šššoping!!!
Page 22 of 50
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
Re: šššoping!!!
totalno moj tip ruza!Vegvísir wrote:M.A.C. Matte lipstick Diva
Nisam ga još isprobala, al' prema sličicama koje vidim na netu, trebao bi biti baš ono što sam tražila
Guest- Guest
Na mojim usnama djeluje možda mrvicu svjetlije nego na gornjoj slici, ali jako sam zadovoljna.
Nosila sam ga prvi put u subotu navečer i izdržao je bez beda do ranih jutarnjih sati.
Nosila sam ga prvi put u subotu navečer i izdržao je bez beda do ranih jutarnjih sati.
Guest- Guest
boja jetrice :D
imam jedno pet takvih ruzeva, svi na isti kalup... a moje usne su mini, pa moram raditi overline
imam jedno pet takvih ruzeva, svi na isti kalup... a moje usne su mini, pa moram raditi overline
Guest- Guest
modra-
2014-04-17
Naočale....imam problem sa naočalama....
I crnu kkao brušenu dugu maju,koja bi sponzoruši komotno prosla pod hhaljinu,sa natpisom love yourself first
I crnu kkao brušenu dugu maju,koja bi sponzoruši komotno prosla pod hhaljinu,sa natpisom love yourself first
Guest- Guest
Zagy wrote:Oprostite,zaboravih.....
2, 3, 5, 8, 9 lajkam
jel glupo frendici za ročkas uzet neku maramu il tak neki modni dodatak i neku malo finiju paletu sjenila?! tipa loreal?
iako se ne šminka pretjerano (al drži do sebe).. a lijepo joj stoji kad se našminka jer ima dosta velike oči
mislim da ne čita..
nemam pojma šta sluša
a jesmo prave frendice
ma ošla mi austriju s mužem pa sam je i zaboravila
inače je ozbiljnija, nježna, osjetljiva, osjećajna.. ima stila..
nemam pojma šta sluša
a jesmo prave frendice
ma ošla mi austriju s mužem pa sam je i zaboravila
inače je ozbiljnija, nježna, osjetljiva, osjećajna.. ima stila..
imamo isti dan rođendane, i išle smo skupa u osnovnu, i već sam stvarno sve poklone ispucala :D
najsretnija je bila s nakitom dosad, al nekoliko puta sam joj uzela naušnice srebrne i od bijelog zlata.. ne znam bi li opet
prošli put sam joj set boss jour
najsretnija je bila s nakitom dosad, al nekoliko puta sam joj uzela naušnice srebrne i od bijelog zlata.. ne znam bi li opet
prošli put sam joj set boss jour
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
Page 22 of 50