Francuska Ligue 1
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 11 of 11
Page 11 of 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Re: Francuska Ligue 1
A nije ti bila predmet sprdnje kad su je poklanjali Pederku?
Nije se ni Marca onda dizala na zadnje noge...
Koji jebeni licimuri...
;)
Nije se ni Marca onda dizala na zadnje noge...
Koji jebeni licimuri...
;)
Guest- Guest
da, sve bi bilo pravedno i posteno da su messiju svake godine dali zlatnu loptu..
naravno da je zbog toga zlatna lopta lakrdija
ali svejedno je lijepo kad messi osvoji jer je zasluzeno
naravno da je zbog toga zlatna lopta lakrdija
ali svejedno je lijepo kad messi osvoji jer je zasluzeno
End- Posts : 21177
2015-08-25
gdjesi bitan za psg kao instagram kurvica po kojoj se šeikov tigar popiša preko vikenda
GOAT i trenutačno najbolji HR igrač
sjajna fotografija
2015-08-25
Svojim očima, a i ušima, uverio sam se u omraženost prema jednom od najboljih fudbalera u istoriji fudbala. Prepešačio je utakmicu sa Bordoom Mesi, izgledao je upadljivo nezainteresovano, ali je svaki njegov dodir sa loptom bio događaj za oko 40.000 gledalaca na Parku prinčeva. Putem televizije i snimaka se ne može dočarati kakve stvari može da uradi jedan čovek sa dve noge i jednom loptom.
Svaki, doslovno svaki kontakt sa loptom Lionela Mesija na "Parku prinčeva" u nedelju propraćen je zvižducima. Ne sporadičnim, već su hiljade ljudi slali direktnu poruku Argentincu kakvu dosad nije dobijao, naročito dok je bio večno voljen u Barseloni. Pariz nije Barselona, PSŽ je Argentinca doveo za velika dela, ne da ga izloži u trofejnoj sali u koja se slabo "apgrejduje" poslednjih godina.
A nakon meča, Lionel Mesi, pre svega, uradio je nešto zbog čega će zvižduci biti sve glasniji. Odmah po poslednjem sudijskom zvižduku je Argentinac otišao sa terena, bez tradicionalnog pozdravljanja skoro punog "Parka prinčeva".
Svaki, doslovno svaki kontakt sa loptom Lionela Mesija na "Parku prinčeva" u nedelju propraćen je zvižducima. Ne sporadičnim, već su hiljade ljudi slali direktnu poruku Argentincu kakvu dosad nije dobijao, naročito dok je bio večno voljen u Barseloni. Pariz nije Barselona, PSŽ je Argentinca doveo za velika dela, ne da ga izloži u trofejnoj sali u koja se slabo "apgrejduje" poslednjih godina.
A nakon meča, Lionel Mesi, pre svega, uradio je nešto zbog čega će zvižduci biti sve glasniji. Odmah po poslednjem sudijskom zvižduku je Argentinac otišao sa terena, bez tradicionalnog pozdravljanja skoro punog "Parka prinčeva".
Guest- Guest
Uopće mu se ne igra za PSG, al za to je sam kriv...
Čitan da bi isa nazad u Barcu, al to bi bija promašaj za Barcu...
Ostaje mu ic u Newell’se ili Hajduk...
Obe odlične opcije...
<3
Obe odlične opcije...
<3
fridrih_niche- Posts : 2293
2021-02-25
i opet uzima naslov to je najbitnije.
pa nije mu sila da se pod stare baca na glavu kad je već od 2011. GOAT.
pa nije mu sila da se pod stare baca na glavu kad je već od 2011. GOAT.
2015-08-25
fridrih_niche wrote:Uopće mu se ne igra za PSG, al za to je sam kriv...
Obe odlične opcije...
<3
možda se kao kurava proda u newcastle ili chelsea kada ga drugi saudijci prezmu...
Guest- Guest
druze ende...sram te bilo zaboravio si mesijev rodjendan...
https://www.telegraf.rs/sport/fudbal/3518564-u-slavu-mesija-u-slavu-fudbalskog-boga-5000-klinaca-horski-cestitalo-rodjendan-velikanu
https://www.telegraf.rs/sport/fudbal/3518564-u-slavu-mesija-u-slavu-fudbalskog-boga-5000-klinaca-horski-cestitalo-rodjendan-velikanu
EstebanEnrique-
2014-04-16
U povijesti je bilo mnogo samaranja Enda.
Cak je znao biti i zlostavljan od pokojnog Borkeca.
Ali triba reci da je i End mlatio i udarao.
Ali nikad nitko u povijesti nije ovako nasamarao Enda kao Esteban sa cestitkom Messiju.
Nakon ovoga End vise nece ustati
Ali nikad nitko u povijesti nije ovako nasamarao Enda kao Esteban sa cestitkom Messiju.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Esteban > No Name EndFRANK wrote:U povijesti je bilo mnogo samaranja Enda.
<3
fridrih_niche- Posts : 2293
2021-02-25
End je mrtav
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Nespavam nikako ... ovde je vrucina da ubija pusim dzointi ok je.Princ od Čaira wrote:A tek je bio na početku svog bednog, nebitnog života…
Zivot je takav.
Ali kao navijac najveceg hr kluba dinama tesko prihvacam da je End postao najvatreniji mamicevac.
Navijaci dinama nisu mamicevci.
Oni koji se prodaju Gazdi su dno dna.
Bas kao i splitski sektasi iz njihova hajduka
2015-09-13
Page 11 of 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 11 of 11