvat, ali ok
Guest- Guest
Sumnjam, taj mrzi Hrvate, jugoslav od glave do pete.Neoliberalni portugalac wrote:iskreno mislim da je Yehudi 100% Hrvat, ali ok
Guest- Guest
lakđe ti je zamisliti da su i on i svetozar i nevanja srbi... s obzirom da je kod nas normalno da srbi odlučuju kako će hrvati živjeti...kaja_333 wrote:zamisli ja sad u izarelu živim i objašnjavam židovima kako oni nemaju što odlučivati o izraelu , pa je li to normalno?
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Nama su iz Kanade već dolazili prevaranti i varalice. Prevarant i varalica koji je došao iz Kanade te po Hrvatskoj pljačako je i Ivica Mudrinić. Taj varalica nikada nije odgovrao za kriminal kojeg je počinio i dan danas, a posebno otkad se pojavio Tihomir Orešković, javno nam se ruga i vrijeđa nam zdrav razum.
aha, tvoje komunjare su mu to omogučile i krale zajedno s njim jer se s njima slizao. sigurno nije sam s marsa pao i počeo krasti.provocator wrote:Prevarant i varalica koji je došao iz Kanade te po Hrvatskoj pljačako je i Ivica Mudrinić.
2015-08-15
pa ja to i pretpostavljam ali recimo da se pravim da nisu.michaellcmacha wrote:lakđe ti je zamisliti da su i on i svetozar i nevanja srbi... s obzirom da je kod nas normalno da srbi odlučuju kako će hrvati živjeti...kaja_333 wrote:zamisli ja sad u izarelu živim i objašnjavam židovima kako oni nemaju što odlučivati o izraelu , pa je li to normalno?
2015-08-15
Je... Komunjare su Mudrinića doveli. Npr., Mudriniću je dodjeljen 1992. godine stan na korištenje temeljem Pravilnika kojim su se dodjeljivali stanovi funkcionarima Socijalističke Republike Hrvatske. 1992. godine nema ni SR Hrvatske ni njenih funkcionara ili ima? Jrbo na vlasti je F. Tuđman i HDZ.kaja_333 wrote:aha, tvoje komunjare su mu to omogučile i krale zajedno s njim jer se s njima slizao. sigurno nije sam s marsa pao i počeo krasti.provocator wrote:Prevarant i varalica koji je došao iz Kanade te po Hrvatskoj pljačako je i Ivica Mudrinić.
ma kakvi, nema, nema ni boljkovca 92. ni šarinića isto, ni gregurića..komunjra do komunjare. pa kolika je vjerojatnost da netko sleti iz kanade i sam od sebe uopće ima pristupa makinacijama i transakcijama. nikakva, znači ušao je u uigranu ekipu. a tko je uigrana ekipa se zna naravno..provocator wrote: 1992. godine nema ni SR Hrvatske ni njenih funkcionara ili ima?
2015-08-15
ima puno više, ustvari 20% ima Hrvata, ali onih pravih osviještenih koji poznaju pravu situaciju.kaja_333 wrote:pa jugoslavena ima oko 20%
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Yehudi wrote:Ero
Guzičari koji ga podržavaju ( poput tebe) a koji nemaju
veze sa Hrvatskom, jer ne žive tu, nemaju šta komentirati
i navijati.
Koji kurac imaju stranci, koji ne plaćaju porez u
RH, govoriti ili odlučivati kako će Hrvatska živiti i tko će
vladati u RH?
Židove, jesi ti u mirovinu otišao sa 30 godina ili radiš? Ako ne radiš i primaš mirovinu, vrati đoku u usta, cuclaj i bolje šuti.
Ja sam za to da stoka sitnog zuba u HR koja sjedi i ne rdi ništa i k tome ništa ne pridonosi proračunu, da im se oduzme pravo na glasovaje. Hrvatsi emigranti šalju devize na čemu HR itekako profitira, možda duplo više nego od samih ''poreznih obveznika'' unutar HR. Laganini tebe sterat za Izrael pa tamo svom stadu širi mantru kako židovska emigracija ne bi trebala odlučivati o stanju i politici u Izraelu.
provocator wrote:Je... Komunjare su Mudrinića doveli. Npr., Mudriniću je dodjeljen 1992. godine stan na korištenje temeljem Pravilnika kojim su se dodjeljivali stanovi funkcionarima Socijalističke Republike Hrvatske. 1992. godine nema ni SR Hrvatske ni njenih funkcionara ili ima? Jrbo na vlasti je F. Tuđman i HDZ.kaja_333 wrote:aha, tvoje komunjare su mu to omogučile i krale zajedno s njim jer se s njima slizao. sigurno nije sam s marsa pao i počeo krasti.provocator wrote:Prevarant i varalica koji je došao iz Kanade te po Hrvatskoj pljačako je i Ivica Mudrinić.
to samo pokazuje koliko je vama komunjarama do jednakosti. kad se dograbite vlasti i love, ode marx u zaborav. :)
preko noci svi od straha i iz interesa postali HDZ-ovci pa se dograbili stanova i funkcija. sve je to bilo u duhu i praksi bivše YU.
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Evo što birači misle o izboru Tihomira Oreškovića
» Maja Sever:'Kad sam bila kao novinarka na najtežim bojištima nije bilo onih koji me sada prozivaju da sam izdajnik'
» PAPA poslušao bukvicu supruge Tihomira Oreškovića
» Premijer i vanjska politika: Jasni ciljevi i uvjerljiv nastup u inozemstvu veliki su adut Tihomira Oreškovića
» Britanski think tank traži označavanje svih onih koji na bilo koji način podupiru Rusiju
» Maja Sever:'Kad sam bila kao novinarka na najtežim bojištima nije bilo onih koji me sada prozivaju da sam izdajnik'
» PAPA poslušao bukvicu supruge Tihomira Oreškovića
» Premijer i vanjska politika: Jasni ciljevi i uvjerljiv nastup u inozemstvu veliki su adut Tihomira Oreškovića
» Britanski think tank traži označavanje svih onih koji na bilo koji način podupiru Rusiju
Page 2 of 2