Ugledni Srbin sokirao Srbe te rekao:'Oluja je bila legitimna,Krajisnici zapoceli rat a Suljo javno priznao da mrzi Hrvate'
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Ugledni Srbin sokirao Srbe te rekao:'Oluja je bila legitimna,Krajisnici zapoceli rat a Suljo javno priznao da mrzi Hrvate'
"Ugledni Srbin" iz Helsinškog odbora kojem tekst odobrava Sonja Biserko.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Re: Ugledni Srbin sokirao Srbe te rekao:'Oluja je bila legitimna,Krajisnici zapoceli rat a Suljo javno priznao da mrzi Hrvate'
Mislis na ichu?jastreb wrote:Znači bojali ste se njihove politike?vuksadinare wrote:
..isli smo bodriti svoj klub i istovremeno pokazati da se ne bojimo ne toliko njihovih navijača koliko njihove politike
Svašta.
Snimci dokazuju suprotno.
Pored stadiona C. zvezde snimljeno je nekoliko pijanaca i narkomana koji sa nogometom veze nemaju.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
dzango wrote:"Ugledni Srbin" iz Helsinškog odbora kojem tekst odobrava Sonja Biserko.
jedna od najistaknutijih kritičara nove vlasti, za koju drži da nastavlja Miloševićevu imperijalističku politiku te da je njihova nespremnost za potpunu suradnju za Haškim sudom kao i sučeljavanju Srbije kao države s odgovornošću za zločine glavna prepreka srpskim integracijama u EU.
posebno kritična prema SPC i SANU.
kao sto rekoh...imate vi i pametnih glava
Epi i Hektor na aparatima
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Jesu slazem se sa tobom.crvenkasti wrote:kaya wrote:Taj dečko je i u rat otišao, da spere valjda tu stigmu četnika u familiji.
I on vam je zabiberio na kraju.
Srbi su najbolji Hrvati.
Djed mi pricao da su u Jasenovcu najbolje Ustase bili srbi.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Srbi u Jasenovcu u ustaskim uniformama su najbolje radili. Cak i u vrijeme proboja ratnih zlocinaca iz Jasenovca srbi na strazarskim kulama su dominirali u kasapljenju zlocinaca u bijegu
2015-09-13
FRANK wrote:Epi i Hektor na aparatima
darth_vader-
2014-04-17
Toliko je istaknut da prvi put čujem za njega. Jedna od kurvi iz Helsinškog odbora koji radi za evre a kojoj đubre od Sonje Biserko odobrava tekstove. Inače su svi, sa Čedom na čelu, deo Vućićeve mašinerije.Noor wrote:dzango wrote:"Ugledni Srbin" iz Helsinškog odbora kojem tekst odobrava Sonja Biserko.
jedna od najistaknutijih kritičara nove vlasti, za koju drži da nastavlja Miloševićevu imperijalističku politiku te da je njihova nespremnost za potpunu suradnju za Haškim sudom kao i sučeljavanju Srbije kao države s odgovornošću za zločine glavna prepreka srpskim integracijama u EU.
posebno kritična prema SPC i SANU.
kao sto rekoh...imate vi i pametnih glava
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Suljo:'Da podsjetim Hrvate!'95 su Hrvati ubijali Srbe'
» I mrzi sve, mrzi ljude, mrzi crnce Njih nema, mrze sve, mrzi pse, mrzi sunce
» 'Suljo je dosao do nas i rekao koga ce ubiti,zaklati.Meni kao Srbinu rekao je da sam izdajica,srpski izrod i da ce me zadnjeg zaklati'
» Pali travu, a mrzi srbe
» Kandidatkinja sa nikabom mrzi Srbe, Jevreje i homoseksualce
» I mrzi sve, mrzi ljude, mrzi crnce Njih nema, mrze sve, mrzi pse, mrzi sunce
» 'Suljo je dosao do nas i rekao koga ce ubiti,zaklati.Meni kao Srbinu rekao je da sam izdajica,srpski izrod i da ce me zadnjeg zaklati'
» Pali travu, a mrzi srbe
» Kandidatkinja sa nikabom mrzi Srbe, Jevreje i homoseksualce
Page 3 of 3