šššoping!!!
Page 28 of 50
Page 28 of 50 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50
Re: šššoping!!!
dakle, u avonu.
onak biserčići mali posvuda..
isuseibožeikriste... sve mi je danas stiglo što sam naručila, nisam ni znala da sam naručila PET freedom paleta sjenila, koje su predivne, naravno... :D
jednu koju sam namijenila jednoj frendici za nadolazeći ročkas sam ipak prodala kolegi (za 5kn manje od prave cijene, khm), on danas ide kod frendice za ročkas...
a ja ću joj onda drugu dat, teško ću se odlučit, al, ruku na srce, nepotrebne su mi :D
onak biserčići mali posvuda..
isuseibožeikriste... sve mi je danas stiglo što sam naručila, nisam ni znala da sam naručila PET freedom paleta sjenila, koje su predivne, naravno... :D
jednu koju sam namijenila jednoj frendici za nadolazeći ročkas sam ipak prodala kolegi (za 5kn manje od prave cijene, khm), on danas ide kod frendice za ročkas...
a ja ću joj onda drugu dat, teško ću se odlučit, al, ruku na srce, nepotrebne su mi :D
modra- Posts : 7660
2014-04-17
e i da, neki dan catrice neke lakiće, sebi dva, jedan sestrični
oni crveni neki retro maybelline ruževi jučer.. dva odma..
i danas opet neki essence mauve i maybelline liquid mat mauve ruž..
pretjerujem
e i majičke neke u njujorkeru danas..
oni crveni neki retro maybelline ruževi jučer.. dva odma..
i danas opet neki essence mauve i maybelline liquid mat mauve ruž..
pretjerujem
e i majičke neke u njujorkeru danas..
modra-
2014-04-17
Kupila sam još jedan hula-hoop. Ovaj put pravi, za odrasle i krasan je, crno zeleni. Dosta je veći i teži od onog dječjeg kojeg sam uzela i puno se lakše vrti. Baš sam sretna!
Guest- Guest
Ja sam uzela u petak jos jednu dugu boho tuniku zemljanih boja u hm-a
Tamno plavu bluzicu na bijele točkice u Berschki
Bogatu boho ogrlicu u Berschki
Tamno plavu bluzicu na bijele točkice u Berschki
Bogatu boho ogrlicu u Berschki
Guest- Guest
modra wrote:veg, gdje ih nabavljaš?
Onaj prvi dječji sam kupila u Tisak Media dućanu, a ovaj sad sam naručila s ove stranice http://www.happyhoop.hr/#!shop-1/mp9yh i stvarno su preprepre Odmah sam se zaljubila, čim sam ga vidjela
Guest- Guest
vidim ga, krasan je
čekaj, koja je razlika između plaćanja po preuzimanju i plaćanja pouzećem?
čekaj, koja je razlika između plaćanja po preuzimanju i plaćanja pouzećem?
Jel' da je?
Mislim da se to preuzimanje odnosi na to ako si u Zg pa ga osobno preuzmeš kao što sam ja napravila, a pouzeće valjda kad ti ga šalju poštom pa u ovom slučaju ne možeš platiti poštaru nego ga prije trebaš platiti internet bankarstvom ili općom uplatnicom.
Mislim da se to preuzimanje odnosi na to ako si u Zg pa ga osobno preuzmeš kao što sam ja napravila, a pouzeće valjda kad ti ga šalju poštom pa u ovom slučaju ne možeš platiti poštaru nego ga prije trebaš platiti internet bankarstvom ili općom uplatnicom.
Guest- Guest
je, najljepšiji na švijetu
ahaaaaaaa... dadada...vjerojatno tako onda..
nakon plaće naručujem, ako mi mama prije ne nabavi.. reći ću da ne, ovi su baš dobri, malo treš!
uplatnicom ću ja najbolje..
ahaaaaaaa... dadada...vjerojatno tako onda..
nakon plaće naručujem, ako mi mama prije ne nabavi.. reći ću da ne, ovi su baš dobri, malo treš!
uplatnicom ću ja najbolje..
Jeeeeej!
Vjerujem da nećeš požaliti, sad kad uspoređujem ova dva, onaj dječji plastični izgleda tako smiješno pored ovog. Javi nam ovdje kad uzmeš, baš me zanima
Vjerujem da nećeš požaliti, sad kad uspoređujem ova dva, onaj dječji plastični izgleda tako smiješno pored ovog. Javi nam ovdje kad uzmeš, baš me zanima
Guest- Guest
minijaturu ovog super parfema s gloriom
čestitam zagi! dosad ste bili baš bez auta?
veg, javim!
čestitam zagi! dosad ste bili baš bez auta?
veg, javim!
Bili smo 10 dana bez auta tj. Šef je posudio svoj drugi auto mužu....inace ne bi mogao raditi nit voditi djecu u vrtic....a sezona im je....
Guest- Guest
nisam prijavila predivnu fensi kozmetičku torbicu od dvije kolegice s posla!
ruževi catrice i maybelline :^0
i ovo iz jyska za sobu, kao poklon od sestre sam si izabrala.. morala sam nešto pametno uzet jer je zabranila kozmetiku.. ahahahahhaha
i ovo iz jyska za sobu, kao poklon od sestre sam si izabrala.. morala sam nešto pametno uzet jer je zabranila kozmetiku.. ahahahahhaha
Page 28 of 50 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50
Page 28 of 50